20.11.11, 17:41
Bliska mi osoba będzie miała w przyszłym tygodniu operację wymiany biodra. Jest to starsza już kobieta. Zabieg jest ryzykowny, ale też konieczny.
Spytałam Jak się uda zabieg? (nie wiem czy własciwie zadane pytanie).
Król Mieczy-4puchary-4monet

Król Mieczy jako lekarz, 4 puchary może to ta wymiana biodra. Czytałam też, że może to oznaczać rehabiliację. Jak myślicie?
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Zabieg 20.11.11, 18:07
      spokojnie, ale za coś trzeba będzie dopłacić - zapłacić.
      • czu-jka Re: Zabieg 20.11.11, 18:09
        Dziękujęsmile.
    • sybilla777777 Re: Zabieg 20.11.11, 18:08
      Pani jest pod opieka specjalisty. Ze wzgledu na wiek zabieg nie moze wypasc wspaniale ale efekt koncowy bedzie zadowalajacy a pani bedzie musiala po nim oszczedzac sie i nie forsowac. biodra. Jajmniej klopotliwa i dokuczliwa pozycja po zabiegu bedzie pozycja siedzaca
      Pozdr.
      • czu-jka Re: Zabieg 20.11.11, 18:10
        Dziękuję Sybillosmile.
    • coill Re: Zabieg 20.11.11, 21:21
      czu-jka napisała:

> Bliska mi osoba będzie miała w przyszłym tygodniu operację wymiany biodra. Jest
      > to starsza już kobieta. Zabieg jest ryzykowny, ale też konieczny.
      > Spytałam Jak się uda zabieg? (nie wiem czy własciwie zadane pytanie).
      > Król Mieczy-4puchary-4monet

> Król Mieczy jako lekarz, 4 puchary może to ta wymiana biodra. Czytałam też, że
      > może to oznaczać rehabiliację. Jak myślicie?

hm..moj pies na rehabilitacje ma tez 4 puchary..wiec moze i u Ciebie karta znaczy ze po operacji(po czynie Króla mieczy i jego skalpela) bedzie tymczasowe jakby wstrzymanie chodzenia, jakby ograniczone mozliwosci ruchowe?
      4 monet nie wiem - ale tez ma je moj pies haha, jak sie zrealizuje to Ci powiembig_grin
      • czu-jka Re: Zabieg 20.11.11, 21:25
        Hahaha. Ok.
        Najważniejszą informacją dla mnie jest, zeby wytrzymała tą operację. Martwie się. Rehabilitacja wiadomo, nie będzie łatwa.
      • lilka107 Re: Zabieg 20.11.11, 22:01
        wykonanie zabiegu bedzie sie wiazalo z ograniczeniem ruchowym, 4 den to tez pobyt w szpitalu, który juz sam w sobie jest ograniczeniem..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka