Dodaj do ulubionych

Interpretacja help!!!

25.02.13, 00:22
Czesc,chcialabym zeby ktos mi pomogl w interpretacji.Otoz pytanie bylo: Dlaczego on nie pisze czesciej ? Chodzi o pewnego faceta z ktorym nie widzialam sie od lat a w ktorym kiedys bylam zakochana,a wlasciwie to jestem jeszcze..On sie ozenil potem...niewiem czy jest jeszcze zonaty czy nie,nie zapytalam bo brak mi odwagi,zreszta on tez nie pytal o prywatne sprawy,niby wspomnial ze to juz tyle lat minelo.Ja z kart MAG IX MIECZY XMIECZY rozumiem ze nie pisze czesciej bo ma obawy ze zle to przyjme? Ze co sobie pomysle? Ze moze boi sie ze przeciez tez moge byc w jakims zwiazku? Ze chcialby ( ten MAG) ale ma blokade? Beh,jestem poczatkujaca ale boje sie ze wobec siebie nie jestem obiektywna.Dociagnelam jeszcze 2 karty : SILA VI PUCHAROW.Czyli ze chcialby odnowic odnowic kontakt ale boi sie mojej reakcji na jego deklaracje? Z gory dzieki
Obserwuj wątek
    • freya_v Re: Interpretacja help!!! 25.02.13, 13:46
      Mag 9mieczy 10mieczy suma sąd chęci z jego strony są ale obawia się konsekwencji. Ma zobowiązania wobec żony może nawet rodziny i zadręcza go myśl czy poprostu warto... Gryzą go wyrzuty sumienia nie chciałby narobić Ci nadziei.
      Moc 6 puchar suma kapłanka chciałby odnowić znajomość choć będzie on te znajomość trzymał w tajemnicy również będzie liczył na Twoja dyskrecję będą jakieś spotkania w tajemnicy.. Fakt że ma żonę także chciał zatrzymać dla siebie i zpewne dlatego Ci o tym nie powiedział.
      • weglowodany Re: Interpretacja help!!! 25.02.13, 18:14
        Dziekuje ci bardzo za pomoc.To bardzo skomplikowana sprawa,nigdy nie bylismy razem,ot tak,kilkudniowy romans.Ja mieszkam we Wloszech,on jest Norwegiem...Jednak nikt juz nigdy nie wzbudzil we mnie takich emocji.Czas pokaze...Jeszcze raz serdecznie dziekuje i pozdrawiam.
        • anna151sx Re: Interpretacja help!!! 25.02.13, 18:26
          Myślę, że w nim też, stąd pamięć o tamtym przeżyciu, no i jakaś tam tęsknota. Na pewno często pamięcią wraca do wspólnie spędzonych chwil.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka