malabiala5 01.02.14, 14:08 Jak interpretujecie połączenie tych kart w pytaniu o jego uczucia? pewnie źle to odbieram, ale mi na myśl przychodzi dojrzewające uczucie, zauroczenie starszego mężczyzny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exiled.angel Re: as kielichów + cesarz 01.02.14, 14:41 malabiala5 napisała: > Jak interpretujecie połączenie tych kart w pytaniu o jego uczucia? pewnie źle t > o odbieram, ale mi na myśl przychodzi dojrzewające uczucie, zauroczenie starsze > go mężczyzny? Nie mam dobrych doświadczeń z Cesarzem , fakt uczucie się rodzi, ale pan ma zbyt wiele do stracenia i raczej sobie na to nie pozwoli, może nie jest wolny? Odpowiedz Link
jola.wp Re: as kielichów + cesarz 01.02.14, 15:59 To jest potencjalna możliwość zauroczenia, która będzie mieć ograniczenia, np. przez jakieś jego wymagania, decyzje. Odpowiedz Link
krolowa_pucharow Re: as kielichów + cesarz 01.02.14, 19:51 Te karty oznaczają początek miłości, pierwsze kroki w związku, ekstaza, pan zakochał się ( As kielichów), jednak może nie przyznawać się, że kocha, ale myśli poważnie ( Cesarz). Według mnie Cesarz myśli poważnie o związku, jednak często jest zamknięty w sobie i nie okazuje zwykle swoich uczuć. As kielichów mówi zaś o początku uczucia, uczucie dopiero się wykluwa. Odpowiedz Link
niwa1 Re: as kielichów + cesarz 01.02.14, 21:55 Zdystansowane zauroczenie. Zauroczenie w sensie ciepłego rozmyślania o niej, zwrócenia na nią uwagi dostrzegając jej kobiece wdzięki. Cesarz bywa mało wylewny w okazywaniu swych odczuć z różnych powodów, z Asem P. tym bardziej, gdyż jest to dopiero początek wkroczenia w świat emocji pomiędzy tych dwojga. Ważna jest również jego pozycja zawodowa bądź status partnerski, - to będzie dla niego priorytetem i nie pozwoli sobie na utratę swojego dorobku. Odpowiedz Link
misboaa Re: as kielichów + cesarz 02.02.14, 09:17 malabiala5 napisała: > Jak interpretujecie połączenie tych kart w pytaniu o jego uczucia? pewnie źle t > o odbieram, ale mi na myśl przychodzi dojrzewające uczucie, zauroczenie starsze > go mężczyzny? Czy dojrzewające niewiadomo, wiadomo, że to zwiastun sympatii. Starszy pan na pewno cię lubi Odpowiedz Link
malabiala5 Re: as kielichów + cesarz 03.02.14, 14:45 Dziękuję Wam za pomoc w interpretacji. Obecnie nie wygląda na to, żeby ta relacja miała się rozwinąć, ale miło wiedzieć, że ktoś darzy sympatią póki co zostawiam sprawę tak, jak jest. Odpowiedz Link
misboaa Re: as kielichów + cesarz 04.02.14, 10:29 malabiala5 napisała: > Dziękuję Wam za pomoc w interpretacji. Obecnie nie wygląda na to, żeby ta relac > ja miała się rozwinąć, ale miło wiedzieć, że ktoś darzy sympatią póki co zos > tawiam sprawę tak, jak jest. Ja tylko uściślę żeby było dobrze zrozumiane: sympatia to niekoniecznie zakochanie, ale może być "duże lubienie" Gdyby miało coś z tego wyniknąć to już nie wiadomo w którą stronę pójdzie, czy tylko lubienia, ale to nie teraz, nie w tym momencie. Póki co nie należy tego uczucia nadinterpretować. Odpowiedz Link
malabiala5 Re: as kielichów + cesarz 04.02.14, 15:04 Zrozumiałam to jako życzliwy stosunek do mnie, "lubienie" ale masz rację, uczucia łatwo nadinterpretować. Odpowiedz Link