krolowa.mieczy 29.01.11, 20:49 Pamiętacie, ze rozmawialiśmy kiedyś kto sie zabiera do pisania, kto już pisze, kto sie zastanawia? Bo ja przyznam, ze utknęłam na Wisielcu Bo mi sie nie chce i opuściła mnie wena. A jak idzie wam praca? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolowa.mieczy Re: Pisarze! :) 30.01.11, 10:07 Temat dość ciężki, bo w ogóle nieporuszany lub malo poruszany. Ogólnie o stosunkach międzyludzkich. Odpowiedz Link
algaria Re: Pisarze! :) 29.01.11, 22:28 Ja też straciłam wenę choć mam pomysł na 3 książkę buuuuuuuuu Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: Pisarze! :) 30.01.11, 10:07 O widzisz! Ty masz pomysły i niemoc pisania A ja tylko niemoc Odpowiedz Link
casablanca76 Re: Pisarze! :) 30.01.11, 12:18 brakuje tu niestety wypowiedzi dezire która również pisze....ale niestety chyba się już nie wypowie... Odpowiedz Link
czu-jka Re: Pisarze! :) 30.01.11, 16:11 Przygotowuje swoją publikacje naukową i też mam niemoc twórczą. Mam zamiar ją jednak przezwyciężyć, bo terminy gonią i samo się nie napisze. Odpowiedz Link
dobema Re: Pisarze! :) 30.01.11, 18:37 To i ja z pewnym oporem się przyznam Piszę, moim marzeniem jest wydać książkę i zapewne marzeniem zostanie hihihi Odpowiedz Link
tommy994 Re: Pisarze! :) 30.01.11, 20:16 Póki co o pisaniu muszę zapomnieć, niestety sesja... Zdradzę jednak, że pomysł skrystalizował się. Mam kilka stron. Będzie krótkie. Odpowiedz Link
hoaxx Re: Pisarze! :) 31.01.11, 10:11 Najpierw dopadło mnie zapalenie zatok, potem synek dostał wiatrówki, w międzyczasie nadgodziny w pracy i tak dzisiaj mija termin... Chyba trzeba olać konkursy, napisać i próbować sprzedać gotowy towar na normalnym rynku. Odpowiedz Link