07.04.13, 17:44
Takie będą finanse Ledy tam gdzie jest do końca 2013 roku
Sedno Diabeł
Takie nie będą 10 mieczy
takie będą 4 buław
wynik 2 buław paź kielichów 7 mieczy

Po 1 nie ma kart pieniężnych, stricte finansowych po 2 diabeł i 7 mieczy mnie martwi
Diabeł mówi o przywiązaniu sie do miejsca w którym jesteś, a że pracujesz w domu to 4 buław jest związana z pracami domowymi z tym że jak każda 4 mówi o zamknięciu etapu Utknęłaś i za bardzo się przywiązałaś i nie chcesz nie możesz się ruszyć i np poszukać lepszej pracy ale po co Ci lepsza praca skoro tu masz dobre warunki. 4 buław według Suligi jest odwrotnością do Wieży czyli budowanie i dobrobyt - zapowiada się że finanse Twoje będą na dobrym poziomie - 10 mieczy jest po przeciwnej stronie rozkładu i mówi że takie nie będą - Ja uważam że to bardzo dobrze. Nie ma klęski
wynik 2 buław to też podwójne źródło zarobku, zaprezentujesz się ktoś cie pochwali ale uważaj bo finansowo ktoś może chcieć Cię oszukać w 7 mieczy
Będzie dobrze szału nie ma ale i klęski też - tylko uważaj bo może być tak że czas w tym domu może ci się skończyć i będzie trzeba przenieść się gdzie indziej - ale tak czy siak pieniądze będą
Obserwuj wątek
    • leda-is-one Re: Dla Ledy 08.04.13, 05:38
      Dziękuje Ci bardzo.Ja się boje że czas w tym domu może się skończyć/podopieczna jest schorowana i wiekowa/ a ja nie do każdej pracy się nadaje ze względu na rekonstruowany kręgosłup po złamaniu/.Drugie źródło dochodutez mam.wprawdzie nie wielkie ale na drobiazgi wystarczy-refleksologiawink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka