Dodaj do ulubionych

Partnerski

23.08.11, 17:49
On: Gwiazda
Głowa: 2 miecze
Serce: 10 buław

Ja: Sprawiedliwość
Głowa: 10 mieczy dołożony As denarów
Serce: Rycerz mieczy

Wspólna: Król denarów

Przyszłość: Księżyc, 4 kielichy, Świat, 6 kielichów

Interpretacja:
Podobam mu się wizualnie tak jakby wiązał ze mną jakieś nadzieję. Głowa: waha się, ma rozterki nie wie co robić, Serce: czuję się zmęczony (jest po przejściach).
Ja: warze wszystkie za i przeciw, robię kalkulację. Głowa: mam w głowie chęć zakończenia relacji ale co tam ten as denarów robi to nie wiemsad Serce: buntuję się, jestem zimna ryba
Wspólna: łączy Nas wspólny cel?? (bo nie pracujemy razem ani nie prowadzimy wspólnych interesów) może pokazuję koleżeństwo Nasze?
Przyszłość: i tu nie mam bladego pojęcia może wyjdzie kłamstwo które mnie rozczaruję i Nas oddali a potem powrót do relacji??

Proszę o pomoc w interpretacji
Obserwuj wątek
    • zainteresowany1977 Re: Partnerski 23.08.11, 21:11
      Spróbuję swoich sił, nie bierz tego serio.

On: Gwiazda - tak jakby to on miał nadzieję na ciąg dalszy, wychodzi w pozycji osoby, która jest skłonna.
      Głowa: 2 miecze - nie wie co myśleć, może otrzymał sprzeczne sygnały?
      Serce: 10 buław - zbyt wiele sobie obiecywał ale jakby jakaś informacja z Twojej strony go przystopowała?

Ja: Sprawiedliwość - jakbyś była w stosunku do niego surowa, tak jakbyś już go oceniła a
      Głowa: 10 mieczy dołożony As denarów - jakbyś nie widziała szansy na dobry kontakt, jakieś fakty doprowadziły Cię do pozycji sprawiedliwości?, as denarów jako nadzieja na wznowienie na nowych warunkach?
      Serce: Rycerz mieczy - serce rwie do przodu jak koń rycerza?, coś Cię zraniło?, ale dalej chcesz?

Wspólna: Król denarów - to mógłby być związek na finansowej podbudowie?, jakby zgodność w zakresie gospodarowania dobrami.

Przyszłość: Księżyc, 4 kielichy, Świat, 6 kielichów - nieporozumienia, jakieś fochy, karta świat w takiej sekwencji może oznaczać, że to doprowadzi do zerwania kontaktów, natomiast 6 pucharów na końcu, że np. zostaniecie na stopie koleżeńskiej? A może księżyc jako druga kobieta, która leży w rozważaniach pana jako 2 mieczy, jako wybór?

Na podstawie kart można uformować rady, np. że jeśli nie będziecie sobie wyjaśniać wprost co Wam chodzi po głowie to możecie zaplątać się w pajęczynie domysłów.
      • asia.33 Re: Partnerski 23.08.11, 21:25
        podłacze sie poniewaz mi tu podobnie sie wydaje

mysli Pana to nie koniecznie teraz ale cos w przyszłosci, tak jakbys byała własnie altermatywa jakas na przyszłosc=gwoazda to karta ktora dosc dlugo sie realizuje
        2mi ..tu moze byc jego myslenie, cisza badz brak kontaktu
        serce = 10 kiji przeciazony czyms moze ma swoje jaies problemy o ktorych nie wiesz ( na to wskazuje karta ksiezyc i 2 mi brak do konca szczerosci i konieczna rozmowa)

u Ciebie sprawiedliwosc to ocena własnie badz dosłownie cos zaczniesz zauwazac co sie Tobie nie spodoba, moze jakas sytuacja itp
        głowa = 10 midla mnie to duzo słow ktore przytłaczaj , zostaniesz czyms dobita lub dobita słownie,
        rycerz mieczy to awanturka ,kłotnia, ii ze spr to widac ze wywalisz swoje zale co sie Tobie nie podoba..to go zmrozii sadze ze parterski pokazuje sytuacje jaka bedzie dopiero
        ksiezyc, 4puch, swiat, 6puch......... moga to byc niejasnosci na jakie sie natkniesz lub cos sie Tobie nie spodoba co da tobie do myslenia na temat pana, nastapi okres obrazenia sie i niecheci walsnie. I teraz tak mam dwie wersje co do zakonczenia i krola monet:
        - swiat moze mowic o odległosci
        - natomista karta krola monet o tym ze pan jest sytuowany badz ma swoja firme
        tu sa dwie wersje bo jesli odległosc nie jest duza to swiat moze mowic o rozstaniu a 6 puch o powrocie sentymenice do kogos
        • anna151sx Re: Partnerski 24.08.11, 08:16
          Bardzo mi sie podoba jedna i druga interpretacja. Czy byscie byli tak uprzejmi zerknac w moja przyszlosc? W nowym watku?

Dorzuce:
          Gwiazda: jest pod opieka gwiazd, w nowym zwiazku sa silne uczucia. Ma nadzieje, marzy o szczesliwym zwiazku, wierzy w to.

Sprawiedliwosc: jestes bardziej konkretna, wywazona. Moze masz silniejszy charakter? Bardziej wladczy? Jestes bardziej odpowiedzialna? cenisz prawde i partnerowi potrafisz ta czasami okrutna prawda sprawic przykrosc. Wasze mysli symbolizuja miecze. On 2 - mysli o zwiazku, ale poczeka. Ty- co i rusz jakas informacja dotyczace jego mezczyzny Ciebie rozczarowuje. Dobre perspektywy finansowe kaza myslec o wspolnej przyszlosci.

Krol denarow: ostroznie z ta wspolna przyszloscia.
          Ksiezyc: mezczyzna pozwoli sie zdominowac, ale bedzie zyl swoimi marzeniami, bedzie zatajal informacje. Przy Twoim konkretnym podejsciu do zycia, moga byc problemy, mozesz czuc sie wykorzystywana. 4 kielichow; moze romans, wyglada mimo wszystkojakbyscie mieli stworzyc wspolny dom. W moim odczuciu to Ty kierujesz zwiazkiem.
          • lena201990 Re: Partnerski 24.08.11, 15:38
            już mówię to jest tak faktycznie mam taki trochę władczy charakter lubię jak jest po mojemu smile Ja jestem po przejściach i on też, z tego co wiem ma jakieś plany wobec mnie, podobam mu się z charakteru jak i z wyglądu ale że jest po przejściach to na razie chcę odpocząć i jak powiedział na wszystko przyjdzie czas
    • lena201990 Re: Partnerski 27.08.11, 13:24
      To wyjaśniam że być może karty były na teraz...zmęczona tym czekaniem na rozwój postanowiłam to zakończyć sad czuję, że źle zrobiłam, niestety czekać nie ma po co
      • zainteresowany1977 Re: Partnerski 27.08.11, 13:57
        Jeśli Ty tak czujesz to trudno się do czegoś naginać, nieraz odcięcie kontaktu jest bardzo cenne i pozwala zobaczyć całość z nowej perspektywy, zawsze można się zejść z powrotem, najważniejsze, że nie tkwisz w impasie.
    • nielaik Re: Partnerski 01.10.11, 20:46
      Przyszłość: powracanie wspomnieniami do tego co było w związku, ale nie widać abyście byli razem, każde idzie w swoją stronę, ma swój świat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka