nielaik
28.03.11, 19:13
Russian Tarot
Ona/On
S- Coill - odwrócona 2 mieczy (przez przypadek się odwróciła, podobnie jak Kochankowie)
S mężczyzny - 5 buław
Co myśli - 6 mieczy/As Kielichów
Co czuje - Paź Kielichów/9 kielichów
Co pokazuje na zewnatrz - 7 denarów/5 kielichów
Co łączy - Eremita
Co nosi do związku - Sprawiedliwość/ odwróceni Kochankowie (w tej talli stosuję tylko proste, ale ta się odwróciła, zostawiałm bo to może być ważna infroamcja)
Wynik:
Król Buław 3 buław GwiazdaRada:
Wieża Sąd 9 mieczy
Mężczyzna jest rozchwiany, nie wie co ma w związku z tobą zrobić. 5 buław to pewnie ciągła zmiana koncepcji. Zakręcony chłopak.
Karty po jego stronie są odwrócone do twoich plecami. Można to porównać do sytuacji, w której ktoś siedzi w kącie pubu, nad piwem się i użala się, wzdycha, pokazuje jaki jest samotny, nieszczęśliwy, ale w ogóle nie można z nim nawiązać kontaktu na poziomie. Tzn dorosły dojrzały człowiek kontra dorosły dojrzały człowiek. Nie wiadomo jak mu dogodzić, co powiedzieć, żeby nawiązać kontakt. Chyba wiem w czym jest problem. Jest jak mur, do którego żadną miara nie da się przemówić. Po co on towrzy problemy, których nie ma?
Nie oszczędza w środkach, żeby pokazać swój stan ducha. Właśnie stan ducha widać, ale o co konkretnie mu chodzi nie. A jemu chodzi o to, że chciaby z tobą być, a nie może.
W tej talli stosuję tylko proste, więc nie wiem czy 9 kielichów pokazuje swój cień. Ale właśnie ze względu na tę kartę, byłabym ostrożna, w prawdziwości tego co pokazuje na zewnątrz. Sądzę, że nie jest tak źle jak to wygląda.
Może gościu nieco przesadzać. Jest mu trochę źle. Czuje się samotnie, ale nie wiadć aby miał zamiar tę sytuację zmienić. 9 kielichów czekam aż mi dasz znak moja miła. Nie wiem czemu ale myślę, że on by chciał abyś to ty uderzyła do niego w konkury. Tyle, że w tej chwili jest to ciezki orzeszek do zgryzienia. Coć mi mówi, że musiałabyś sie po łokcie urobić. Przekonywać, rozmawiać, łopatą do głowy wkładać definicje.