05.01.12, 22:34
Ja tam wiem że w astrologii uogólniać nie da sie, ale to jest dobre!
klik
Jak czytam o sobie (Byk), to mam dokłądnie tak w szafie jak ta pani pisze. Znaczy nie mam nic ze stylu królowej angielskiej, ale ubrania kupuję kolorami pasujacymi do siebie i nie kupię nigdy nic co jest modne aktualnie, bo to nie-prak-tycz-ne nosić jeden sezon tongue_out

A jak z wami? smile
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Moda 05.01.12, 22:41
      Wszystko to tak jakby o mnie... no prawie Nie lubię kupować ciuchów strasznie mnie to męczy Najchętniej bym podeszła do półki i wzięła gotowca ale tak się nie da
      Lubie eksponować swoje atuty - nogi albo biust, jednocześnie udawać skromną i zdziwioną gdy się faceci na mnie strasznie gapią wink
      • zainteresowany1977 Re: 06.01.12, 00:51
        Skoro o bykach smile, nie lubię tracić czasu na przydługie zakupy a zarazem lubię kupić coś w dobrej cenie tzn. z dobrego materiału, raczej stonowanego kolorystycznie, raczej w klasycznym kroju, lepiej mniej trafionych ciuchów niż masa leżakujących na półkach, nie baczę na bieżącą modę. Nie lubię eksponować nóg ani biustu jak algaria smile Udaję, że nie wabię i to jest najlepszy wabik smile
        • 2bieguny Re: 06.01.12, 07:50
          Mnie sie kompletnie nie zgadza.
    • czu-jka Re: Moda 06.01.12, 11:31
      Bliźnięta niemają az takigo misz maszu w szafie. Owszem uwielbiam modę i mam sporo rzeczy (głównie z second hand). Uwielbiam szpilki, rurki, legginsy krotkie spodnice i dekoltysmile. Nie można spotkać mnie w adidasach, trampki najczesciej do sportówsmile.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka