Rok temu robiłam dla ten rozkład na problemy zawodowe. Jako wynik była 2 Mieczy z którą w Szkółce nie wiedzieliśmy co począć. Niestety należało ją zrozumieć wprost, czyli, że nic się nie wydarzy. Sprawy zostały tak jak były

Teraz zrobiłam go znów bo przecież 2 Mieczy nie może trwać w nieskończoność.
Sygnifikator - 2 Buław
nadal jestem otwarta na nowe możliwości, nie mamjednak konkretnego, swojego pomysłu co zrobić
1.
Gdzie tkwi przyczyna moich problemow - 7 Mieczy
za dużo kombinuję? Pomysłów za dużo?
2. Czego nie umiem dostrzec - 9 Mieczy
za bardzo się boję zaryzykować? Myślę, że nie mam szans?
3. Z czego nie chce zrezygnowac - Śmierć
?
4. Czy umiem powierzyć się sile wyższej -
3 Monet
miałam opuścić to pytanie, ale się rozpędziłam i wciągnęłam kartę. Umiem pracować i jak coś robię lubię to robić dobrze. Czasem pucuję za bardzo jak robię coś z pasją
5. Czy wyciagam wnioski z tego, czego doswiadczam - 6 Mieczy
wtedy był Królowa Mieczy. Nadal myślę, że wyciągam tylko że tego nie zmieniam chyba. Wiem co jest nie tak, ale nie wiem jak to zmienić. W efekcie ciągnę to dalej z sobą.
6. Co powinnam zmienić - 4 Mieczy
przebywanie "na wygnaniu" odebrało mi całą wcześniejszą energię. Ta izolacja wywołała tylko apatię.
7. Co mogę zrobić sama - 4 Buław
i to jest bardzo ciekawe bo rok temu też miałam 4 Buław na tej samej pozycji. Widać, że to nie zostało zrobione i dlatego się powtarza.
8. W czym pomoże mi los - 3 Buław
pojawi się jakaś okazja. Może zająć się handlem?????????? Dociągnęłam Sąd, Paź Monet - odezwie się "coś".
9. Jakich rezultatów mogę się spodziewać w ciągu roku - 8 Mieczy (8 Monet, Kapłanka)
to wyjście czy nie? Będę uczyć się czegoś? Pisać? Zagrzęznę się tutaj do końca? Niewiadomo? Jeśli zacznę coś wezmę do serca rady tarota to wejdę w nowy świat?