Dodaj do ulubionych

Partnerski

14.08.11, 16:04
wspolna - Mag
Ja/Pan
mysli 3 puch / Słonce
powie 3 kije/ 7 monet
czuje 9 puch/ 5 mieczy
zrobi As monet/3monet
dalsza przyszlosc relacji - Rydwan + gwiazda + Krolowa Kijow

w sumie srenio to wyglada, choc koncowka wydaje mi sie nie najgorsza..zaraz postarm sie zanalizowac jak potrafiebig_grin
Obserwuj wątek
    • coill Re: Partnerski interpet 14.08.11, 16:08
      a talia Llevelyn - wiec symbolika riderowa.
      Ja/Pan
      mysli 3 puch / Słonce
      nie wiem hehe..ja mysle o piwie on o spotkaniu czy co?
      powie 3 kije/ 7 monet
      on albo nic nie powie juz, albo powie ze potrzebuje/potrzebowal czasu?
      czuje 9 puch/ 5 mieczy
      ja mam spokoj(nie mam..ale moze bee miec? hehe) i wygodnie siedze, on..albo nieszczery albo czuje ze ja nieszczera lub czuje sie jak oszust? cokolwiek to znaczy, czujac 5mieczy nigdy nie jest nam do konca dobrze, moze to jakies wyrzuty sumienia?
      zrobi As monet/3monet
      to wyglada..jakbym moze ja dala szanse jaks a on to realizowal? nie umiemcrying
      dalsza przyszlosc relacji - Rydwan + gwiazda + Krolowa Kijow
      niby ladnie, ale z dosw wiem i ze i na rywanie i gwiezdzie..mozna sie przejechacuncertain albo sie spotkamy, moze podjedzie do mnie i bedzie seks? hehe albo nie wiem...upór obustron i nadzieja obustron ale zero czynu..albo pojezie do innej hehebig_grin ale w sumie pytlam o swoja relacje, mnie nie interesuja inne jego znajomosci ewentualne wiec chyb odpada

jak to widzicie?
    • nielaik Re: Partnerski 02.10.11, 15:28
      Karty twoja strona, pochodnia która płonie spokojnym ogniem i czeka aż przyciągnie do siebie mężczyznę. On ci może powiedzieć, że niezbyt mu zależy, nie będzie się nigdzie śpieszyć, ale karty 3 denarów i 5 mieczy są dość kombinatorskie. 5 mieczy może oznaczać jakieś podchody, zdobywanie informacji o tobie, może ma konkurencję do twojej ręki? 5 mieczy, niby powietrze, nie ma uczuć, ale jak czytam jej interpretacje to wcale nie jest taka letnia. Z przykrych rzeczy to zawód, rozczarowanie, uczucie pokonania, wyjścia na głupca, albo myślenie o tym jak coś zrobić, zdobyć. Przyszłość: Królowa Kijów jest na końcu, a Rydwan na początku, moim zdaniem to pan przejmie inicjatywę.
    • czu-jka Re: Partnerski 02.10.11, 18:21
      Myślę, że dla niego może to być koleżeński układ z zabarwieniem flirtowo-erotycznymsmile.
      Dalsza przyszlośc fajna. Choc i mi Rydwan i Gwiazda sprawdziły się tak nie wiadomo jak. Myślę, że jałowo nie będzie i jakiś ruch napewno.
      • coill Re: Partnerski odp 02.10.11, 19:03
        dzieki laseczkismile Ale ten ukl juz dawno sie sprawdzil, w sumie podobnie jak piszecie hcyba hehe.
        Fajnie bylo...i nadzieja na przyszlosc ze bedzie ok itd tez
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka