Dodaj do ulubionych

SĄD karta

29.12.13, 22:48
Jak pracodawcy postrzegają przyszłego kandydata ? ta karta pokazuje mi się w rozkładach jak mnie widzą pracodawcy.

Jako kandydatkę mądrą ,doświadczoną nawet wybiegającą ponad innych osób cv.
Trochę mam tego namaziane w cv i jest przez parę minut o czym mówić , ale to taki i minus bo jeżeli jestem za droga dla pracodawcy to SĄD to za dużo dla zwykłego pracownika .
Co o tym myślicie ?
Obserwuj wątek
    • hanna1985 Re: SĄD karta 06.01.14, 11:49
      hejsmileja mysle, ze dobrze, ze to Sad Cie obrazuje!to wspaniala karta!pokazuje Cie jako intelektualistke i CV Twoje jakze bogatesmile to cos ponad wszystko,ponad przecietnosc smile
    • misboaa Re: SĄD karta 07.01.14, 10:28
      Lukrusiu gdy przeglądają twoje cv to na pewno o nim rozmawiają między sobą, pokazują, zwracają uwagę na nie. Zastanawiają się. Karta jak najbardziej pozytywna jednak dla mnie niejednoznaczna, szczególnie jeśli chodzi o pracę.
      Wszystko zależy od tego jako to ma być praca, jakie stanowisko itp. bo przy niższym możesz być dla pracodawcy np.: za bardzo wykształcona, doświadczona lub nawet za młoda, za energiczna/rozbrykana smile
      W drugą stronę może być podobnie: niby dziewczę tego dużo ma, ale to za niskie kwalifikacje by zostać xxx.
      Ważne w tej karcie jest to, że nikt z pracodawców nie będzie się nad tobą za bardzo rozczulał, niczego naciągał - suche fakty i bilans typu: acha, Lukrusia ma zaliczony taki a taki kurs, spełnia wymogi formalne, dzwonimy smile
      I jeszcze jedno, jeżeli to firma rodzinna lub pracuje tam ktoś z kim jesteś spowinowacona to sprawa jest jasna big_grin
      Ja przy XX dociągnęła bym jeszcze jedną kartę by zobaczyć co znajduje się głębiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka