Dodaj do ulubionych

Partnerski (tylko pana )

15.01.14, 15:17
w mowie 9 monet - Dużo o mnie wie, znamy sie dobrze , wymiana informacji między nami .Też i chyba dużo o mnie mówi.

w myśli 6 monet (6 kielichów, Paż kielichów, Świat)
6 monet - akurat teraz jestem w trudniejszej sytuacji bo nie pracuję i szukam , wspomniałam o tym temu panu - 6 Monet to właśnie ta sytuacja przychodzi potrzebujący do bogacza on to tak odczuł , że potrzebuję jego wsparcia w tej sytuacji . Miło mnie wspomina 6 kielichów ,i ciepło o mnie myśli Paż kielichów , ale jednak widzi różnicę różnimy się Świat.

w sercu 7 kijów ( 2 kielichy , Sad, Król Monet)
Serduszko puka w rytmie cza cza smile Pan czuje , że moje wizyty odbijają się na nim bo ciągle myśli o mnie póżniej 2 kielichów , Sąd, Król Monet z jednej strony czuje , że to tylko przyjaźń 2 kielichy , ale też odczuwa chęć na bycie razem taką możliwość widzi Sąd i Król Monet chciał by sie ustatkować .

w czynach rydwan W razie potrzeby zadziałą lub ucieknie jak Rydwan .

co wnosi 3 miecze ( Królowa Mieczy, 5 kielichów5 monet
Zraniłam dżentelmena bo swego czasu coś nas pchało ku sobie , ale panu wystawiłam nogę smile ! i poszedł jak spalony i teraz ukrywa swoje rozczarowanie i ból.

Nie ma, niepotrzebnych zdarzeń...
Ani osób, bez znaczenia poznanych...
Nie ma, niedorzecznych marzeń...
Ani myśli, na pustkę rzucanych.
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: Partnerski (tylko pana ) 15.01.14, 17:08
      lukrusia napisała:

> w mowie 9 monet - Dużo o mnie wie, wymiana informacji
      dużo wie i wymiana informacji bo to bogata karta? pytam z ciekawości wróżbiarskiej smile
      ja bym powiedziała, że może prawić ci komplementy lub innym tak o tobie mówić, że ładna jesteś smile ale chyba nie daje ci odczuć, że ma się ku tobie, raczej rozmowa nie w tym kierunku. Możecie gadać dużo, ale o "sercu" nic.

> w myśli 6 monet (6 kielichów, Paż kielichów, Świat)
      > 6 monet - akurat teraz jestem w trudniejszej sytuacji bo nie pracuję i szukam ,
      myślisz, że aż taki interesowny z niego gość? lepiej go znasz. Może po prostu po starym sentymencie nie jest mu obojętne, że nie masz pracy, takie zatroskanie bym tu widziała bardziej. Na pewno widzi twoje zainteresowanie nim (choć niekoniecznie musi widzieć, że jesteś zainteresowana głębiej), odwzajemniasz przyjaźń, rozmowę, odpowiadasz itp. po starej przyjaźni
      >
      > w sercu 7 kijów ( 2 kielichy , Sad, Król Monet)
      > Serduszko puka w rytmie cza cza smile Pan czuje , że moje wizyty odbijają się na n
      > im bo ciągle myśli o mnie póżniej 2 kielichów ,
      bije się z myślami, krew krąży, ładna jesteś : D kosz był (Sad) big_grin pamięta o tym więc trzyma się w ryzach (KMon) a ciśnienie do góry big_grin pewnie też trochę jest na ciebie zły za "tamto". 2 Puch to nie tylko przyjaźń, to też uczucia, przerwane prze Sąd.
      >
      > w czynach rydwan
      aktywny jest, pewnie dzwoni, jak poprosisz szybko poleci załatwić, nie czeka, wszystko od ręki. Chłopak nie wie jednak co robić? Prawo? Lewo? Z 6Mon przychodzisz po coś i to masz.
      >
      > co wnosi 3 miecze ( Królowa Mieczy, 5 kielichów5 monet
      > Zraniłam dżentelmena bo swego czasu coś nas pchało ku sobie , ale panu wystawił
      > am nogę smile ! i poszedł jak spalony i teraz ukrywa swoje rozczarowanie i ból.
      acha, pamięta i to go trzyma w ryzach. KMon. głupi przecież nie jest. Pokazałaś wtedy co o tym myślisz i on to wziął za pewnik.
      Myślę kochana, że jeśli jesteś nim zainteresowana to powinnaś mu to jakoś zasugerować żeby poczuł, że jednak tamte wtedy to nie były ostateczne deklaracje. No on sam się z siebie nie ruszy bo monetowy nie zrobi z siebie "głupka". Poważnie to potraktował.
      Jeszcze raz mówię: ładna jesteś smile

• misboaa Re: Partnerski (tylko pana ) 15.01.14, 17:10
        misboaa napisała:

> lukrusia napisała:
        >
        > > w mowie 9 monet - Dużo o mnie wie, wymiana informacji
        > dużo wie i wymiana informacji bo to bogata karta? pytam z ciekawości wróżbia
        > rskiej smile
        > ja bym powiedziała, że może prawić ci komplementy lub innym tak o tobie mówić,
        > że ładna jesteś smile ale chyba nie daje ci odczuć, że ma się ku tobie, raczej roz
        > mowa nie w tym kierunku. Możecie gadać dużo, ale o "sercu" nic.

a czy nie wspomina mimo chodem, że nieparzysty jest?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka