Dodaj do ulubionych

Uzdrowiciel Filipińczyk dla Mamy

14.03.11, 09:45
Bardzo Was proszę o rozkład dla mojej mamy.
Mama ma problemy z chodzeniem, jest źle.
Zamówiłam wizytę u lekarza, który leczy stosując akupunkturę. Wszystko już przerabialiśmy...
Najgorsze jest to, że Ona nie wierzy, że jeszcze ktoś może pomóc i zaprzestała wszelkich zabiegów, ćwiczeń, masaży itp.

W piątkowej gazecie wyczytała artykuł o uzdrowicielu z Filipin i natychmiast stwierdziła, że czuje, że On jej pomoże.
Również zamówiłam wizytę ale podchodzę do tego sceptycznie. Wizyta 180 zeta a wiadomo trzeba jechać wiele razy.

Proszę Was o rozkład która terapia choć trochę pomoże, lub choć zatrzyma dalsze postępowanie choroby:
1. akupunktura
2. uzdrowiciel

a może karty podpowiedzą jeszcze coś innego?

Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: Uzdrowiciel Filipińczyk dla Mamy 14.03.11, 09:51
      a co to za choroba Mamy jesli mozesz naposac..ja osobiscie mam duzy dystans co do leczenia takimi metodami
      mama mojej koleznaki miala cale zycie 9po prodzie dzieci) problemy z biodrami i dopiero po 7oroku zycia zdecydowala sie na operacje w Poznaniu w klince..po tej operacji zaczela jedzic nawet na rowerze
      mojej mamie niestey niekonwencjonalne sroki bardziej zaszkodzily ..po prostu nie kazda choroba moze byc w ten sposb leczona..too tez trzeba miec na uwadze
    • asia.33 Re: Uzdrowiciel Filipińczyk dla Mamy 14.03.11, 09:51
      a co to za choroba Mamy jesli mozesz naposac..ja osobiscie mam duzy dystans co do leczenia takimi metodami
      mama mojej koleznaki miala cale zycie 9po prodzie dzieci) problemy z biodrami i dopiero po 7oroku zycia zdecydowala sie na operacje w Poznaniu w klince..po tej operacji zaczela jedzic nawet na rowerze
      mojej mamie niestey niekonwencjonalne sroki bardziej zaszkodzily ..po prostu nie kazda choroba moze byc w ten sposb leczona..too tez trzeba miec na uwadze
      • wanilkowa Re: Uzdrowiciel Filipińczyk dla Mamy 14.03.11, 10:21
        Asia, badania wszystkie robione wielokrotnie, mamy lekarzy w rodzinie i naprawdę super specjaliści nic nie znaleźli. Mama choruje na wiele chorób, generalnie nie chodzi o biodro.
        Część lekarzy twierdzi, że to od kręgosłupa część twierdzi, że nie wie, co to, jeszcze inni, że to oznaki cukrzycy.
        • asia.33 Re: Uzdrowiciel Filipińczyk dla Mamy 14.03.11, 10:31
          wiec przyczyn moze byc kilka jesli sprwy ucisku na nerw to odradzalabym takie zabiegi gdyz one moga pobudzic nerwy napisze dwa przyklady:
          moja mama zaczela utykac ok rok czasu to trwalo...lekarze nic nie znalezli po roku zrobili ponowne badania bo stan sie pogarszal ..okazlo sie ze ma nowotowr kosci..ale nikt nie zajarzyl z lekarzy by spr kregoslup a tam bylo juz ognisko chorobowe a na biodro miednice to byly przerzuty, moja mam chodzila do takich "naturalnych specjalistow" oni sadzili ze to jakis ucisk lub wypadanie panewki , klopoty ze stawem i silowo napuchali-nastawiali to biodro i to byl blad!!! pozniej okazlo sie co bylo przyczyna
          z kolei mamam mojej koleznaki miala podobny problem z tym ze przyczyna bylo cos zupelnie innego i tu jedna operacja w klinice zmienila diamteralnie jej komfort zycia..kobieta ktora chodzila o kulach prawie 20lat a moze i dluzej raptem zaczela jezdzic na rowerze ..zdecydowala sie na ta operacje pozno bo w wieku 70 lat i zalowoala bo najpiekniejsze lata swojego zycia utykala i chodzila o kulach ..ale jak to bywa bala sie tej operacji
          wiec przyczyn moze byc wiele i ja osobiscie boje sie takich ingerencji "uzdrawiaczy" i licze tu bardziej na lekarzy konwencjonalych jednak mimo calego szacunku dla ezoteryki
          • wanilkowa Re: Uzdrowiciel Filipińczyk dla Mamy 14.03.11, 10:52
            Wiem jak to wygląda ale liczne badania rezonansu i tomografii plus masa innych badań leżą w szufladzie, zresztą naprawdę z medycznego punktu zrobiliśmy wszystko i dalej nic, niestety z dnia na dzień jest gorzej.

Jeżeli mogę, to bardzo poproszę o rozkład.
            • asia.33 Re: Uzdrowiciel Filipińczyk dla Mamy 14.03.11, 11:03
              czyli lekarze nie znalezli przyczyny??? a stan zdrowia pogarsza sie?? dobrze rozumiem?
    • wanilkowa Re: Uzdrowiciel Filipińczyk dla Mamy 14.03.11, 11:08
      Tak jak pisałam jedni twierdzą, że może to zmiany cukrzycowe, inni nie widzą nic.
      sprawdź @
    • asia.33 MAŁA WROZBA 14.03.11, 22:29
      U FILIPINCZYKA BEDZIE TAK= as mieczy, 9mieczy, cesarzowa(5puch,as monet)
      zadowolenie mamy po wizycie u filipinczyka = 4puch, 7mieczy,swiat
      moim zdaniem as mieczy to juz samo ogloszenie a 9mieczy ze Mama nie moze przestac o tym myslec gdyz spodziewa sie rzeczy wielkich, moim zdaniem wyda kase i bedzie rozzalona
      co potwierdzja kolejne karty ....uzna nawet ze to zwykle oszustwo

AKUPUNKTURA = KROLOWA MONET, 7PUCH, MOC (8MONET, SPRAWIEDLIWOSC)
      tu chyba lepiej ale nie bedzie to jedna wizyta i raczej dosc droga ..bedzie to wg mnie seria zabiegów po ktorej bedzie mozna ocenic stan zdrowia mamy, nie widze zmian jako takich jednak

rozklad decyzja , co zrobic by stan zdrowia mamy wanilkowej polepszyl sie
      przełozenie gwiazda, 9kiji, sprawiedliwosc

tak zrobic nalezy =2monet, 6kiji (ryc puch, 4monet), rydwan
      tak nie robic=6mieczy, gwiazda, 3puch
      wynik=krol kiji, 7monet
      mam jedno skojarzenie ..nie trafiliscie jeszcze na wlasciwego lekarza..o czym mowi gwiazda ale i 7monet przy krolu kiji..to nie ten moment ..jeszcze nie ten czas..ale powinien sie pojawic ktos z drogi jakis mezcyzna mieszkajacy w odleglosci
      widac w rozkladzie na co robic ..wahania to bym powiedzila stany mamy (2monet) wskazuja mna klopoty z poruszaniem sie, 6kiji to znany autorytet ale wlasnie w odleglosci jakiejs od was albo przybedzie albo nalezy do niego jechac ..i karta rydwan pokazac tu mogla albo trafna diagnoze albo wyzdrowienie.
      natomiast nie powinno odbierac sie mamie nadziei , niech wierzy ze te wizyty cos dadza u filipinczyka rowniez moze to jej poprawic komfort psychiczny.
      W jaki sposb szukac lekarza dla mamy= rycerz monet,krol mieczy, 4mieczy
      moim zdaniem dostaniecie od kogos namiary na lekarza , mozliwe ze przyjmuje gdzies w miejscowosci wypoczynkowej(sanatorium) lub ktos wam da adres bo sam dopiero co wyszedl z takiego miejsca9szpitala sanatorium0
      Moze warto isc na te spotkania poniewaz tam mozna kogos poznac otzrymac adres od przypadkiem nawet poznanej osoby

Nigdy nie robilam rozkladow na zdrowie ...pisze tylko to co mowi intuicja i jak odbieram karty

Dołaczcie sie prosze dziewczynki i chłopcy
      • wanilkowa Re: MAŁA WROZBA 15.03.11, 07:55
        Asia dziękuję
        naprawdę nie wiem totalnie już, co robićsad
      • asia.33 Re: MAŁA WROZBA 15.03.11, 09:10
        patrze jeszcze na karty bo staram sie wyczytac wiecej z nich i nie daja mi spokoju
        bede dopisywac tom co mi zaswita w glowie patrzac na nie:
        gwiazda, 9kiji, sprawiedliwosc sadze jeszcze ze Mama powinna zostac poddana obserwacji w tym tkwi nadzieja ..9kiji to przygladanie sie zachowaniu innych, tego jak porusza sie samodzielnie ale przez dluzej (nie wiem ile moze kilka dni) tu dzieki takiej obserwacji zostanie oceniony (zdiagnozowany Jej stan zdrowia=sprawiedliwosc ) nie na podstawie badan lecz na podst zachowan, porusznia sie , funkcjonowania.
        patrzac na karte 2 monet mozna wywnioskowac ze chodzi tu o zachwianie zmysłu rownowagi
        • wanilkowa Re: MAŁA WROZBA 15.03.11, 09:13
          Dokładnie coś w tym jest
          faktycznie, zachwiania są, zresztą potrafi przewrócić się na prostej drodzesad
          • asia.33 Re: MAŁA WROZBA 15.03.11, 09:49
            wiesz to moze byc kwestia np błednika (przyklad tylko bo ja nie potrafie diagnozowac na podst kart tak mi sie skojarzyło to z karta 2monet ), ktory odpowiada za stan rownowagi a naprawde nie wiele potrzeba , wystarczy jakies zanidbane zapalenie ucha ..przeciez błednik w uchu sie znajduje ...ale to tylko przykład..sadze ze w tym kierunku powinno to pojsc bo od starony kostno stawowej moze nie byc zadnych dolegliwosci.
            • wanilkowa Re: MAŁA WROZBA 15.03.11, 10:15
              Okulista na bieżąco, to nie tosad
              • asia.33 Re: MAŁA WROZBA 15.03.11, 10:26
                nistety nic innego mi do głowy nie przychodzi
                napisz jak juz bedzie po filipinczyku ( po wizycie u niego)a , jak mama sie czuje i jak ocenia wizyte u niego
                -
                RW proste
                pozdrawiam, asia
      • lilith-2 Re: MAŁA WROZBA 17.03.11, 15:27
        Moim zdaniem akupunktura pomoże ale trzeba będzie systematycznie powtarzać zabiegi, moc sugeruje że to bolesny zabieg, ale wytrwałość (8monet) powinna przynieść spodziewane efekty - sprawiedliwość. Karty nie mówią o całkowitym wyleczeniu moim zdaniem. Sprawiedliwość na końcu może sugerować operację, może właśnie ten lekarz od zabiegów akupunkturą Was naprowadzi.
        Chorowałam w dzieciństwie na alergię, miałam wizytę u filipińczyka ponieważ akurat był w mojej miejscowości, totalna porażka i naciąganie ludzi. Wracając do kart, również nie są za ciekawe, odpuściłabym
      • krolowa.mieczy Re: MAŁA WROZBA 17.03.11, 15:36
        Pomyślało mi się, ze monet w rozkładzie decyzja może sugeruje, zeby iść do tego Filipińczyka i równolegle jeszcze gdzieś indziej.
        Nie stawiać na jedno wyjście a brać dwa.
    • wanilkowa Re: Uzdrowiciel Filipińczyk dla Mamy 17.03.11, 11:12
      Hej to znowu ja
      wizyta na dniach a my nie wiemy, co robićsad
      Coś mam zaczyna przebąkiwać, że może szkoda kasy, że nic z tego nie będzie.
      Kurcze mam mętlik, jechać czy nie?sad
      • krolowa.mieczy Re: Uzdrowiciel Filipińczyk dla Mamy 17.03.11, 15:40
        Wg kart Asi napisałam wyżej żeby brać podwójnie a więc tego Filipińczyka i drugie wyjście też. Nie macie nic do stracenia (oprócz pieniędzy oczywiście).
        Wiesz co? Jak ten gośc to lipa to najwyżej przekonacie się naocznie, a jak nie pojedziecie to będziesz sobie wyrzucać że mogłaś, ze szkoda, ze żałujesz itp.
        Tak myślę smile
        • wanilkowa Re: Uzdrowiciel Filipińczyk dla Mamy 17.03.11, 20:07
          Kobietki dziękuję Wam, decyzja podjęta, jedziemy.
          Opiszę wrażenia w weekendsmile

Spokojnej nocy.
    • wanilkowa Re: Uzdrowiciel Filipińczyk dla Mamy 21.03.11, 09:42
      Filipińczyk zaliczony, bardzo dużo umówionych ludzi czekało na wizytę. Były osoby, które przyjechały kolejny raz zadowolone z rezultatów wizyt.
      Póki co Mam zadowolona, że była ale poprawy nie ma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka