neceg
29.04.14, 21:20
Witam. Moja przyjaciolka bedzie miala niedlugo operacje nosa. Bedzie to duza zmiana..hmm no taka ma nadzieje. Zrobilam rozklad. Karty R.Waita. Dziekuje wszystkim za pomoc
1.Problem: GIERMEK KIELICHOW
-nos jest jej kompleksem przez cale zycie, doprowadza ja do smutku, wstydu, takiej sytuacji chwiejnej (tak bym to ujela) giermek kielichow to taka sytuacja raz wesolo, raz smutno...wesolo kiedy o nosie zapomina ma wiecej pewnosci siebie
2. Czego nie zmieni? AS BULAW
Swojego postanowienia, powstal pomysl, kroki zostaly poczynione i nic nie jest w stanie jej odwisc od tego!
3. Co moze zmienic? AS DENAROW
Mysle, ze to jest jej szansa na zmiane wizerunku, szansa, ktora "spadla z nieba" (nie miala funduszy na operacje ale pewne czynniki w tym pomogly zupelnie niespodziewanie.
4. Kto lub co pomoze? RYCERZ DENAROW
Osoba obecna przy operacji? Moze moj partner, ktrory pozyczy jej pieniadze wyszed w Rycerzu Denarow
5. Rezultat: WLADCA+ RYCERZ BULAW + SMIERC
Nie moglam sie oprzec i dociagnelam karty. Wladca jasno okreslil, ze operacja bedzie wykonana dobrze, wybor lekarza wydaje mi sie dobry. Cos ten rycerz bulaw troche mi pomieszal?? Bedzie to dla niej zmiana nieodwracalna Smierc..hmmmm Czy bedzie musial wrocic na poprawke?? bo ten rycerz bulaw sie tam wkradl? Sama niewiem
Pomozcie prosze