Dodaj do ulubionych

3 Karty...Praca

05.11.13, 19:20
Witam. Zrobilam rozklad na 3 karty i brak mi pomysłów.
1Jaka praca jest dla mnie najlepsza: KRÓLOWA DENARÓW
Wedlug mnie to praca, w której osoba otoczona jest pieknymi przedmiotami (ozdoby, obrazy itd) Większość prac, które symbolizuje KD to ja się nie widzę..chyba,ze jako modelka ale na to za późno. Czy to może być trenerka na siłowni?
2 Jak ja zdobyć? SPRAWIEDLIWOŚĆ
Wysyłać CV? Pomyśleć, przeanalizować? Mam tu problem!
3 Co przyniesie? 9 Denarów
Tu bardzo proste..zyski, może będę podziwiana za swoją pracę?
Proszę dodajcie coś od siebie. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • jola.wp Re: 3 Karty...Praca 08.11.13, 14:53
      Witaj, Królowa Denarów bardziej oznacza samodzielne stanowisko i możliwości decyzyjne, może wydawać komuś polecenia, a jednocześnie dbać o dobrostan tych osób, denary to materia, kwestie związane z ciałem i zdrowiem.
      Sprawiedliwość - trzeba mieć kwalifikacje na papierze, odpowiednie dokumenty.
      IX Denarów - zysk, swoboda, niezależność, samodyscyplina, dodatkowe możliwości...
      Tak to widzę.
      smile
      • neceg Re: 3 Karty...Praca 15.11.13, 21:34
        Slicznie dziękuję za odpowiedź..Trochę mnie tu nie było dlatego też z opóźnieniem. Pozdrawiam
    • krolowa_pucharow Re: 3 Karty...Praca 18.11.13, 13:08
      Najlepsza praca dla ciebie to praca w marketingu, szef przedsiębiorstwa, administrator, architekt albo makler.
      Ktoś musi pomóc ze znajomych w znalezieniu takiej pracy.
      Przyniesie to zadowolenie oraz bezpieczeństwo finansowe i da również sukces życiowy.
      • neceg Re: 3 Karty...Praca 23.11.13, 21:02
        Dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam
        • lukrusia Re: 3 Karty...Praca 02.01.14, 15:16
          Sprawdzisz się w pracy kiedy to ty będziesz trzymała palec na wszystkim a w szczególności na pioeniądzach w firmie - np jako księgowa , jako sprzedawca pięknych rzeczy np biżuteri bo Królowa Denarów to Kobieta , która lubi być otoczona pięknymi rzeczami .
          Agent nieruchomości - ale dalsze karty pokazują , że mogła byś podeprzeć swoje umiejętności odpowiednimi kursami , chodzi o papierek - chyba , że już masz coś zrobione - zainwestowane w siebie to pochwal się tym przed pracodawcą .
    • misboaa Re: 3 Karty...Praca 07.01.14, 10:35
      neceg napisała:

> 2 Jak ja zdobyć? SPRAWIEDLIWOŚĆ
      > Wysyłać CV? Pomyśleć, przeanalizować? Mam tu problem!
      z gazety, urzędu pracy, wg twoich kwalifikacji. Nic po znajomości, no chyba, że ktoś jedynie poinformuje cię w stylu: wiesz, widziałem, że tam szukają, zadzwoń, zapytaj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka