03.05.13, 21:02
Znalazłam ciekawy rozkład.. Przy okazji się podszkolesmile

intencje zapraszającego-świat
warunki jakie nam zaproponuje-koło fortuny
sposób w jaki możemy się zrewanżować-4mieczy
przebieg podróży-diabeł
pobyt-8puchar kapłanka
podróż powrotna-6 puchar

nie dopytałam czy to jest wyjazd do rodziny czy taki wypoczynkowy ale wygląda że wypoczynkowy.. Chcecie zwiedzić trochę świata chyba bardzo fajna okazja/oferta wam się trafiłasmile coś z warunkami będzie nie tak możliwe zmiana kwatery w ostatniej chwili.. Grunt to żebyście dobrze wypoczeli i osoby odpowiedzialne za to postarają się żeby wam tam było dobrzesmile podróż w tamtą stronę będzie trudna może przez lęk że samolotem że z dziećmi i przez to będzie dużo stresu.. Możliwe też że to będzie bardzo upalny dzień a upały nie każdemu służąuncertain 8 puchar skojarzył mi się kontakt z wodą basen jeziorko.. Dodatkowo to taka podróż w nieznane będziecie troszkę zwiedzać doświadczać nowości będziecie chcieli zaznać tamtych potraw zwyczajów tak by jak najwięcej wyciągnąć z tego wyjazdusmile kapłanka pełen relaks z książką gazetką nad tą wodąwink dużo ciszy spokoju przestrzeni to będzie bardzo udany wyjazdsmile 6 puchar zapowiada masę fajnych wponień zdjęć pamiątek.. Będziecie chcieli jeszcze tam wrócićsmile ogólnie wyjazd udany tylko ta podróż w tamtą stronę z tym diabełkiem nie fajnie wygląda ale to tak jak mówię pewnie przez to że może pierwszy raz taka podróż? Będę czekać na komentarz zwrotny niecierpliwiesmile
Obserwuj wątek
    • yool125 Re: Dla yool 03.05.13, 21:13
      Dziękismile na pewno napisze jak było, wyglada ze szczesliwie pojedziemy i wrócimy, a moj maz sceny mi prawie urzadza heheh, tzn . przyłapałam go ze siedzial przed kompem, oglada filmy katastroficzne a potem i glośno mysli : "jak tu do cholery samochodem tam dojechac?", bo tylko samolotem i nie ma innej opcji, stad pewnie nerwy nie tylko moje zobaczyłaś...no i z maluchami heh ,ale jakby inaczej? Dodam,żetylko najmłodszy pierwszy raz bedzie leciał, ale u nas tak zawszesmile
      Wizja spokoju i odpoczynku na miejscu jest kojaca w tej sytuacji. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka