Dodaj do ulubionych

ale nudy - może by tak ożywić... seks

13.11.11, 20:43
Forum bez Królowej, Godotki i Aśki jakiś taki smutny się zrobił...

Zapytałam jaki pewien pan jest w łóżku - choć pewnie nigdy z nim nie pójdę w "tango" to jednak moja ciekawość wzięła górę wink

z przełożenia 8 monet, 9 mieczy, 10 kielichów - tak jak mówiłam musielibyśmy dużo popracować byśmy jednak poszli ze sobą do łóżka, na stół, podłogę, balkon czy w inne takie miłe miejsce big_grin
Jak postrzegam/postrzegałabym jego cielesność - 8 mieczy nie zwróciłabym na nią uwagę - mnie facet musi podniecać intelektem nie cielesnością Jak facet na mnie działa w ubraniu, to kiedy będzie bez nic nie zmieni
Jak on moją - słońce - podobałaby mu się wink (no coooo?? mogę być optymistką) gorąca dziewczyna ze mnie tongue_out
Ja on się zachowa podczas gry wstępnej - mag - oczaruje mnie sobą omami będzie narzucał swoją wolę, będzie tak jak on będzie chciał
Jaki będzie w trakcie stosunku - sąd - wzniesie się na wyżyny odrodzi da z siebie wszystko co może
Jak się zachowa zaraz po - 7 buław - no tego nie wiem - posprzeczamy się - chyba nie oznacza to że założy gatki i poleci na ulubiony program w TV big_grin (tak jak borsuk) - będziemy rozmawiać, dyskutować przytulać się i walczyć kto teraz zacznie drugą rundę (a coooo? wyobraźnia mnie poniosła)wink
Moje nadzieje związane ze zbliżeniem - 5 mieczy - niby chciałabym żeby to był sukces, spełnienie marzenia, by mówił że z nikim mu tak dobrze nie było, ale tak nie do końca i jeśli (choć nie ma szans) to byłaby to zdrada z mojej strony i jakiś niesmak pewnie by pozostał
Jego nadzieje - 2 kielichów - no chyba on nie chce się zakochać
Moje obawy - cesarz - dominacja, nie chcę by on uzależnił mnie od siebie
Jego obawy - rydwan - chyba boi się że za szybko skończy wink poniosą go emocje i poszło
Zadowolenie moje z seksu- rycerz kielichów - taaakkk lubię tak
Zadowolenie jego z seksu - 2 mieczy - on będzie mniej zadowolony wink trudno z reguły pierwszy seks i tak nie wychodzi Właśnie wyczytałam że 2 mieczy to harmonia w intymności. Długo będzie myślał analizował i rozpaczał. Aż tak mu będzie źle?? tongue_out
rada/wynik - 8 monet - dużo wody musi upłynąć by doszło do czegokolwiek między nami. Dużo pracy i chęci z dwóch stron.
Obserwuj wątek
    • czu-jka Re: ale nudy - może by tak ożywić... seks 13.11.11, 21:46
      No mogłoby być całkiem fajniesmile. No i najwazniejsze, ze byłabyś zadowolonasmile.
    • anna151sx Re: ale nudy - może by tak ożywić... seks 14.11.11, 09:38
      Swietny scenariusz na scene milosna. Dlaczego zakladasz, ze mialoby mu sie nie podobac? Bylby szczesliwy. Kazdy mezczyzna mazylby o takiej kochance smile
      • anna151sx Re: ale nudy - może by tak ożywić... seks 14.11.11, 09:47
        Z przerazeniem zauwazylam, ze slowo marzyc napisalam z bledem i to ortograficznym!
        A moze ten pan powinien przeczytac to, co napisaleas? Pozdrawiam. Ania
        • algaria a ta 2 mieczy? 14.11.11, 10:57
          dla mnie niej est ciekawa jeśli chodzi o wrażenia
          • anna151sx Re: a ta 2 mieczy? 14.11.11, 11:21
            Cytuje z mojej ksiazki: 2 mieczy - szczescie, radosc, milosc. Jezeli istnieja problemy uczuciowe i istnieje obwa przed rozlaka, DWOJKA MIECZY bedzie informowala o poprawie, ale tylko chwilowej, na znaczna poprawe trzeba czekac dluzej.
            • hoaxx Re: a ta 2 mieczy? 14.11.11, 11:50
              Czy któraś z Was testowała już zgodność kart z życiem w tym temacie?
              • czu-jka Re: a ta 2 mieczy? 14.11.11, 11:54
                Chodzi Ci o cały rozkład czy o 2 mieczy?
                • hoaxx Re: a ta 2 mieczy? 14.11.11, 12:14
                  czu-jka napisała:

> Chodzi Ci o cały rozkład czy o 2 mieczy?

Ogólnie - Tarot a seks.
                  • czu-jka Re: a ta 2 mieczy? 14.11.11, 12:25
                    Mi się nie sprawdza.
                    Owszem pokazuje mi Diabła itp.
                    Ale już jesli chodzi o ten rozklad to raz wyszło mi dobrze, a do niczego nie doszło.
                    • hoaxx Re: a ta 2 mieczy? 14.11.11, 12:31
                      czu-jka napisała:

> Mi się nie sprawdza.
                      > Owszem pokazuje mi Diabła itp.
                      > Ale już jesli chodzi o ten rozklad to raz wyszło mi dobrze, a do niczego nie do
                      > szło.

Pokazał potencjał.
                      • czu-jka Re: a ta 2 mieczy? 14.11.11, 12:48
                        Choć generalnie ostatnio wychodzi mi wszystko na nie w sprawach intymno-uczuciowych wszystko mi wychodzi na nie, dziewczynom inaczej trochęsmile. Więc mogą wychodzić lęki jakieś.
                        • algaria Re: a ta 2 mieczy? 14.11.11, 16:22
                          Któraś mówiła nie pamiętam Asia czy Godotka że sprawdziła rozkład z rzeczywistością i jej karty mówiły prawdę.
                      • anna151sx Re: a ta 2 mieczy? 14.11.11, 21:12
                        Przed pierwsza randka polozylam karty: czy bedziemy para? Na pierwszym miejscu wyszedl Cesarz. Spodziewalam sie jakiegos nobliwego mezczyzny w srednim wieku, a tu sympatyczny, dowcipny, pelen mlodzienczego uroku mezczyzna, No i jakos nie moglismy sie rozstac po kolacji w lokalu, wiec zaproslilam go do siebie - jak mnie odwiozl pod dom. Zaproponoiwalam, ze mu powroze i na pierwszym miejscu pokazala sie Cesarzowa. Uznalam to za dobra wrozbe. Dalej bylo jak Algaria opisala smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka