Dodaj do ulubionych

Parówka Sojowa

24.03.11, 19:14
to Król Kielichow... haha bardzo ciekawesmile Mój król ma ptaka na obrazku wiec raczej kojarzyłby mi sie z drobiem...no ale w reku ma kwiotka, wiec moze to soja?big_grin
Myslalam ze moze pokaze sie jakas karta bardziej "oszukana", bo te parówki imituja cos czym nie sa..a sa(zpunktu widzenia zdrowia itd) jednak lepsze dla organizmu haha...to dziwactwo wlasnie pokusilo mnie o zapytanie kart Którą pokaza taka parówke..no i nie wiem
Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: Parówka Sojowa 24.03.11, 20:01
      a ja z tytułu wątka myślałam, ze chodzi o parówkę u kosmetyczki tongue_out big_grin
      • coill Re: Parówka Sojowa 24.03.11, 20:42
        haha wtedy i nawet by ten krol mogl pasowac:d
    • czu-jka Re: Parówka Sojowa 24.03.11, 21:29
      Mój król ma ptaka na obrazkusmile
      Pomyślałam od razu o talii Casanova, hihi
    • misboaa Re: Parówka Sojowa 25.03.11, 13:37
      Bardzo ładnie pokazał sens.
      To jedzenie to nie tylko pozytywna, zdrowa żywność, ale przede wszystkim idea. Czuła, pozbawiona okrucieństwa. Jak Król chroni słabszych, daje im wsparcie.
      Przede wszystki to żywność dla ludzi wysoko świadomych (Król), nie jakiś tam chwilowa zachcianka (Paź). Taki dar serca.
      Z drugiej strony jest lekka, nie obciązająca organizmu i dobra dla serca i układu krążenia smile
      To nie jest zwykły kotlet który się pożera, a filozofia i sposób na dobre życie, otwarcie się na innych.
      • nielaik Re: Parówka Sojowa 18.04.11, 19:15
        https://multiply.com/mu/taroteca/image/42/photos/86/500x500/43.jpg/21-Major-World.jpg?et=ZoOA5QXHEH2mrOcwF4v%2CaQ&nmid=0
        Wyciągnełam kartę Świata.
        • misboaa Re: Parówka Sojowa 18.04.11, 20:12
          nielaik napisała:

> https://multiply.com/mu/taroteca/image/42/photos/86/500x500/43.jpg/21-Major
> -World.jpg?et=ZoOA5QXHEH2mrOcwF4v%2CaQ&nmid=0
          > Wyciągnełam kartę Świata.

Na parówkę?
          • nielaik Re: Parówka Sojowa 18.04.11, 20:32
            Na parówkę, ale nie wiem co karta może oznaczać.
            • czu-jka Re: Parówka Sojowa 18.04.11, 20:42
              W tym wypadku kojarzy mi się to z zagranicznym produktem, czymś jednak nietypowym na polskim rynku (połączenia parówek+soi)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka