2bieguny
13.06.11, 18:17
Zrobilam rozkład na najblizszy rok.
Znaczenie:
1. osobowośc, zainteresowania - Ryc monet jestem pracusiem w moim zyciu dominuje praca. Taki monetowy radzacy sobie człowieczek z niestety meskimi cechami, ale to koniecznosc.
2. pieniądze, wartosci materialne -Ryc buław radze sobie dobrze, cenie siebie, swój czas i umiejetnosci, porafię zarobic, niestety trzeba robic, inni na mnie nie pracują.
3. krewni sąsiedzi zwierzęta domowe krótkie podróże - As mionet- zawsze cos tam robie, gdzies sobie jade jak mam czas, rozlin mam opór, zwierzat nie. Nie mam zwrunków, po prostu zbyt czesto nie ma mnie w domu.
4. ślub dom umowy kontrakty - Gwiazda- moja przeszłosc taka spokojna zrównowazona, wiekszych zawirowan nie było, mam nadziję, ze w najblizszym roku tez nie bedzie.
5. dzieci, przyjemności rozrywki czas wolny 10 monet (-) - odwrocone, a wiec nie bedzie jakiegos spełnienia oczekiwań nic sie tutaj nie pchnie do przodu, nie osiagne zamierzeń. nijak odwrocic te 10 monet ;/
6. miejsce pracy stan zdrowia -^ bulaw, tutaj wszystko ok, sukcesy, zdrowie ok, mysle, ze chodzi o fizyczny aspekt.
7. partnerstwo - Q puch (-) tutaj nic sie nie zmieni, dalej jestem taka niespełnioną uczuciowo kobietą, miłosci w tych kartach nie widac, w zasadzie monety i buławy, działanie, praca i zarabianie.
8. seks , śmier cudz, problemy ze zdrowiem(własnym) zainteresowania ezoteryczne,
dziedziczenie - paz puch- może i jakas mzona sie pojawi, ale nic konkretnego,
9. dalekie podróże religia rozwój duchowy - ryc mieczy moze i bedzie okazja na poszerzenie horyzontow i wybranie sie gdzies dalej, całkiem realna.
10. kariera, ogólny zarys zawodowy - Wisielec- zwyczajnie osiagnęłam co chiałam teraz wisze i dobrze, potrzebuje troszke spokoju.
11. realizacja marzeń przyjaciele protektorzy -5 puch- beda okazje, zeby tylko ich nie przegapic, nie przepuscic bokiem.
12. Podswiadomosc, ograniczenia, siły i słabosci- mag- a now wszystko moze się zdarzyc
13. karta podsumowująca całą wróżbę, a także jak osoba wróżąca powinna się
zachowac w najbliższym czasie- Księzyc- mam swoje leki z ktorymi walcze, niestety czesto wewnetrznie przegrywam, swiatu pokazuje inna twarz, monetowa, mam problem dopasowania sie do otoczenia, zostalam wychowana w zasadach, ktore nijak nie przystaja do dzisejszej rzeczywisctosci a zerwac z nimi i płynac z pradem jest mi zwyczajnie trudno. Co jakis czas tocze wewnatrzna walkę z sobą.
Ok. To tyle prawdy o 2 biegunach.