Dodaj do ulubionych

uczę się pomocy

28.08.11, 21:27
potrzebyuję pomocy w interpretacji rozkładu partnerkiego:
co ona mysli o nim- sąd
czego on mysli o niej- głupiec
czego ona oczekuje-5 buław odwrócona
czego on oczekuje- 5 pucharów
co ich łaczy-arcykapłnka
co idz dzieki-zakochani
najblizsza przyszłosc- umiarkowanie
podsumowanie- paź denarów

nie wiem jak interpretować, pomożecie?
Obserwuj wątek
    • algaria Re: uczę się pomocy 28.08.11, 21:50
      spróbuj najpierw sama potem my się dołączymy i naświetl troszkę sytuację bo mam wrażenie że to romans potajemny jest wink
      • figa07 Re: uczę się pomocy 29.08.11, 09:30
        hahahwink niewink Chodzi o mnie i o facetawink Po 3 latach zaczęło się sypać i w sumie zaczynamy po mału od początku... Ale racja, nie mówię nikomu, że się spotykamy, bo może znów nie wypali- po co towink

No to tak- głupiec- głupiec symbolizuje mnie czy jego?smile
        • zainteresowany1977 Re: uczę się pomocy 29.08.11, 10:04
          Niesamowite jak karty pokazały sytuację.
          • figa07 Re: uczę się pomocy 29.08.11, 10:15
            to znaczy jak? Bo nie potrafię zinterpretowaćsad
            • zainteresowany1977 Re: uczę się pomocy 29.08.11, 10:46
              co ona mysli o nim- sąd - że się odrodzi w związku w doskonalszej formie?
              co on mysli o niej - głupiec - że, zaczęłaś coś nowego, albo, że dajesz nowy kredyt zaufania
              czego ona oczekuje - 5 buław odwrócona - złagodzenia sporu?, porozumienia?
              czego on oczekuje - 5 pucharów - zmiany sytuacji, która jest dla niego impasem i unieruchamia jego aktywność na planie emocji, może czyjejś pomocnej dłoni by tego dokonać, liczy na gest zachęty?
              co ich łaczy - arcykapłanka - jeszcze nie wiadomo co będzie, aspekt tajemniczości, albo właśnie tak jak napisałaś potajemna więź
              co ich dzieli - zakochani - tu tak jakby on lub Ty miał równoległą relację z inną osobą, jest to karta takiego etapu w którym trzeba wybrać lepszą alternatywę
              najblizsza przyszłosc - umiarkowanie - nic na siłę, powolny rozwój, gdybym miał stworzyć tą talię to bym narysował beczkę z winem, niczego nie można przyspieszyć, na efekt trzeba poczekać ale trzeba być uważnym
              podsumowanie - paź denarów - paź podarowuje przedmioty, jest zapowiedzią wydarzeń a również miłości, jest szansą
              • figa07 Re: uczę się pomocy 29.08.11, 19:05
                dziękuję... swoją drogą to niesamowite... Mam kontakt z kimś innym... Nic poważnego, tylko sms, ale w każdym rozkładzie mi to wychodzi... Tyle, że ten facet mnie ujmował swoją osobą, ale zaczęłam się wycofywać z tej relacji, żeby nie lecieć jak to się mówi na dwa fronty.
    • figa07 Re: uczę się pomocy 29.08.11, 10:21
      jak zinterpretować w tym przypadku 5 pucharów?
      • asia.33 Re: uczę się pomocy 29.08.11, 10:58
        5puch - moze sie bac czy sie uda , spodziewa sie ze mozliwe iz bedzie rozczarowanie lub oczekuje ze ty sie rozczaujesz ..to zalezy jak wygl rozstanie poprzednie kto byl bardziej rozczarowany
        ale karte kochankowie ja czytalabym pozytywnie - uczucia zwiazek nie jako decyzje
        • figa07 Re: uczę się pomocy 29.08.11, 11:05
          to wyglądało tak, że oboje w jakiś sposób byliśmy rozczarowani... i teraz mieliśmy jakoś przerwy i zdecydowaliśmy się, że pomału zaczniemy od nowa... Widziałam jakąś zmianę na lepsze, był inny niż wcześniej, pomocny i wgl, ale wczoraj znów jakoś mnie olał, więc postanowiłam postawić karty, bo chciałam zobaczyć czy warto na nowo wchodzić, jakie są jego plany co do mnie i czy nie ma tej trzeciej, jakiejś nowej w jego życiu...co myslicie?
          • asia.33 Re: uczę się pomocy 29.08.11, 19:57
            pomyslałam ,ze jemu moze chodzic o to iz 5puch nie bedziesz narzekac i biadolic
            a tobie ze nie bedzie konkurencji czy koniecznosci zabiegania o niego - 5kiji bo wydaje mi sie ze musilas sie nie co natrudzic w tym zwiazku
            a on taki typ co nie lubi jak jemu kobieta narzeka 5puch to karta narzekania, biadolenia, płakania ze cos sie nieudało
            • figa07 Re: uczę się pomocy 29.08.11, 20:57
              jakbyś była między namismile A sądzisz, że wchodzić to czy raczej sobie odpuścić? będzie coś z tego?
    • nielaik Re: uczę się pomocy 01.10.11, 19:42
      Pan mógłby się mniej wymądrzać, narzucać-zdanie kobiety. Czuje się przy nim jako osoba mniej doświadczona, dojrzalsza. On chyba ją często wyciąga z różnych tarapatów. Łączy i relacja, w której jedno drugim się opiekuje, a przynajmniej jedna z osób pełni taką rolę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka