Dodaj do ulubionych

prośba o karty

10.07.11, 16:32
Dziewczyny, bardzo proszę - potrzebuję, aby ktoś zajrzał w karty, sypie mi się związek (znów)... Mój partner jest ode mnie młodszy (dużo), od kilku dni nasze relacje bardzo się ochłodziły. Nie wiem, co się dzieje, nie bardzo chce ze mną rozmawiać, twierdzi, że to nic takiego. Proszę, ostatnio sprawdziło mi się wszystko, co powiedziałyście, minęło pół roku, a ja znów jestem na rozdrożu.....Jeżeli mogłybyście, bardzo proszę.
Obserwuj wątek
    • j.julia Re: prośba o karty 10.07.11, 17:17
      Królowo, jeśli możesz...
    • krolowa.mieczy Re: prośba o karty 10.07.11, 17:40
      Czyli realizuje się końcówka kart? Tych sprzed paru miesięcy? sad
      Ja nie dam rady rozłożyć, bo zobowiązałam się jeszcze trzem osobom tu postawić karty.
      Poczekaj, ludzie wrócą z niedzielnych wypadów, to ktoś się zgłosi. smile
      • j.julia Re: prośba o karty 10.07.11, 18:05
        Realizuje, i bardzo chciałabym wiedzieć, co dalej. Macie dobrą rękęsmile. Próbowałam zabaw z tarotem, dla kogoś- tak, cos tam mówi, ale w tym wypadku nie ma szans, za duże zakłócenia emocjonalne...
    • j.julia Re: prośba o karty 11.07.11, 12:46
      Królowo plisssssssssss.........smile. Namolna jestem, wiem, paskudna, ale potrzebuje.......
      • krolowa.mieczy Re: prośba o karty 11.07.11, 12:56
        Sorry, ale ja odpadam.
        Mam tu jeszcze 3 osoby na forum i klientów, którzy wracają teraz do mnie gdy jestem w Polsce. I jeszcze życie poza tarotem.
        Nie starcza mi czasu i sił.
        Ktoś chętny na pewno się zgłosi zrobić rozkład dla Ciebie smile
        • j.julia Re: prośba o karty 11.07.11, 13:41
          Trudno... Czy któraś z forumowiczek znalazłaby chwilę, aby rozłożyć mi karty?
          • asia.33 Re: prośba o karty 11.07.11, 20:04
            ja ma chwilke wiec moge, tylko napisz prosze jaki to był rozkład wtedy zrobimy ten sam jesli sie sprawdza to warto
            • j.julia Re: prośba o karty 11.07.11, 20:17
              Asiu, to jest dalszy ciąg tego: forum.gazeta.pl/forum/w,46867,120192739,120192739,prosba_o_wrozbe.html . Wtedy zrobiłaś i był bardzo prawdziwy... Wtedy wrocilismy do siebie. Teraz znów powiedział, ze to koniec, znów ktos go zauroczył.... gdzies w glebi duszy czuje, ze wróci do mnie, że to taka kolejna próba wyszumienia się.... Potrzebuję kart, potrzebuję wskazówki... Proszę cie o pomoc...
              • asia.33 Re: prośba o karty 11.07.11, 20:28
                przypomnialam sobei teraz czytajac archiwalne watki ...trudna sytuacja
                połoze parterski moze cos pokaze..choc nie dziw sie Ty masz juz jakas stabilizacje on moze tez by chciał...ma do tego prawo
                • j.julia Re: prośba o karty 11.07.11, 20:32
                  Asiu, on własnie nie chce... w ogóle chora sytuacja: w piatek wspólne zakupy, w sobote plany (ostatnio rozgladalismy sie za działką, myslelismy o domu), w niedziele on mi mówi, ze musimy sie rozstać, itp, itd...Nie rozumiem, zupełnie nie rozumiem, nie wiem, co o tym sadzic...
    • asia.33 karty 11.07.11, 20:43
      przełozenie = ryc puch, swiat, ryc mi

kilka kart sie powtarza z poprzedniej wrózby

miedzy wami teraz sytuacja= 8mi
      TY............................................ON
      mysli = as monet/ Q puch
      slowa = 4puch / 2monet
      serce sadb] swiat/ 3mi[/b]
      zach = paz puch / diabeł

przyszłosc = 4kiji, 9puch, ryc kiji

tym razem sadze ze jest jakas pani jako q puch, w sercu 3mi to nie jest dobra karta sadze ze 2monet to jego wahanie i koniecznosc wyboru albo nawet dwa zwiazki lub dwie kandydatki jakie ma i wybor z tym zwiazany...diabeł ..nie wiem czy juz do czegos nie doszlo miedzy nimi. U Ciebie widac ze myslisz o sznasie moze chcesz by taka jednak byla , w slowach chyba wlasnie jakies zniechecenie czy foch jego ..jakas demonstracja niecheci z jeden ze stron ..takie jakby przejedzenie czy przesycenie zwiazkiem odczuwasz z jego str...swiat w sercu to moze byc zakonczenie etspu chyba czujesz ze cos sie zmienia ale w zach okazesz emocje i uczucia. Przyszlosc wydaje mi sie ze on teraz podchodzi nie co lzej dom Waszego zwiazku..9puch to cieszenie sie zyciem i korzstanie z jegoi urokowi zadowolenie z tego chce sprobowania innych smakow i wogole skosztowania czegos innego i sadze ze on to chce zrealizowac bo pokawil sie ryc kiji a rycerz kiji relazuje zamiary sad

Dziewczyny bardzo prosze dorzućcie cos jesli widzicie to inaczej
      • j.julia Re: karty 11.07.11, 20:48
        też tak mysle, ze on chce się rozerwac, zabawic, pospotykać z innymi... Asiu, a co na przyszłość? możesz zapytać, co z nami bedzie?
        • asia.33 Re: karty 11.07.11, 21:22
          jeszcze cos dopisze ..z przelozenia wyszlo ryc puch, swiat, ry mi i teraz powiem ze to mogly byc obietnice domu rzucone dosc pochopnie bez przemyslenia. Karty tez mogly pokazac jego obawy o zwiazanie sie na stałe i wahanie z tym zwiazane ..on boi sie zrobic podjac ten krok (8mi)
          Zapytalam dlaczego chce sie rozstac...mam : krol mo, 4kiji, 4mo mocno finansowo, sadze ze boi sie utraty materialnej płynnosci, obowiazków i odpowiedzialnosci a takze moze inwestycji długoplanowej w dom , mozliwe ze musiałby wziąc kredyt by ten dom był a on nie chce tracic nic z tego co ma (4mo) i zdał sobie sprawe ze to mocne słowa ta obietnica i zbyt szybko wypowiedziana deklaracja, ktora go w jakims sensie uziemi na długo. # karty na przyszlosc to chec jego zycia na luzie bardziej jako singla, on chce skosztowac zycia .
          • j.julia Re: karty 11.07.11, 21:23
            Rozumiem, dziękuję, chociaż on jest przysłowiowym golasem - to ja mam pieniądze i zwykle go dofinansowywałam, bo w połowie miesiąca nie miał na kanapki, paliwo itp...
            • j.julia Re: karty 11.07.11, 21:25
              Asiu, a moze on teraz boi się tych problemów finansowych - w sensie po rozstaniu?
              • asia.33 Re: karty 11.07.11, 21:35
                nie bo to bylo pytanie dlaczego on chce sie rozstac z Toba i tu widac jakas strate finansowa dla niego z tego powodu ..moze czuje ze jak zacznie sie temat domu to on na tym straci bo budowa domu to juz duza inwestycja...mozliwe zs to chwyt by sie wymiksowac od tej dzialki i domu ....by ten temat ominac i nie robic takich planow. Widac tylko ze powoden rozstania sa finanse bardziej...moze tego sie przestraszył
                • j.julia Re: karty 11.07.11, 21:42
                  To ciekawe, musze ci powiedziec. Kiedy sama stawiałam sobie karty, zawsze w pytaniu o przyszłosć wychodziło mi słońce. Moze to po prostu moja projekcja, bo bardzo chciałabym, zeby - nawet za jakis czas - to sie ułożyło? I takie silne wewnetrzne przekonanie, że bedzie dobrze, nigdy czegos takiego nie miałam...
                  • asia.33 Re: karty 11.07.11, 22:00
                    wiec tak wierz w to ..powiem tobie ze rozklad parterski z moich obserwacji dotyczy fragmentu i nie pokazuje calosci tylko najblizsze sytuacje miedzy ludzmi nie wybiega za daleko w czasie ..wiec na dzien dzisiejszy tak to wyglada

lubie slonce bo to karta opiekui i narastania uczuc , ocieplania relacji wiec bardzo pozytywna
                    • j.julia Re: karty 12.07.11, 14:36
                      Dziękuję. Jeszcze mam do Was prośbę - czy któraś z was mogłaby postawic karty, by sprawdzić, jakie są nasze szanse na ponowny związek?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka