krolowa.mieczy
16.02.11, 12:19
Wiem, że ostatnio męczę jeden i ten sam temat - sorry. Już sama siebie przepraszam za to, że ciagle myślę i wiem, ze nakręcam sie też. Zrobiłam ten rozkład Miss - fontanna łeż pod katem smutku z powodu braku pracy.
S - sygnifikator - 9 monet
1-5 sposób rozwiązania problemu, droga wyjścia z sytuacji będącej przyczyną smutku - 7 pucharów, as kijów, moc, 6 kijów, as pucharów
6-8-10 zewnętrzne przyczyny smutku - Qkijów, paź kijów, 3 kijów
7-9-11 osoby na których pomoc można liczyć - paź pucharów, rycerz kijów, kapłanka
12-14-16 wewnętrsne przyczyny smutku - 9 mieczy, rydwan, 8 monet
13-15-17 sposób w jaki osoba sama może sobie pomóc - 3 monet, 6 pucharów, 9 kijów
9 monet odczytuję przewrotnie, bo naprawdę po mnie na zewnątrz nie widać, że martwi mnie ten stan. Wyglądam na osobę zadowoloną z życia, uśmiechniętą, nie rozmawiam z nikim o moim problemie itd. Drugą stroną tej karty powinno być moje ujawnienie problemu w środowisku, co dla mnie jest naprawdę trudne.
Jak wyjść z problemu? Przestać się mazać, a wziąć w garść. Ogólnie tak to można ująć tylko za tymi słowami nie kryje się nic konkretnego. Już mnie to wkur!
Jeśli bym tylko wyszła z Kapłanki i poprosiła o pomoc np rycerza kijów, to może zostałaby mi ona udzielona. Z tym, że problem jest tego typu: moi znajomi zniknęli wraz z faktem zwolnienia mnie.
Wiadomo: boję się bardzo co będzie dalej i naprawdę jestem gotowa do wyjazdu zagranicę mimo, ze też nie wiem co tam moze mnie czekać.
Reszty nie rozumiem, bo to ciągi kart...