31.01.11, 22:06
Poznałam niedawno X. Spytałam w sumie z ciekawości, bo nijak nie umiem rozgryźć jego stosunku do mnie i czuję się niepewnie, przeważnie dość łatwo "czytam ludzi". Dodam, że pytanie niekoniecznie pod względem romansowym ale jako kobieta nie mogłam sobie darować pierwszego pytania wink

Jak postrzega mój wygląd? 3 pucharów
Jak postrzega mój intelekt? król monet
Jak postrzega mój charakter? 7 buław
Ogólne wrażenie: świat

Wcale mi te karty nie pomogły uncertain
Na wygląd raczej nie zwraca uwagi, ot osoba w towarzystwie. Za głupią mnie nie ma ale ta 7 buław chyba powoduje ten zgrzyt? Kurde, raczej nie widzę podstaw by miał mnie za szukającą zaczepki, kłótliwą. Opcja z narzucaniem się też nie za bardzo, to on raczej mnie zaczepiał.
Jednak w tym świecie to dość pozytywnie wygląda, więc nie mam koncepcji na siódemkę...
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: Wrażenie 31.01.11, 23:19

> Jak postrzega mój wygląd? 3 pucharów
      Fajniutka, wesolutka, moze masz lekki styl ubierania (w sensie delikatny, kobiecy)

> Jak postrzega mój intelekt? król monet
      wow, wiesz o czym mówisz, masz normalne poglądy, nie jesteś fiu bździu, konkretna babka

> Jak postrzega mój charakter? 7 buław
      energiczna napewno, emencypantaka? nie boisz się

> Ogólne wrażenie: świat

to pozytywna karta, kobieta szczególna; może ktoś kto lubi być w centrum uwagi, ale wszystko w granicach rozsądku; ciałko ponętne, kobiece, lekkie big_grin
    • coill Re: Wrażenie 31.01.11, 23:23
      pacha.mama napisała:
      >
      uwazam ze ok i pozytywnie.
      hoho big_grin K monet to mądrala i biznesmen
      hm..waleczna, odwazna, uparta?

tu nie wiem za bardzo.. chyba wszystko ok prwdA? Swiat-pełnia. Ale jak zauwazylas, moze naraazie patrzy jako "osoba z towarsyzstwa znaomych" bo swiat i 3puch
      >
    • ivana Re: Wrażenie 01.02.11, 11:59

Widzi Cię jako kobiete pelna uroku, usmiechnieta i zachecajacą (dodatkowo z 7 bulawami przebojowa i potrafiaca zwrocic na siebie uwage). Ceni sobie Twoj intelekt jako jasny , rozsadny i logiczny. Wrazenie zrobilas na nim bardzo dobre chociaz pojawienie sie 7 bulaw moze go zrazic ale nie musi. Zalezy czy lubi kobiety przebojowe czu ulegle. To musisz sama wyczucwink
      • pacha.mama Re: Wrażenie 01.02.11, 22:34
        Dzięki dziewczyny, zobaczymy jak to dalej pójdzie. Jeśli złapiemy lepszy kontakt na pewno zapytam o to początkowe wrażenie big_grin

No i to raczej nie sprawa romansowa wink
    • neceg Re: Wrażenie 01.02.11, 23:30
      pacha.mama napisała:
      Witam. Postrzega Cie jako kobiete towarzyska, ciepla, uczuciowa. Krol Monet - kobieta, ktora ma glowe do interesu, z pomyslem na zycie. 7 bulaw - potrafisz walczyc o swoje, nie jestes ulegla, masz swoje zdanie.
      Pozdrawiam
    • nielaik Re: Wrażenie 14.02.11, 19:11
      Jak postrzega mój wygląd? 3 pucharów
      Jak postrzega mój intelekt? król monet
      Jak postrzega mój charakter? 7 buław
      Ogólne wrażenie: świat

Wygląd masz dość subtelny, kobiecy, jesteś zgrabna, to w co się ubierasz podkreśla twoją urodę. Charakter, jesteś kimś kto znajduje sobie od razu miejsce nawet dopiero co poznanym towarzystiwe, nie potrzebujesz dużo czasu na aklimatyzację. Jesteś też dość uparta, jeżeli chodzi o stawiane na swoim tak długo będziesz argumentować aż jedna ze stron nie odpadnie. Dla niego nie jesteś osobą nieśmiałą, z to nie masz problemów. Intaletk szybko nie zmieniasz poglądów, ale też jak już zostało napisane wiesz o czym mówisz. Dla ciebie ważny jest konkret. Świat, całość sprawa wrażenie interesującej, atrakcyjnej babki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka