Dodaj do ulubionych

pomoc w interpretacji

17.03.11, 18:08
Jak dalej potoczy sie relacja z Panem X?

Pani X i Pan X spotykają się w pracy, w jednej firmie. Pan X pracuje jako kierowca i w firmie Pani X jest raz dziennie. Pan ciągle zagaduje do Pani, niespieszno mu kończyć konwersacje i wychodzić. Zawsze przesyła pozdrowienia dla Pani przez kolegę ( innego kierowce), i karze jej przekazać ze za moment będzie w firmie, ze jest już w drodze.

Nie odwracam kart

Karty wyciagniete:

Kolo Fortuny, II Mieczy, Walet Pucharów,

Przyczyna , Przebieg, Skutek,

Kolo Fortuny może wskazywać na związek karmiczny, z przeznaczenia. A także na ożywienie uczuć, nagle wzmocnienie.

II Mieczy moze sugerowac jakies wahanie, wybor pomiedzy dwiema osobami, niezdecydowanie. Oboje sie zastanawiaja, czesto mysla o sobie.

Walet Pucharów

szczere uczucie, zakochanie?

Dziękuję za pomoc

Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: pomoc w interpretacji 17.03.11, 18:11
      Witaj Kasiu, a możesz podać linka lub powiedzieć z jakiej talii korzystasz?
      smile
      • katarzynafraser Re: pomoc w interpretacji 17.03.11, 18:56
        Tarot Waite'a
        • krolowa.mieczy Re: pomoc w interpretacji 17.03.11, 19:48
          Kasiu, pytałam bo chciałam spojrzeć na obrazki i sądzę, ze pani nie widzi lub nie wierzy w zainteresowanie pana. A szkoda, bo się stara. Przyjrzyj się dwóm kartom 2 mieczy i pazikowi i zobacz jak on pochyla się ku niej, a ona nie widzi uncertain
          Jeśli ona nadal nie będzie ufać i zauważać, to on odpusci w pewnym momencie. Tego nie ma w twoich wylosowanych kartach - pozwoliłam sobie na własny wniosek.
          • katarzynafraser Re: pomoc w interpretacji 17.03.11, 20:15
            Dzieki za Twoje wnioski. Duzo w nich racji! Nie wierzy. Nie chce chyba uwierzyc, i boi sie tego co ich dzieli. Inna narodowosc. Inny jezyk.
            A co sadzisz o calosci? O calym rozkladzie?
            • krolowa.mieczy Re: pomoc w interpretacji 17.03.11, 20:47
              Sądzę, ze on pomógłby jej w pozbyciu się bariery jezykowej smile
              Całość wróży dobrze; na tym etapie on pomógłby jej przekroczyć Rubikon, na pewno z radością podałby rękę. On ma szczere intencje, miękkie serduszko, sympatię. Fajnie smile
              Gdybyś zrobiła większy rozkład np. któryś partnerski z tych przyszpilonych na górze forum, to można by powiedzieć więcej.
              • katarzynafraser Re: pomoc w interpretacji 17.03.11, 20:56
                Jeszcze raz Wielkie Dzięki za poświęcony czas.

Na razie się uczę, i nie chce robić za wielkich rozkładów.Boje sie, ze nie ogarnę. Do tego na ta sama osobę. Czyli na mnie.
                Chyba zapisze mu na kartce swój numer tel., tak jak jego przyjaciel mnie zachęca codziennie do tego. Bo on chyba sam jest zbyt nieśmiały, żeby samemu o to poprosić. Własnie taki Paz Pucharów.
                • nielaik Re: pomoc w interpretacji 20.03.11, 08:21
                  Kolo Fortuny II Mieczy Walet Pucharów
                  Będzie się koło niej jeszcze jakiś czas kręcić, zachęcać do kontaktu, poroponować spotkanie. Pani nawet by mogła się z nim spotkać, gdyby klapki spadły jej z oczu i nie była tak zamknięta na niego. Czy ona czasem nie zmienia decyzji? Raz chciałaby by go pozanać, ale znowu za chwilę nie ma ochoty. Potrzebuje większej zachęty, silnego znaku na tak.

• katarzynafraser Re: pomoc w interpretacji 20.03.11, 22:21
                    Pani ma tez na oku drugiego Pana Y, i chyba nie może się zdecydować. No i nie może uwierzyć, ze ktoś taki jest zainteresowany. A raczej, ze to może się udać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka