Dodaj do ulubionych

Brawo dla adminki za profesjonalne podejscie

03.06.13, 20:41
nie uzyskałam prostej odpowiedzi na zadane ci pytania

czy sprawowana przez ciebie funkcja ogranicza sie tylko do zamykania watkow wedle twego widzimisie?
by moc tak robic , to albo trzeba miec autorytet wsrod uczestnikow forum albo byc wlascicielem

sposob sprawowania przez ciebie"władzy" jest zenujacy
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Brawo dla adminki za profesjonalne podejscie 03.06.13, 20:54
      Przykre
      Najłatwiej jest usunąć niż stawić czoła problemom
      I co tak będziesz robić do skutku?? Ośmieszasz się Czyli Twoje kompetencje będą na tym polegały?
      Nie ma wątków nie ma kłopotów i tu się myślisz
      Drugi usunęłaś bo nie umiesz odpowiedzieć na zadane pytania zwłaszcza Krakuski - skierowane do Ciebie
      Skoro nie Ty usunęłaś pierwszy wątek to może trzeba było dać szansę głosu Madzi - bo to do niej było skierowana większość pytań w drugim wątku
      W dalszym ciągu pytam dlaczego usunięto pierwszy wątek asi33 ?
      • j.julia Re: Brawo dla adminki za profesjonalne podejscie 03.06.13, 21:03
        Regulamin Forum - fragmenty:

I. Ogólne zasady zachowania na forum.
        1. Agresja słowna nie będzie tolerowana na forum, posty mające na celu obrażenie kogoś będą usuwane.
        2. Osoby nagminnie atakujące innych użytkowników forum, dostaną najpierw ostrzeżenie (na forum), jeśli to nie poskutkuje - zostaną zabanowane.

Zasady uczestnictwa we wszystkich forach na portalu gazeta.pl, zawarte w stosownych dokumentach:

"wyciąg" z NETYKIETY portalu gazeta.pl:
        Nie przeklinaj.
        Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców.
        Nie podszywaj się pod innych.
        Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i krytykowanie.
        Uważaj z humorem i ironią! Mogą być niezrozumiałe albo obraźliwe
        Jeśli chcesz zwrócić komuś uwagę, zrób to kulturalnie, najlepiej na adres prywatny.
        Staraj się doradzać innym, a nie wyśmiewać ich - każdy był kiedyś początkujący.

Netykieta jest częścią regulaminu, za jej notoryczne łamanie administracja portalu przewiduje stosowne kary. Szczegóły w regulaminie portalu:
        Regulamin portalu

Ważne fragmenty Regulaminu Forum Prywatnego:
        pkt 12

"Założyciel Forum Prywatnego jest zobowiązany do usuwania umieszczonych na stronach założonego przez niego forum treści sprzecznych z prawem oraz innych treści naruszających Regulamin Forum Gazeta.pl."

Przypominamy, że każdy użytkownik portalu, zakładając na nim konto zgadza się ze wszystkimi tymi postanowieniami, co poświadcza swoim nazwiskiem.

Uwaga! Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.

Nie zamierzam wdawać się w dyskusje, przeradzające się w pyskówki i wycieczki osobiste.
        Uprzedziłam, ze wieczorem usunę wątek i tak zrobiłam.
        • algaria Re: Brawo dla adminki za profesjonalne podejscie 03.06.13, 21:17

Dalej nie odpowiedziałaś na pytania
          "Nie bo nie" to żadna odpowiedź i tak możesz stosować do swoich uczniów, tu zostałaś poproszona o odpowiedź na konkretne pytania - między innym o Twój wkład w rozwój tego forum, a nie o wyciąg z regulaminu, który każdy może sobie przeczytać.

• babowa Re: Brawo dla adminki za profesjonalne podejscie 03.06.13, 21:21
          zbanuj , prosze bardzo

o ile mnie pamiec nie myli, to sama napisalas, ze jezeli taka bedzie wola wiekszosci to przywrocisz watek pierwszy
          ale coz, dałas sobie swiadectwo i tyle

jestes niesłowna, niekonsekwentna i stronnicza
          poza tym, nie znasz sie na tym, czym zarzadzasz
          jak na admina to srednie zalety

nie potrzebny jest nam wklejany regulamin, kazdy zainteresowany wie gdzie go znalezc

i nadal czekam na odpowiedz na pytania
      • krakuskaa Re: Brawo dla adminki za profesjonalne podejscie 03.06.13, 21:21
        ojej z powodu burzy nie miałam dostępu do sieci i proszę: już posprzątane,,smile
        a szkoda, pani Julio- ta szkółka to nie szkoła w której Pani pracuje, tylko miejsce gdzie fajni ludzie piszą o tarocie, więc proszę się nie wczuwać w rolę belfra i zachowywać stosownie do okoliczności,,tym bardziej, że na tarocie to się Pani nie zna--co dało się zauważyć
        algariosmile pozdrawiam serdeczniesmile
        i jeszcze jedno moje spostrzeżenie--jak na forum wpada asia33 to zawsze jest aferasmile, ciekawe dlaczego
        • algaria Re: Brawo dla adminki za profesjonalne podejscie 03.06.13, 21:30
          Ciiii Krakusko nie pozdrawiaj mnie, bo asia znów powie, że jesteś fikcyjnym profilem wink Czyli moim kolejnym wcieleniem - po Tekli, Babowej i Ledzie
          Szkoda, że nie dane Ci jest przeczytać, bo asia w tamtym długim wątku napisała do Ciebie o ma-ewie i jej okolicznościach odejścia po styczniowej zadymie i polecała wrócić do archiwum do tamtego wątku
          • asia.33 Re: Brawo dla adminki za profesjonalne podejscie 03.06.13, 21:33
            tak Algario to zostało sprawdzone ponoc przez wascielke ze masz fikcyjne profile i sie nimi posługujesz
            • algaria Hahahahahahhahaa 03.06.13, 21:50
              Dawno się tak nie uśmiałam
              Mam tylko ten jeden od zawsze i na zawsze
              Szkoda że Godotka nie może się wypowiedzieć chętnie bym posłuchała jakie mam fikcyjne konta i ile ich mam
              • asia.33 Re: Hahahahahahhahaa 03.06.13, 21:53
                tak czekam az bedzie mogła
                a skoro Julie zaakceptowala WŁASCIEIELKA to widac uznała ze sie nadaje
                ciekawe Algario czemu nie ty jestes Adminem bo zachowujesz sie jakbys miała o to żal ze nie Ty jestes , wiec dla przekory i na złosc bedziesz podburzac i prowokowac
                • babowa Re: Hahahahahahhahaa 03.06.13, 21:57
                  bo z naszego aktywnego towarzystwa to algaria na chwile obecna ma najwiecej wiedzy tarotowej
                  to ona jest tu kazdego dnia, ona kladzie karty, pomaga innym i jest po prostu aktywna tematycznie
                  i jest ceniona i lubiana, szanowana za podejscie do ludzi
                  jest normalna
                  • asia.33 Re: Hahahahahahhahaa 03.06.13, 22:16
                    tak normalna gdy pisze wierszyki w stylu weselnej przyspiewki i chwali sie ze jest pod wpływem alkoholu
                    wierszyki jakie były kazdy czytał a raczy mnie oceniac moj styl
                    toz to parodia
                    aby kogos oceniac trzeba byc bez zarzutu rowniez "poetycko" smile
                    • algaria Re: Hahahahahahhahaa 03.06.13, 22:24
                      Gdzie się chwaliłam że jestem pod wpływem alkoholu???
                      Urojenia kolejne!!!!
                      Kobieto ja w każdej chwili mogę iść na stół pod nóż a najbardziej w nocy (mam nawet torbę spakowaną ) i muszę być trzeźwa
                      A przyśpiewki?? A czy one są złe??? czasem tylko tak można rozładować napięcie
                      Ja nikogo nimi nie obraziłam

• asia.33 Re: Hahahahahahhahaa 03.06.13, 22:27
                        alez sama pisałas
                        i nie tylko teraz o alkoholu
                        we wrzesniu było identycznie
                        to jest osoba dodna zaufania
                        wypisujaca na takim forum wierszyki jak spod budki z piwem
                        o wietrzeniu dziupli ????
                        tak było i wszyscy mieli okazje przeczytac poziiom tych wierszyków
                        wiec o kim to świadczy?
                • algaria Re: Hahahahahahhahaa 03.06.13, 22:21
                  Wpadasz tu po pół roku i dajesz mi swoja ocenę - a to że zieję do Ciebie nienawiścią - co nie jest prawdą - mogę być sarkastyczna i nie zgadzać się z Twoim zdaniem czy poglądami - ale to nie jest okazywanie nienawiści do Ciebie jako do osoby ( rozumiesz?) Nigdy nie poniżałam Cię ani jako osobę ani Twoich kompetencji do znajomości kart - jedynie Twoje poglądy na niektóre sprawy były odmienne od moich co głośno mówiłam bo mam prawo mieć swoje i inne zdanie do Twojego i inne podejście do pewnych spraw.

Zarzucasz mi fikcyjne konta i to jeszcze potwierdzone przez Godotke - co by było śmieszne gdyby nie było żałosne - powołujesz się na właściciela z którym podejrzewam że nie miałaś i nie masz kontaktu bo takiej bzdury jaką wymyśliłaś o mnie Godotka by nie potwierdziła.
                  Teraz mówisz że mam żal o to że nie jestem adminem - urojenia i złość aż kipią z Ciebie - nie wiem co ja Ci zrobiłam że na mnie się wyżywasz i tak nienawidzisz
                  Odpuść, zejdź ze mnie, bo ja jestem Tobie życzliwa i życzę Ci jak najlepiej i nie chce "walczyć" z Twoją złą energią, zwłaszcza w Twoim stanie.

Jakbyś dobrze ( a nie wybiórczo) przeczytała tamten wątek ze stycznia na którym się tak powołujesz to znałabyś przyczynę dlaczego nie jestem adminem.
          • krakuskaa Re: Brawo dla adminki za profesjonalne podejscie 03.06.13, 21:35
            smile
            bardzo żałuję, że nie przeczytałam słów asi33 na pewno były ciekawesmilesmile,, ale tamtą aferę pamiętam doskonale i wiem, że jedne i te same osoby te akcje tworzą i podsycają,
            algaria na szkólce ty powinnaś być szefową bo na kartach się znasz, jak chyba nikt tutajsmile,,a takiej szefowej tutaj potrzeba--położy karty, odczyta, zapoda radę i poprowadzi resztę towarzystwa do przodu, pomoże innym w interpretacji--BO O TO CHODZI na szkółce
        • asia.33 Re: Brawo dla adminki za profesjonalne podejscie 03.06.13, 21:32
          krkauskaa
          1) pytałas o Maewe - napislam ale była burza i nie przeczytałas
          otoz Maewa odeszła z powodu ataku jaki miał miejsce w styczniu 2013 przez tą samą ekipe
          nie było mnie wówczas wiec nie psz ze gdy ja wchodze to jest afera
          afera jest bo ja pisze wprost
          a jak mnie ktos obraza to odpłacam sie tym samym a nie uciekam

2) Julie wybrała włascicielka forum wiec chyba wiedział co robiła
          3) w utym włascicielka pisała tez do mnie czy moze zechciałabym byc Adminka - wiec chyba nie uwaza abym była atakująca ale owszem "fikcyjne profile byłby zbanowane"
          4) przepraszam krakuskaa ale tez nie bardzo masz tutaj wkład aby oceniac innych

po ostatnie MA EWA POWINNA ZOSTAC PRZEPROSZONA I TO OFICJALNIE !!! bo to Ona najwiecej dla tego forum zrobiła
          a gdy odchodziła to nie zauwazylas tego ? teraz wspominasz a wtedy gdzie byłas? gdy została zaatakowana? kto stanał w Jej imieniu , takie same ataki były na Maewe jak teraz na Julie i Magde i tyle w temacie

i nie prowokujcie wiecej bo kazdy czytac umie i ma swoj rozum
          • j.julia Re: Brawo dla adminki za profesjonalne podejscie 03.06.13, 21:36
            Proponuję, abyście uspokoiły emocje. Serio. Wszystkie.
            • babowa Re: Brawo dla adminki za profesjonalne podejscie 03.06.13, 21:43
              julio droga, ty te swoje rady to zachowaj dla siebie
              i jesli chesz byc traktowana powaznie, to zacznij sie tak zachowywac
              odpowiadaj na zadane ci, jako admionowi, pytanie i badz normalna a nie z pozycji pani na włosciach
              bo nie twoje one
          • krakuskaa Re: Brawo dla adminki za profesjonalne podejscie 03.06.13, 21:36
            asiu33smile
            pozdrawiam ale nie czekam na twoje komentarze,,sorkismile
            • asia.33 Re: Brawo dla adminki za profesjonalne podejscie 03.06.13, 21:37
              wiec prosze nie wysługiwac sie moim imieniem smile
              nie zycze sobie tego
            • krakuskaa Re: Brawo dla adminki za profesjonalne podejscie 03.06.13, 21:39
              Julio to nie szkołasmile, ja o tym pamiętam doskonale, wiec ty też odpocznij--do pracy wracamy dopiero jutro....
              emocji nie ma więc co chcesz uciszyć??? Podaj lepiej rozkład fajny na urodziny, potrzebuję dla siebiesmile na jutro,,,
          • babowa Re: Brawo dla adminki za profesjonalne podejscie 03.06.13, 21:41
            big_grinbig_grin
            w utym włascicielka pisała tez do mnie czy moze zechciałabym byc Adminka

no taki sklad
            nie do powtorzenia
            :LD
          • algaria Re: Brawo dla adminki za profesjonalne podejscie 03.06.13, 21:47
            Asiu - czytasz to co chcesz wyczytać i tyle

Nikt nie atakował maewy - została ona jedna na placu boju i nie dawała sobie rady z opieka nad forum. Królowa za granicą, Mrgodot nieaktywna a Ewa nie mogła być wszędzie i była raz w tygodniu a to za mało i padła propozycja by jeszcze kogoś dobrać do pomocy i poszło - wszystkie odebrały to jak atak na admina, (nie personalnie tylko ogólnie) a nie jak o walkę o forum. Nikt nie negował wkładu Ewy w forum co było wielokrotnie podkreślane i w kilku postach - a za to że nazwała mnie prostaczką - to miałam ją jeszcze przepraszać?
            Pewnie nie zauważyłaś ale to Ewa pierwsza zaatakowała.. no ale tak jak napisałam wyżej Ty czytasz co chcesz.
            Ewa sama odeszła mimo próśb by została - taka jej wola.

Julia sama się zgłosiła, a nie została wybrana - a to jest różnica

Tak każdy czytać umie i ma swój rozum i niech przeczyta wątek o którym mówisz.
            Tylko że teraz powinniśmy zająć się obecnym problemem a nie tym co było i nie wróci.
            • asia.33 Re: Brawo dla adminki za profesjonalne podejscie 03.06.13, 21:50
              wiem to od samej Maewy
              wiec Jej wierze
            • krakuskaa Re: Brawo dla adminki za profesjonalne podejscie 03.06.13, 21:51
              a dlaczego asia33 tak bardzo rozlicza wkład innych w pisanie na forum i możliowość zabierania teraz głosu? To, że nie piszę nie znaczy że mnie forum nie obchodzi i nie interesuje,,a poza tym jakbym miała pisać tak jak ..... o swoich tarapatach ze sprzedażą mieszkania to dziękuję bardzo,,dla mnie to nudne,,
              • ja-tekla jest asia - jest afera 03.06.13, 22:00
                jak zwyklesad
                • asia.33 Re: jest asia - jest afera 03.06.13, 22:06
                  jest celowa prowokacja i chec skłocenia i tylko o to wam chodzi
                  czy ja jestem czy mnie nie ma co chwile sa takie akcje i nie wazne kto jest adminem
                  • ja-tekla Re: jest asia - jest afera 03.06.13, 22:08
                    a nieprawda, szanowna pani...tylko w twoich wątkach te " jazdy"; zastanow sie dlaczego, szanowna pani
                    • asia.33 Re: jest asia - jest afera 03.06.13, 22:12
                      a to nie twoj watek czasami i poprzedni atakujacy Adminów
                      i styczniowy był moj?
                      napisze jakikolwiek watek niezaleznie od tematu od razu jestes i atakujesz smile
                      skasowano twoj jeden zaczynasz drugi
                • asia.33 Re: jest asia - jest afera 03.06.13, 22:08
                  a Asia nie ucieka i nie chowa głowy w pisaek ani nie tworzy smiesznych profili za ktorymi sie chowa i nie pros nikgo o wsarcie
                  smile
                  jestem soba i bede czy to sie podoba czy nie i jesli masz takie mozliwosci to mnie wurzuc stad
                  i nie prowokuj celowo kazdego z osobna , nie wjezdzaj na ambicje Adminom
                  mogłas sama nim zostac i terroryzowac wszystkich
                  • ja-tekla Re: jest asia - jest afera 03.06.13, 22:12
                    a kto to niby jest ten smieszny profil i kto sie chowa za nim??
                    i proponuje szanownej asi - wolniej pisac i staranniej, bo az wstyd czytac...niechlujstwo do entej potęgi .....
                    • asia.33 Re: jest asia - jest afera 03.06.13, 22:14
                      pani polonistka smile
                      nic z tego nie uciekne
              • krakuskaa Re: Brawo dla adminki za profesjonalne podejscie 03.06.13, 22:06
                Konkluzja= na forum administratorem powinna być osoba KOMPETENTNA, znająca się na rzeczy, teraz forum "leży odłogiem" i się marnuje, i tego jest mi szkoda.
                To tak jakby firmą zarządzał laik, który dostając ją w spadku swoim nieudolnym zachowaniem wszystko unicestwił i zmarnował.
                • ja-tekla rozklad urodzinowy 03.06.13, 22:09
                  na urodziny dobry, prosty rozklad to cyganska wrozba, krakuskasmile
                  • krakuskaa Re: rozklad urodzinowy 03.06.13, 22:13
                    droga taklosmile dziękuję za odzew
                    nie znamsmile tego rozkładu, mało potrafię, jak popatrzę w karty to mi pomożecie????
                    • krakuskaa Re: rozklad urodzinowy 03.06.13, 22:17
                      opppss
                      • algaria Re: rozklad urodzinowy 03.06.13, 22:28
                        Urodzinowy mam opanowany do Perfekcji - są ich 3 rodzaje - ja proponuje ten najbardziej rozszerzony jak chcesz to wstawię gdzieś szablon
                        Jak chcesz to sama możesz wyciągnąć karty, jak poczekasz (jutro pracuje ) to wyciągnę
                • asia.33 Re: Brawo dla adminki za profesjonalne podejscie 03.06.13, 22:09
                  ja mysle ze Mrgodotka o tym zdecyduje a nie osoba ktora tu nie ma wkładu bo chyba nie myslisz o sobie ?
                  • krakuskaa Re: Brawo dla adminki za profesjonalne podejscie 03.06.13, 22:15
                    asia33 myślę o algarii: to jest fachowiec, na pewno się ze mną zgodziszsmile
                    • asia.33 Re: Brawo dla adminki za profesjonalne podejscie 03.06.13, 22:19
                      tak fachowiec, ktoremu Mrgodotka naliczyła 3 fikcyjne profile smile
                      jesli taki fachowiec czemu nie jest Adminem? po odejsciu Maewy?
                      • krakuskaa Re: Brawo dla adminki za profesjonalne podejscie 03.06.13, 22:21
                        asiu33 nie twórz herezji. Masz dowody? Jeśli nie to nie podejmuj tematu, do to jest oczernianie drugiej osoby,,,choć w sumie dlaczego nie można mieć dwóch kont? to zbrodnia jakaś???
                        • asia.33 Re: Brawo dla adminki za profesjonalne podejscie 03.06.13, 22:24
                          przynajmniej 3 ;D
                          i popierac sama siebie tworzac tłum wspierajacy , ktory jest rzekomym głosem forumbig_grin

"ambicje jak polytyk ze stolycy " big_grin
                          • asia.33 Re: Brawo dla adminki za profesjonalne podejscie 03.06.13, 22:25
                            na zasadzie to nie chcem tylko muszem bo lud siem domaga big_grin

czyli lud - fikcyjne konta
                            • magdalena.1230 Re: Brawo dla adminki za profesjonalne podejscie 19.10.13, 13:42
                              Otrzymuję wiadomości , że powinnam całą awanturę opublikować - Proszę bardzo , bo już mam dosyć waszych kąśliwych uwag .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka