Dodaj do ulubionych

Partnerski/Interpretacja

13.06.11, 21:00
B A

6 - - - - - 2
7 - 5 - 1 - 3
8 - - 9 - - 4
ON/JA
1 - co osoba wnosi do związku, relacji ON 2Puchary/ JA 2Buław
2 - co ma w głowie (o czym myśli) ONPustelnik/JA As Monet
3 - co ma w sercu (co czuje): ON KAPŁANKA/Ja 5Buław
4 - co pokazuje na zewnątrz: ON 4buław/Ja Rycerz Pucharów
9 - wspólna karta dla osób A i B (co ich łączy)-As Pucharów
Przyszłość: 3 buł(-), 3puch, Paź Mieczy
On jest wycofany, mimo, ze on inicjuje kontakt. W sercu Kaplanka...hmm..inna kobieta? Jeszcze nie spotkalismy sie na zywo, umowilismy sie juz w prawdzie, ale po kartach widze, ze chyba nic z tego niebedzie.
A wydaje się całkiem sympatyczny.
Obserwuj wątek
    • magdalena.1230 Re: Partnerski/Interpretacja 14.06.11, 11:22
      On jest bardzo ciepło nastawiony , lubi rozmowy wspólne bo go bardzo cieszą ,Czujko wnoisz taki kontakt na zasadzie co moje a co twoje jeszcze się nie otworzyłaś .
      O szuka drogi do ciebie ,jest sam teraz ,u Ciebie jest myśl a co by było gdyby , chęci są .
      W serduszku On nie wie jeszcze jakie to są uczucia , nie potrafi ich jeszcze rozpoznać , jesteś tajmeniczą kobietą ale niezwykle mądrą z doświadczeniem dla niego .
      W serduszku czujesz , że musiała byś o niego zawalczyć , może czujesz zagrożenie od kogoś jeszcze kogo on jeszcze nie zauważa.
      Łaczy was bardzo ładna karta as kielichów -jest możliwy związek , jeśli ładnie wypielęgnujecie tą znajomośc.
      Zbliżycie się do siebie i będzie bardzo miło ,zabawa wspólna tylko ten paż mieczy to może jakieś informacje dojdą do ciebie .

• 2bieguny Re: Partnerski/Interpretacja 14.06.11, 20:38
      oboje zaczynacie jakąs znajomosc, oboje jestescie na poczatku, on jest zaineteresowanu, ale na zasadzie poznania, spotkania a potem sie zobaczy. Ty masz bardziej zabawowo-rozrywkowe podejscie, on szuka czegos powazniejszego. moim zdaniem macie szanse na coś. na co/ Od was zalezy, karty nie pokazują, za wczesnie.
      • czu-jka Re: Partnerski/Interpretacja 14.06.11, 20:45
        Dziękuję Dziewczynysmile
        On wydaje się bardzo miłysmile. Mamy sie spotkac dopiero w przyszłym tygodniu. Jest kilka lat starszy i widac, ze poważny. Ja lubię takie flirto-zarty, ale tak naprawdę jestem ostrozna. Nie chce sie znow przejechac.
        A co bedzie, zobaczymysmile.
    • ma_ewa01 Re: Partnerski/Interpretacja 14.06.11, 21:13
      I... tam, tęskni za wrażliwą, delikatną kobietą, za miłością,czułością . Nie oceniaj go pochopnie, bo nic z tego nie bedzie. Nie będzie sie przebijał przez twoje poglądy...
      Msmile
    • nielaik Re: Partnerski/Interpretacja 15.06.11, 20:20
      On się nie obawia wejść bliżej w znajomość, ma same przyjemne odczucia z tym związane. Jeszcze nie ma obsesyjnych myśli na twoim punkcie, ale jest na dobrej drodze żeby coś z tego było więcej. Zaznacza się równowaga u niego, spokój. Nic nim nie wstrząsa, element równowagi, dwóch kolumn powtarza się po stronie mężczyzny niemal we wszystkich kartach. Nie wygląda na chorągiewkę, która miota się i zmienia każdego dnia zdanie, jest pełen obaw i wątpliwości co z tego będzie. 2 kielichów jaką wnosi do związku odczytuję jako chęć poznania ciebie, w tej chwili jest wstanie poświęcić ci więcej czasu, być może zrezygnować częściowo z ulubionych zajęć na twoją rzecz. Pustelnik w głowie, ale karta jest zwrócona do Asa Denarów.
      Latarką przyświeca sobie i przypatruje się tobie. Tak jakby zatrzymał się w miejscu bo znalazł to czego szukał. Może myśli, że to już koniec jego singlowania? 4 buław czy nie składa jakiś propozycji wyjazdu, nie zaprasza cię do siebie? O tej karcie też mówią jako o domu, ale jeszcze nieogrodzonym murem, bez sztywnych zasad, obowiązków, jest czysta przyjemność z tworzenia czegoś razem. Przyszłość. Nie wiem jak szybko się układ zrealizuje, ale widać spotkania, to nie jest na razie coś poważnego, jest zabawa, rozmowy, wymiana poglądów.
    • czu-jka Re: Partnerski/Interpretacja 24.06.11, 08:49
      Paź Mieczy-wczoraj powiedzial, ze zrezygnowal ze znajomosci z dziewczyna, bo byla innej wiary .Tej co ja, choc ja wlasciwie nie jestem praktykujaca.
      A on chcialby zalozyc rodzine w jednej. I o- Paz Mieczy jak nic. Pozniej zaczal sie wycofywac, ale niesmak został...hmm
      • 2bieguny Re: Partnerski/Interpretacja 24.06.11, 14:36
        Bez pochopnych wniosków, zostaw to, jeszcze slubu nie bierzecie. faktem jest, ze moze to byc problem, bo.... tu mozna duzo wyliczac. Zapytaj siebie, w skrytosci serca i umysłu, czy gdyby był wspaniałym człowiekiem i tylko istniała ta jedna przeszkoda, to moze zmienisz wyznanie, tak sie zdarza. jeszcze zalezy jakiej on jest wiary. A z innej beczki, to wkurzaja mnie faceci, ktorzy oczekuja, ze ja wszystko zmienie pod nich. Do d...y taka robota. Czujko, ja juz sobie odpuscilam. Jak sie trafi to bedzie, a jak nie to nie, nie zamierzam sie dopasowywac, na dodatek wbrew sobie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka