16.07.12, 16:43
robie cos nietypowego własnie - zagadka co to takiego - nagroda przewidziana za prawidłowa odpowiedz smile
Obserwuj wątek
    • anuszzka Re: zagadka 16.07.12, 17:00
      sedno-8mieczy
      tego nie robisz-9mieczy
      to robisz-walet bulaw(wisielec,diabel)
      wynik-6kielichow

tworzysz cos? rysujesz czy cos piszesz?
      robisz karty?
      • asia.33 Re: zagadka 16.07.12, 17:11
        albo to było tak oczywiste albo Psze Pani Pani jest za mądra big_grin

tak i po zagadce wink
        która karta pokazała to pisanie i rysowanie ? nie rysuje ale zrobiłam sobie karcioszki (robie) z wizytownika - taki sam papier jak karty i juz mam AW i puchary i koncze monety jeszcze tylko miecze i kijie i bede je trenowac smile
        anuszzka ma 1 wrózbe smile
        • anuszzka Re: zagadka 16.07.12, 17:19
          ale sie usmialambig_grin
          6kielichow to tworzenie tworcze
          pomyslalam tez, ze przegladasz jakies stare milosne listy, robisz z nimi porzadkiwink
        • malam74 Re: zagadka 16.07.12, 20:28
          Hihi bez kart pomyślałam, że pewnie robisz karty wink

A ja zamówiłam talię smile Mam nadzieję, że jutro będzie smile najpóźniej pojutrze...

Pozdrawiam.
          • asia.33 Re: zagadka 16.07.12, 20:43
            wiem ze to było w pewnym sensie oczywiste bo faktycznie pozałowaam, ze wyrzuciałm mogłam schowac do pudeleczka i do szufladki ale nie ja musiałam to zrobic "naprawde" - sama sie z tego dzisiaj smieje , ja z tych co sie na bledach ucza
            a jesli mozna wiedziec jaka to talia ?
            • malam74 Re: zagadka 16.07.12, 20:59
              Tarot snów.
              Siedziałam 2 dni w necie, przeglądałam różne talie. Próbowałam najpierw odczytać co widzę i czuję patrząc na daną kartę, a później porównywałam ze znaczeniami kart opisanymi w necie. Ta talia idealnie do mnie mówiła...
    • zoselin1987 Re: zagadka 16.07.12, 17:19
      asiu,
      jednak? wink
      • asia.33 Re: zagadka 16.07.12, 17:32
        no jednak big_grin czy beda sie nadawały zoabczymy, przygotujcie jakies proste pytania, na ktore mozna od razu dac odpowiedz .... okaze sie czy to zalezy od kart zobrazkiem czy od człowieka, ktry cos tam o nich wie , bo moje sa biale i maja tylko nazwe , np : 3 cesarzowa itp
        kiedys tez takie mialam i gadały jak kazde inne wiec to zaskakujace prawda - to wszytsko est w głowie nie w kartach
        • anuszzka Re: zagadka 16.07.12, 17:39
          Ja swoje pierwsze karty tez wlasnorecznie zrobilam, byly tylko biale, z napisami i tylko AW. Krotko je mialam, bo zaraz zamowilam talie, ktora do tej jedna mam RWsmile
        • asia.33 Re: zagadka 16.07.12, 17:46
          asia.33 napisała:

> no jednak big_grin czy beda sie nadawały zoabczymy, przygotujcie jakies proste pytani
          > a, na ktore mozna od razu dac odpowiedz .... okaze sie czy to zalezy od kart zo
          > brazkiem czy od człowieka, ktry cos tam o nich wie , bo moje sa biale i maja ty
          > lko nazwe , np : 3 cesarzowa itp
          > kiedys tez takie mialam i gadały jak kazde inne wiec to zaskakujace prawda - to
          > wszytsko est w głowie nie w kartach
    • asia.33 CZEKAM NA PYTANIA 16.07.12, 18:31
      już sa wszytskie , na końcu zajarzyłam , ze nie mam orszaku dworskiego wink ale juz dorobiłam wink
      jesli macie jakieś pytania z tych lekkich to bardzo prosze, zobaczymy co z tego wyniknie, jak je robiłam próbowałam sobie wyobrazic jak wygladały moje poprzednie przy kazdej oczywiscie osobno
      • asia.33 Re: CZEKAM NA PYTANIA 16.07.12, 18:39
        juz nawet mi powiedzialy jakie bedzie 1 pytanie wink czego bedzie dotyczylo

2puch, smierc, 8puch - coz rozstan i powrotów , pytanie bedzie dotyczyło zwiazku
      • anuszzka Re: CZEKAM NA PYTANIA 16.07.12, 18:39
        Asia, jakie intencje wobec mojej osoby ma pani G? Ona pracuje ze mna, wyczuwam u niej fałsz. Powinnam jej sie obawiac?smile
        • zoselin1987 Re: CZEKAM NA PYTANIA 16.07.12, 18:44
          To i ja skorzystam. Pytanie raczej z lekkich smile
          poznałam w pracy fajną dziewczynę, mamy o czym gadać, podobne podejście do wielu spraw.
          Jakie Marlena ma wobec mnie intencje? Czy jest wobec mnie szczera?
          • asia.33 Re: CZEKAM NA PYTANIA 16.07.12, 18:47
            zakładam wiec nowy watek bo tu sie pogubimy smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka