czu-jka 21.12.11, 18:50 Zdrowych, wesołych Świąt. Życzę Wam by był to czas odpoczynku i nabrania sił do spełniania marzeń w 2012 roku. Pozdrawiam serdecznie Czu-jka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2bieguny Re: Wesołych Świąt:) 21.12.11, 18:54 Ja też składam Wszystkim serdeczne życzenia, duzo zdrowia i spokoju w Swięta i na cały nadchodzący Rok Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: Wesołych Świąt:) 21.12.11, 21:18 W podłym nastroju chyba jesteś, bo ten Korn napie.dala jak Nergal na balu dziewic Dla równowagi smutna kolęda, ale jednak z nadzieją: www.youtube.com/watch?v=CD1RJtYd1lA Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: 22.12.11, 00:10 To z płyty Preisnera ,,Moje kolędy na koniec wieku", ciekawa płyta z tego gatunku, znam bo mam Jak komu pasuje Korn niech se słucha, osobiście coś mi nie harmonizuje z tymi słowami Odpowiedz Link
czu-jka dla Hoaxx 21.12.11, 22:11 Specjalna dedykacja www.youtube.com/watch?v=b1u3UljH-YQ&feature=related Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: dla Hoaxx 21.12.11, 22:39 ode mnie też z dedykacją "Nie skacz tak zaraz na szyny, jeszcze nie o tę grasz stawkę" Huśtawki Odpowiedz Link
hoaxx Re: dla Hoaxx 22.12.11, 09:35 Dzięki, spoko, przecież pisałem że mam teraz chemiczną nirwanę. Odpowiedz Link
algaria Re: Wesołych Świąt:) 21.12.11, 21:07 Spokoju na Święta to tak ogólnie... a indywidualnie: miłości, wymarzonej pracy, spłaty kredytów, podróży ale nie w celach zarobkowych a rekreacyjnych, radości, szczęścia, wymarzonych facetów, udanego życia i spełnienia marzeń które nie rozczarują. Spełniających się wróżb, miłych, zadowolonych klientów i tarotowych zaklęć Odpowiedz Link
algaria Re: Wesołych Świąt:) 22.12.11, 11:44 Wam panowie - kobietek ale takich jakich wam potrzeba, wprost dopasowanych do was, co by spełniały wszystkie wasze oczekiwania i wymagania (nie mówię tu o bezwolnych pustych lalach - ale jeden lubi cichą spokojną babeczkę a drugi babę z ikrą sprytną silną itd) dla każdego według własnych potrzeb ale zawsze kochających was, szanujących, wiernych, z poczuciem humoru i dopasowanych erotycznie Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: Wesołych Świąt:) 21.12.11, 21:16 A życzę wszystkim ŚWIĘTEGO SPOKOJU PODCZAS ŚWIĄT Jak ma być na przymus (bo i tak bywa), to po powrocie do domu chlapnijcie coś sobie. A jak nie na przymus, to dużo prezentów, dużo buziaków, dużo uśmiechów i dużo miłosci Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: 22.12.11, 00:16 I ja Wam życzę zdrowych i wesołych Świąt , dobrej atmosfery, mega obżerania i świętego spokoju za którym sam tak przepadam Rok rocznie od kilku lat zastanawiam się dlaczego ludzie piszą zdrowych i wesołych (chodzi o życzenia świąteczne) i jakich tam jeszcze z dużych liter?, przecież to nie są nazwy własne , a co to za nowe reguły? Odpowiedz Link
indi12 Życzę Wam 22.12.11, 12:19 Witajcie! To i ja się do życzeń przyłączę Kochani krótki ten czas , dlatego wszystkim Wam i każdemu z osobna życzę, aby znalzł chilę przeznaczoną tylko dla siebie i aby miał szansze zrobić z nią co zechce. Buziaki INDI Odpowiedz Link
baba_potwor Re: Wesołych Świąt:) 22.12.11, 13:52 Radosnych świąt, mnóstwa prezentów, a w nowym roku dużych pieniędzy, hurtowych ilości wolnego czasu, żelaznego zdrowia, samych szczęśliwych miłości i optymistycznych rozkładów . Odpowiedz Link
smul_live Re: Wesołych Świąt:) 22.12.11, 15:18 Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu napada. Odpowiedz Link
dziczek1983 Re: Wesołych Świąt:) 22.12.11, 17:04 A ja chciałam życzyć wszystkim Wróżkom, aby dobroć, którą obdażacie ludzi wróćiły do Was ze zdowjoną siłą. Żeby święta upłynęły w spokoju, miłej, rodzinnej atmosferze bez trosk i smutku. Odpowiedz Link
babowa Re: Wesołych Świąt:) 22.12.11, 21:17 niewymuszonych, leniwych wrecz chwil swiatecznych,przyjaznej atmosfery przy swiatecznym stole i tego wszystkiego, czego Wam najbardziej trzeba Odpowiedz Link
wanilkowa Re: Wesołych Świąt:) 23.12.11, 08:57 Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie niech Was aniołek ode mnie uściśnie i przekaże serdeczne życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Zdrowych i radosnych Świąt życzy wanilka Odpowiedz Link
casablanca76 Re: Wesołych Świąt:) 23.12.11, 13:29 Mimo że mnie już długi czas nie ma na forum i jeszcze przez jakiś nie będzie to wiedzcie że pamiętam i składam życzonka zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia Odpowiedz Link
mrgodot Re: Wesołych Świąt:) 24.12.11, 13:02 Życzę wam wszystkim wesołych, szczęśliwych i spokojnych Świąt. I sorry, że dopiero dzisiaj ale dopiero wczoraj zakończyłam wielkie gotowanie Odpowiedz Link