milka.beauty 27.12.12, 22:05 Kochani poproszę o wróżbę na mnie i znajomego Witka czy z tej znajomości coś wyjdzie ? Za wróżbę postawię karty lub przeslę na pocztę podziękowanie Mileczka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_potwor Re: Prosze o wróżbę 27.12.12, 23:02 Postawiłam celtycki na pytanie: jak się rozwinie znajomość Milki i Witka w ciągu najbliższego roku. 1. Sytuacja: 7 pucharów. 2. Atmosfera: 7 monet. 3. Twoja świadomość: paź buław. 4. Twoja nieświadomość: Śmierć. 5. To, co odchodzi: królowa pucharów. 6. Najbliższa przyszłość: 10 pucharów. 7. Ty w tej sytuacji: 6 monet. 8. Otoczenie: król mieczy. 9. Nadzieje i obawy: 4 buław. 10. Dalsza przyszłość: Diabeł. Czy on nie ma przypadkiem rodziny? Niekoniecznie oficjalnej, takiej z obrączką na palcu i papierkiem. Bo mnie wygląda na to, że po epizodzie z jakąś królową pucharów chce wrócić do rodzinnego ciepełka 10 pucharów i pazia buław (który mi nieodparcie przywodzi na myśl dziecko). Raczej nie przetrwa ta znajomość, co sugeruje Śmierć, a w dodatku z biegiem czasu z pana Witka mogą wyjść jakieś paskudne cechy charakteru, czyli Diabeł. Przykro mi, że nie mam bardziej optymistycznych wiadomości, ale może ktoś zobaczy w tych kartach coś innego. Odpowiedz Link
amazela Re: Prosze o wróżbę 28.12.12, 16:45 Toksyczna znajomość po której ma się moralnego kaca i myśli się :czemu popełniłam taki błąd? Co gorsze trudno sie od tego uwolnić (bo to w końcu diabeł i coś tam nas trzyma przy tej osobie, może seks). Nikomu nie polecam związku, kiedy taka karta pojawia się jako przyszłość (a zwłaszcza że reszta kart tez nieciekawa). Lepiej od razu sie wycofać, zanim nie bedziesz miała siły tego zrobić, bo się wciągniesz. Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: Prosze o wróżbę 28.12.12, 19:20 1. Sytuacja: 7 pucharów. Jest zauroczenie po obu stronach 2. Atmosfera: 7 monet. Niby coś jest na rzeczy ale nic się nie dzieje - Oboje czekacie na konkretny krok kogoś kto pierwszy wyjdzie z inicjatywą . 3. Twoja świadomość: paź buław. Jesteś świadoma , że możesz tą relacją zakręcić pan poprzez jakiś aspekt idzie tobie na rękę . 4. Twoja nieświadomość: Śmierć. Nie zdajesz sobie sprawy jeszcze , że to mimo iż się zaczeło zaraz się skończy . 5. To, co odchodzi: królowa pucharów. Pragnełaś uczucia , dopieszczenia takiego zapewnienia że ktoś cię kocha .Teraz to odczucie odchodzi wiesz ,że uczucia są ważne ale czujesz że pan jednak jest w jakiś sposób troskliwy wobec ciebie . 6. Najbliższa przyszłość: 10 pucharów. Uczucie , spełnienie emocjonalne, zadowolenie , emocje wylewają się z kielicha , uczucia się pojawiają i wyłaniają , ktoś komuś ufa , pokazuje , że można cieszyć się drugą osobą . 7. Ty w tej sytuacji: 6 monet. Czujesz że to co dajesz otrzymujesz a więc jeśli nakrzyczysz on będzie krzyczał na ciebie - jeśli pocałujesz on pocałuje ciebie 8. Otoczenie: król mieczy. Otoczenie nie wie o waszej zażyłości , nie domyślają sie nawet , że jesteście ku sobie. 9. Nadzieje i obawy: 4 buław. Chciała byś być z nim ale boisz się bo jest możliwy tylko związek nieformalny. 10. Dalsza przyszłość: Diabeł. Bardzo was będzie ciągło do siebie , romans ale uzależniający możesz tracić na tym a z drugiej strony zaznać rozkoszy Odpowiedz Link
milka.beauty Re: Prosze o wróżbę 28.12.12, 23:07 Dziękuję baba potwór, amzelo i magdaleno za interpretację buziaki dla was . Jutro opisze sytuacje i wkleje interpretację to dziewczyny porównacie interp. Ps: poczta czeka w skrzynce) Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: Prosze o wróżbę 29.12.12, 12:42 Na razie jest więcej pragnień i chciejstwa na związek niż wskazują na to fakty. To nie znaczy że jest to złe! Myślę, ze może coś z tego wyjść z tym, że nie będzie to to, czego oczekujesz. Diabeł na końcu to jakby wiesz... znajomość opierająca się np. na seksie niż na przywiązaniu i uczuciach. Sądzę, że może Cię to zranić, bo pojawiasz sie w Qpucharów... Zrobisz co uważasz choć nie wykluczam, ze i Diabeł może mieć działanie pozytywnego rozwoju wypadków. Chroń tylko swoje emocje. Odpowiedz Link
milka.beauty Re: Prosze o wróżbę 31.12.12, 20:19 Dzięki Królowo Interpretacja moja: Ja zauroczona panem , kurcze bujam w obłokach he he, Ale ta sytuacja między nami jest taka mjak byśmy czekali kto pierwszy wyjdzie z inicjatyuwą (7 monet) Świadoma jestem , że mogę się rozlużnić w obecności przy nim ale i trochę go pouwodzić bo leci za tym jak gucio za miodem Nireświadoma jestem tego że ta znajomość wycisneła we mnie zmiany a tak naprawdę jest .W pracy nasze relacje sa pozytywne odchodzi to moje szukanie miłośći bo czuję z jego strony taką opiekę , taki fajny typ tatusia opiekuńczego jak ja lubię gdy facet potrafi się troszczyć o kobietę Przychodzi uczucie spełnienie. Otoczenie król mieczy nikt się nie domyśla że jesteśmy za sobą 7 kielichów bo utrzymujemy dystans wsród pracowników .Pan z obrączką to nie jest łatwo ta znajomość się rozwija a ja boję sie być tylko wisienką w jego życiu na torcie 4 kije . 10. Dalsza przyszłość: Diabeł. Z tą kartą to różnie albo pomiesza szyki albo przyciągnie do siebie . Bużki Odpowiedz Link