Dodaj do ulubionych

Partnerski dla Coill

28.03.11, 19:13
Russian Tarot
Ona/On
S- Coill - odwrócona 2 mieczy (przez przypadek się odwróciła, podobnie jak Kochankowie)
S mężczyzny - 5 buław
Co myśli - 6 mieczy/As Kielichów
Co czuje - Paź Kielichów/9 kielichów
Co pokazuje na zewnatrz - 7 denarów/5 kielichów
Co łączy - Eremita
Co nosi do związku - Sprawiedliwość/ odwróceni Kochankowie (w tej talli stosuję tylko proste, ale ta się odwróciła, zostawiałm bo to może być ważna infroamcja)
Wynik:
Król Buław 3 buław GwiazdaRada:
Wieża Sąd 9 mieczy

Mężczyzna jest rozchwiany, nie wie co ma w związku z tobą zrobić. 5 buław to pewnie ciągła zmiana koncepcji. Zakręcony chłopak.
Karty po jego stronie są odwrócone do twoich plecami. Można to porównać do sytuacji, w której ktoś siedzi w kącie pubu, nad piwem się i użala się, wzdycha, pokazuje jaki jest samotny, nieszczęśliwy, ale w ogóle nie można z nim nawiązać kontaktu na poziomie. Tzn dorosły dojrzały człowiek kontra dorosły dojrzały człowiek. Nie wiadomo jak mu dogodzić, co powiedzieć, żeby nawiązać kontakt. Chyba wiem w czym jest problem. Jest jak mur, do którego żadną miara nie da się przemówić. Po co on towrzy problemy, których nie ma?
Nie oszczędza w środkach, żeby pokazać swój stan ducha. Właśnie stan ducha widać, ale o co konkretnie mu chodzi nie. A jemu chodzi o to, że chciaby z tobą być, a nie może.
W tej talli stosuję tylko proste, więc nie wiem czy 9 kielichów pokazuje swój cień. Ale właśnie ze względu na tę kartę, byłabym ostrożna, w prawdziwości tego co pokazuje na zewnątrz. Sądzę, że nie jest tak źle jak to wygląda.
Może gościu nieco przesadzać. Jest mu trochę źle. Czuje się samotnie, ale nie wiadć aby miał zamiar tę sytuację zmienić. 9 kielichów czekam aż mi dasz znak moja miła. Nie wiem czemu ale myślę, że on by chciał abyś to ty uderzyła do niego w konkury. Tyle, że w tej chwili jest to ciezki orzeszek do zgryzienia. Coć mi mówi, że musiałabyś sie po łokcie urobić. Przekonywać, rozmawiać, łopatą do głowy wkładać definicje.
Obserwuj wątek
    • nielaik Re: Partnerski dla Coill 28.03.11, 19:15
      5 kielichów - żal, bo się z tobą nie spotyka na gruncie towarzyskim, nie ma chyba relacji koleżanka-kolega - trzy rozlane kielichy. Postać na karcie trzyma jednen kielich w ręku, a drugi stoi na ziemi. Czeka na kogoś. Tyle, że ty nie masz pojęcia o tym, bo on strannie się maskuje. Do związku wnosi odwróconych Kochanków, to też by potwierdzało, że nia ma pary, nie może z pewnych względów z tobą być. A chciałby aby coś się zaczeło pomiędzy wami dziać - As Kielichów. Tyle, że to są początki, nic konkretnego. O czym się mu marzy, ale nie wiadomo jak długo ten stan się utrzyma.
      Twoja strona rozkłady jest spokojniejsza, a rzekłabym nawet, że opanowana i momentami z ironią, przyglądająca się temu co wyczynia ten mężczyzna.
      7 denarów czeka, przygląda się sytuacji. Widzisz co się dzieje, ale nie reagujesz. Moim zdaniem wiesz, że on może przesadzać, nie chcesz się wciagnać w jego gierki. Niech się uspokoi, sam da znak, sygnał, niech pokaże, że można go traktować poważnie.
      W sercu Paź Kielichów, uczucia serdeczności w stosunku do nie
      go i prośby do złotej rybki, żeby coś się zmieniło. Ta karta jest odwrócona do 9 kielichów plecami. Ale jest sympatycznijesza w odbiorze niż jego 9. U niego to wygląda tak jakby tylko na to co on czuje, powinno się zwracać uwagę.
      6 mieczy w głowie, masz to sprawy dystans. Nie widzę rozdzierania szat. Wnosisz do zwiąku Sprawiedliwość, potrafisz ocenić czy druga strona nie przesadza. Chciałabyś się z nim ostateczie rozmówić, postawić sprawę jasno.
      Nie wiem jak zinterpretować odróconą 2 mieczy.
      Łączy was Eremita. Oboje się do siebie nie odzywacie, nie kontaktujecie ze sobą. Nie wiecie jak macie do siebie trafić.
      Wynik:
      Mężczyna zadziała. Inicjatywa wyjdziee z jego strony, będzie próbowac do ciebie dotrzeć. Jakby wreszcie zebrał się w sobie i porzucił skorupę. Koniec to Gwiazda, zapowiadać się może na coś miłego, ale nie wiem czy konkretnego. Karta kończy rozkład, więc może lepiej nie robić sobie wielich nadzieii, bo to jest dopiero początek.
      Rada:
      Zadziałać stanowczo, powiedzieć co się myśli - Wieża. Natępnie odsepawoć się na chwilę, odpocząć od siebie, zaczać od nowa, na innych zasadach - Sąd.
      Ale nie jestem pewna czy czasem czy karty czasem nie mówią, o tym żeby go sobie darować. 9 mieczy w samotności wszytko przemyśleć i odżałować znajomość?

• coill Re: Partnerski dla Coill 28.03.11, 19:42
        nielaik napisała:
        > Wynik:
        > Mężczyna zadziała. Inicjatywa wyjdziee z jego strony, będzie próbowac do ciebie
        > dotrzeć. Jakby wreszcie zebrał się w sobie i porzucił skorupę. Koniec to Gwiaz
        > da, zapowiadać się może na coś miłego, ale nie wiem czy konkretnego. Karta końc
        > zy rozkład, więc może lepiej nie robić sobie wielich nadzieii, bo to jest dopie
        > ro początek.
        > Rada:
        > Zadziałać stanowczo, powiedzieć co się myśli - Wieża. Natępnie odsepawoć się na
        > chwilę, odpocząć od siebie, zaczać od nowa, na innych zasadach - Sąd.
        > Ale nie jestem pewna czy czasem czy karty czasem nie mówią, o tym żeby go sobie
        > darować. 9 mieczy w samotności wszytko przemyśleć i odżałować znajomość?
        >
        >

-dziekuje Ci mocno mocno!!smile Mam pyt co do rady - te rade(wieża itd) mam zastosowac po tym jak Król kijow zadziala?(przykladowo - on sie odzywa lub przyłazi, ja wtedy wyrzucam agrumenty i sie odsuwam) czy tez ja mam pierwsza byc i zrobic raban?
        karty na przyuszlosc duzo mi daja wiesz? to praktycznie odp najwieksza na to co mnie trapi,mianowicie na to czy on zadziala(gdy ja niedzialam co zauwazylas w kartach).
        jest jak piszesz, przzygladam sie i milczewink Nie tlumacze sie nie wchodze zabardzo w to gdyz uwazam, ze wtedy naucze go ze on ma racje,ze jego przesada to normalne itp..wydaje mi sie ze lepiej czekac az "szajba" troche minie komus i sie odezwie niz wchodzić w coś co uwazam za błędne. Kiedys miałam kogos kto sie obrazal ja wtedy przepraszalam probowalam dotrzec do niego za wszelka cene,skonczylo sie tak ze z bylepowodu robił obrazy gdyz wiedzial ze na to zareaguję,przejme sie i bede sie starac; wykorzystywac to zaczał i przeciagnal..nie chce kolejnego faceta nauczyc tej maniery, wole poczekac dluzej ale zeby byl lepszy efekt...o ile mam na co czekac...ten K kijow chyba mowi ze moge czekacsmile
        Emocjonalnie u niego(w moich kartach podobnie bylo)..ale to chyba dobrze,bo tzn ze cos tam czuje, wole to jednak niz chłod;/

Nie moge stwirdzic co on ma w glowie hehe, ale co do mnie karty calkiem trafne wypadly mysle. Mysle tez ze to 6mieczy mowic moze o tesknocie o ktorej myslę czestouncertain Bo czuje tesknote duza, a jednoczesnie spokoj i jakies takie..."czy warto?".
        • nielaik Re: Partnerski dla Coill 28.03.11, 22:05
          Zanim skorzystasz z rad, poczekaj aż inni się wypowiedzą. Nie podejmuj działań na podstawie tego co napisłam, bo nie wiem czy dobrze zinterpretowane.
          • coill Re: Partnerski dla Coill 30.03.11, 13:06
            nielaik napisała:

> Zanim skorzystasz z rad, poczekaj aż inni się wypowiedzą. Nie podejmuj działań
            > na podstawie tego co napisłam, bo nie wiem czy dobrze zinterpretowane.

dobrzewink Akurat wqiesz, mi sie nie spieszy z czynami wiec to nie problem haha, wole nic nie robic. A wieza to b.trudna karta w radach, to zburzenie murów - otworzenie sie,a jaednak czasem mowi ze wlasnie mamy byc jak ten mur kt.ktos zburzy(bo energia wierzy - ta aktywna - pochodzi z zewnatrz dzieki czemu wylatuje to co stłamszone i ukryte).

wysle Ci w podziekowaniu cos z kompytera drugiego, mam tam fajne przepisy i rozne ksiazeczki, co wybiorebig_grin
            • magdalena.1230 Re: Partnerski dla Coill 31.03.11, 12:47
              Nielaik bardzo lubię czytać twoje interpretacje ,dodam swoje 3grosze do wróżby na sam koniec bo myślę , że wszystko zostało już napisanesmile
              Król Buław 3 buław Gwiazda Rada:Wieża Sąd 9 mieczy
              Wg mnie Pan sie ocknie i ruszy do działania , przejrzy na oczy i ustali sobie plan działania a może nawet jego incjatywa będzie spowodowana impulsem ,sytuacją która pozwoli mu na pełne działanie .Poprawi sie sytuacja między wami.
              rada:
              Wieża to w zasadzie strasznie trudna karta swoje działanie ma widoczne a ludzie pod jej wpływem nie zawsze odrazu potrafią przejśc do porządku dziennego.Ale i w tej karcie należy poszukać dobrej strony bo jest tutaj kartą rady , wieża powoduje zmiany , spusztoszenie , wszystko co się burzy jest na początku świeże i powoduje ból ale z czasem nalezy zastanowić sie , że wieża powinna nam dać do myślenia , że skostniałe zasady , zasady , które są między wami muszą ulec zmianie nie można udawać , że wszystko jest super należy zmienic to co jest złe między wami i przejśc w nowy etap nowe porozumienie między wami , od nowa budować znajomośc ale już nie martwić się o to co było dać temu odejśc .Bo nadchodzi nowe lepsze.

smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka