Forum bez Królowej, Godotki i Aśki jakiś taki smutny się zrobił...
Zapytałam jaki pewien pan jest w łóżku - choć pewnie nigdy z nim nie pójdę w "tango" to jednak moja ciekawość wzięła górę
z przełożenia 8 monet, 9 mieczy, 10 kielichów - tak jak mówiłam musielibyśmy dużo popracować byśmy jednak poszli ze sobą do łóżka, na stół, podłogę, balkon czy w inne takie miłe miejsce
Jak postrzegam/postrzegałabym jego cielesność - 8 mieczy nie zwróciłabym na nią uwagę - mnie facet musi podniecać intelektem nie cielesnością Jak facet na mnie działa w ubraniu, to kiedy będzie bez nic nie zmieni
Jak on moją - słońce - podobałaby mu się

(no coooo?? mogę być optymistką) gorąca dziewczyna ze mnie
Ja on się zachowa podczas gry wstępnej - mag - oczaruje mnie sobą omami będzie narzucał swoją wolę, będzie tak jak on będzie chciał
Jaki będzie w trakcie stosunku - sąd - wzniesie się na wyżyny odrodzi da z siebie wszystko co może
Jak się zachowa zaraz po - 7 buław - no tego nie wiem - posprzeczamy się - chyba nie oznacza to że założy gatki i poleci na ulubiony program w TV

(tak jak borsuk) - będziemy rozmawiać, dyskutować przytulać się i walczyć kto teraz zacznie drugą rundę (a coooo? wyobraźnia mnie poniosła)
Moje nadzieje związane ze zbliżeniem - 5 mieczy - niby chciałabym żeby to był sukces, spełnienie marzenia, by mówił że z nikim mu tak dobrze nie było, ale tak nie do końca i jeśli (choć nie ma szans) to byłaby to zdrada z mojej strony i jakiś niesmak pewnie by pozostał
Jego nadzieje - 2 kielichów - no chyba on nie chce się zakochać
Moje obawy - cesarz - dominacja, nie chcę by on uzależnił mnie od siebie
Jego obawy - rydwan - chyba boi się że za szybko skończy

poniosą go emocje i poszło
Zadowolenie moje z seksu- rycerz kielichów - taaakkk lubię tak
Zadowolenie jego z seksu - 2 mieczy - on będzie mniej zadowolony

trudno z reguły pierwszy seks i tak nie wychodzi Właśnie wyczytałam że 2 mieczy to harmonia w intymności. Długo będzie myślał analizował i rozpaczał. Aż tak mu będzie źle??
rada/wynik - 8 monet - dużo wody musi upłynąć by doszło do czegokolwiek między nami. Dużo pracy i chęci z dwóch stron.