asia.33
17.08.11, 18:17
rozkład decyzja co zrobic...czy sprzedac mieszkanie czy zostawic???? Córka wyprowadza sie za poltora miesiaca do innego iasta a ja nie lubie tego miejsca w ktróym obecnie jestesmy, zmuszona bylam tu byc gdyz corka konczyła szkołe i juz nie chcialam zmieniac niczego w trakcie ale teraz musze zdecydowac co dalej.
przelozenie : moc, 5puch, cesarz =17 gwiazda na podsumowanie
sedno: 2monet
co robic:papiez,7kiji,paz mo.............czego nie rob: 6kiji,paz puch,2mi
wynik ; cesarzowa, kochankowie, rydwan suma16 wieza ...sama wiez jest czesto symbolem budynku i tak wilokrotnie mi sie pokazuje
przełozeniemowi raczej o potrzebnej odwadze by nie zalowac i nie patrzec na to co bylo ani na sentymenty i podjac decyzje stanowcza konkretna jak to cesarz .... myslec o tym co bedzie o przyszlosci i z nadzieja
nie wiem co to papiez ale moze byc ktos madry kto doradzi dobrze albo rzeczoznawca, ktos kto oceni, 7kiji moge miec duzo ofert duzo chetnych , mieszkanie dosc ladne bardzo sloneczne w nowej dzielnicy..paz monet kaze ogladac, oceniac ..papiez tez mi tu mowi o ogloszeniu-jak z ambony do wiad publicznej czgo nie robic tu mam trudniej ale wydaje mi sie ze paz puch moze tobyc wynjecie -udosteonienie kimus mieszkania -umowa2mi
wynik mnie zaskakuje bardzo bo jaby mowi o czyms innym ..choc podejrzewam o czym mowi