Dodaj do ulubionych

Nasze kompleksy.

28.03.11, 12:15
Każdy z nas ma słabe strony, czynniki hamujące naszą aktywność i degradujące naszą osobowość, mowa o kompleksach. Postanowiłem poznać typowe ludzkie kompleksy a zarazem sprawdzić które z nich sam posiadam by poprzez lekturę skonfrontować się z nimi i nauczyć się je choć trochę rozpoznawać. Trafiłem na stronę pl.wikipedia.org/wiki/Kompleks_(psychologia)
Jako że to są pewne standardy to jest to coś co może być pomocne w naszym warsztacie, kartomanta powinien poznać swój cień żeby nie widzieć spraw kwerenta przez pryzmat swoich niedomagań a tych nie da się samodzielnie wyróżnić bo bez specjalistycznej wiedzy nie idzie się do tego dobrać.
Obserwuj wątek
    • czu-jka Re: Nasze kompleksy. 28.03.11, 12:22
      Myślałam, że to wątek typu wypiszmy swoje kompleksysmile
      • mrgodot Re: Nasze kompleksy. 28.03.11, 18:53
        czu-jka napisała:

> Myślałam, że to wątek typu wypiszmy swoje kompleksysmile

Też tak pomyślałam i miałam cichą nadzieję, że Zet zacznie od siebie - jako założyciel wątku smile
        • czu-jka Re: Nasze kompleksy. 28.03.11, 18:56
          smile Mężczyźni mają często jeden kompleks..ale nie napiszę, bo mi się dostaniesmile. Zazwyczaj widać to po ich samochodachsmile.
          • mrgodot Re: Nasze kompleksy. 28.03.11, 19:06
            czu-jka napisała:

> smile Mężczyźni mają często jeden kompleks..ale nie napiszę, bo mi się dostaniesmile.
            > Zazwyczaj widać to po ich samochodachsmile.
            smile Wiem, wiem. Bez słów się rozmumiemy. Ciekawe czy to się tez przekłąda na kolor samochodu?
            • czu-jka Re: Nasze kompleksy. 28.03.11, 19:15
              Myślę, ze czerwony wiele mówismile. Choć kolega ma srebrny, ale jest i długi, niestety marki nie pamiętamsmile. Zawsze się denerwuje i twierdzi, że kobiety lubią tylko wysokich mężczyzn (on jest niski). Nigdy nie zwróciłabym specjalnie na to uwagi, gdyby nie jego własne uwagi.
              • mrgodot Re: Nasze kompleksy. 28.03.11, 19:25
                czu-jka napisała:

> Myślę, ze czerwony wiele mówismile.
                Ten kolor celowo pominęłam smile
                > Choć kolega ma srebrny, ale jest i długi, nies
                > tety marki nie pamiętamsmile. Zawsze się denerwuje i twierdzi, że kobiety lubią ty
                > lko wysokich mężczyzn (on jest niski).
                Ale metallic pewnie to się błyszczy a jak coś błyszczy to się wydaje większe, konkretnie szersze bo pogrubia. O, i tu jest właśnie pierwszy kompleks ale nie nasz!
                • czu-jka Re: Nasze kompleksy. 28.03.11, 19:31
                  A widzisz Mrgodot, o tym nie pomyślałamsmile. W sumie w satynie też się wygląda kilka kg do przodusmile
                • zainteresowany1977 Re: Nasze kompleksy. 28.03.11, 19:32
                  Nie mam samochodu, w wafce dużo Ci tramwajów i autobusów smile Nie mam też tego słynnego kompleksu, poza tym dojrzała kobieta dba o swojego faceta i nie będzie go psychicznie kastrowała smile
                  • czu-jka Re: Nasze kompleksy. 28.03.11, 19:54
                    Żartujemy sobiesmile
                    • zainteresowany1977 Re: Nasze kompleksy. 28.03.11, 22:47
                      Ja też sobie żartuję smile
              • algaria Re: Nasze kompleksy. 28.03.11, 20:19
                Oj tam - małe osły zwykle w korzenie porosły wink
                • czu-jka Re: Nasze kompleksy. 28.03.11, 20:23
                  Algario, masz rewelacyjne powiedzeniasmile
                  • mrgodot Re: Nasze kompleksy. 28.03.11, 20:45
                    czu-jka napisała:

> Algario, masz rewelacyjne powiedzeniasmile

Zgadzam się.
                    Czujka, satyna podobnie jak jedwab uwydatnia ... kompleksy smile
                    Jeszcze trochę tak popiszemy i wątek wytną.
                    • algaria Re: Nasze kompleksy. 28.03.11, 21:11
                      ani długość ni czas stania lecz technika wykonania - ale to podobno musiał wymyślić facet bo przecież rozmiar ma znaczenie wink
                      • czu-jka Re: Nasze kompleksy. 28.03.11, 22:41
                        Ja się nie znam na rozmiarach, mam za słabe doświadczeniewink Mówią też, że nie ważne jak zaczyna ważne jak kończy..choć jak nie ma praktyki w zaczynaniu to i sam kończysmile,
                        • zainteresowany1977 Re: Nasze kompleksy. 28.03.11, 22:49
                          Tyle gadania a jak się chce to każdą niewiastę można posłać na orbitę jednym palcem smile, choćby nie wiem jak była markotna smile
                          • czu-jka Re: Nasze kompleksy. 28.03.11, 22:52
                            hmmm...brzmi interesującosmile
                            • zainteresowany1977 Re: Nasze kompleksy. 28.03.11, 23:01
                              Może, ale to wiedza tajemna, potrzeba lat medytacji, ascezy i masę tajemnych ceremoniałów żeby doznać oświecenia i poznać tą tajemną technikę smile
                              • czu-jka Re: Nasze kompleksy. 28.03.11, 23:02
                                No tak, w samotności różne rzeczy można wyćwiczyćsmile.
                                • zainteresowany1977 Re: Nasze kompleksy. 28.03.11, 23:03
                                  Śmieszołka smile
                                  • czu-jka Re: Nasze kompleksy. 28.03.11, 23:04
                                    smile
                    • czu-jka Re: Nasze kompleksy. 28.03.11, 22:42
                      Hehe, zależy gdzie leży ta satyna, Czy dotyczy ubrania czy pościelismile.
                      • mrgodot Re: Nasze kompleksy. 28.03.11, 22:59
                        Zetowi chodziło o to, że jakbyś stała na szczycie schodów to jednym palcem może cię posłać "na orbitę", głównie w dół. Lądowanie bywa bolesne.
                        • czu-jka Re: Nasze kompleksy. 28.03.11, 23:01
                          No coż, każdego coś innego uszczęsliwiasmile. A za lądowania popchnięta jakąkolwiek kończyną smiledziękujęsmile.
                          • algaria Re: Nasze kompleksy. 29.03.11, 11:40
                            A ja za to lubię być popychana jednym członkiem ciała A na orbitę to wznieś może i giętki palec i zwinny język (ja też nie mam za dużego doświadczenia tzn nie tyle z ilością facetów co z ich jakością - tzn miałam w życiu tylko 4 ale za to jakich hmmmm)
                            • czu-jka Re: Nasze kompleksy. 29.03.11, 12:01
                              smile. Ja się nie będę rozpisywać, ale podpisuję się pod wpisem koleżankismile. Przynajmniej przed początkową częściąsmile.
                              Ze schodów to już byłoby takie sadomasosmile.
                        • zainteresowany1977 Re: Nasze kompleksy. 28.03.11, 23:03
                          Mr Godot lepiej wie o co chodzi zetowi niż sam zet, hmm, be my master smile
                          • mrgodot Re: Nasze kompleksy. 28.03.11, 23:06
                            zainteresowany1977 napisał:

> Mr Godot lepiej wie o co chodzi zetowi niż sam zet, hmm, be my master smile
                            >
                            Po prostu Zet nie pisze o co mu chodzi, to sobie dowolnie interpretuję smile
                            • zainteresowany1977 Re: Nasze kompleksy. 29.03.11, 09:32
                              wink
    • algaria Re: Nasze kompleksy. 28.03.11, 20:20
      uderz w stół a nożyce się odezwą wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka