Dodaj do ulubionych

Operacja nosa przyjaciolki

29.04.14, 21:20
Witam. Moja przyjaciolka bedzie miala niedlugo operacje nosa. Bedzie to duza zmiana..hmm no taka ma nadzieje. Zrobilam rozklad. Karty R.Waita. Dziekuje wszystkim za pomoc
1.Problem: GIERMEK KIELICHOW
-nos jest jej kompleksem przez cale zycie, doprowadza ja do smutku, wstydu, takiej sytuacji chwiejnej (tak bym to ujela) giermek kielichow to taka sytuacja raz wesolo, raz smutno...wesolo kiedy o nosie zapomina ma wiecej pewnosci siebie
2. Czego nie zmieni? AS BULAW
Swojego postanowienia, powstal pomysl, kroki zostaly poczynione i nic nie jest w stanie jej odwisc od tego!
3. Co moze zmienic? AS DENAROW
Mysle, ze to jest jej szansa na zmiane wizerunku, szansa, ktora "spadla z nieba" (nie miala funduszy na operacje ale pewne czynniki w tym pomogly zupelnie niespodziewanie.
4. Kto lub co pomoze? RYCERZ DENAROW
Osoba obecna przy operacji? Moze moj partner, ktrory pozyczy jej pieniadze wyszed w Rycerzu Denarow
5. Rezultat: WLADCA+ RYCERZ BULAW + SMIERC
Nie moglam sie oprzec i dociagnelam karty. Wladca jasno okreslil, ze operacja bedzie wykonana dobrze, wybor lekarza wydaje mi sie dobry. Cos ten rycerz bulaw troche mi pomieszal?? Bedzie to dla niej zmiana nieodwracalna Smierc..hmmmm Czy bedzie musial wrocic na poprawke?? bo ten rycerz bulaw sie tam wkradl? Sama niewiem
Pomozcie prosze
Obserwuj wątek
    • hanna1985 Re: Operacja nosa przyjaciolki 30.04.14, 12:16
      Hej! Wynik moze mowi o kontrolach po operacji? Smierc czyli zmiana, Cesarz to kontrola scisla i rycerz bulaw to pprzemieszczanie sié, odjazy i przyjazdy! Nie wiem jakie ogolnie bylo pytanie do rozkladu, ale chyba jak potoczá sie losy kolezanki w sprawie operacji?
      • neceg Re: Operacja nosa przyjaciolki 30.04.14, 16:27
        Dziekuje ale jestem zakrecona. Tak moje pytanie bylo: JAK POTOCZY SIE OPERACJA. Ona bardzo sie denerwuje. Boi sie, ze wynik operacji nie bedzie taki o jakim marzy lub jak to sie nierzadko dzieje bedzie miala komplikacje po operacji. Lekarz ja poinformowal na konsultacji o wszystkich za I przeciw..pozniej doczytalysmy na forum internetowym, ze takie komplikacje moga pojawic sie nawet po kilku miesiacach od operacji I tego najbardziej sie boi..wyniku ostastecznego, bo oczywiscie to duze ryzyko. Dziekuje bardzo za odpowiedz
    • exiled.angel Re: Operacja nosa przyjaciolki 30.04.14, 19:22
      > 2. Czego nie zmieni? AS BULAW
      To nie jest zła karta, dobrze, że to tylko as, myślę że koleżanka nie jest w stanie zaakceptować swojego kompleksu, As buław to pierwotna wola człowieka, nie da się tego zwalczyć
      > 3. Co moze zmienic? AS DENAROW
      To bardzo ważna karta jeżeli chodzi o przedstawienie swoich oczekiwań lekarzowi, to też as, należy do żywiołu ziemi a więc z tego asa może powstać wszystko, tylko trzeba się dobrze zrozumieć
      > 5. Rezultat: WLADCA+ RYCERZ BULAW + SMIERC
      Zmiana kształtu na pewno będzie, ale warto jeszcze porozmawiać z lekarzem (tak jak już pisałam) żeby nie robić tego na ślepo, nie zdawać się na goły entuzjazm, rycerz buław ma do tego skłonność, ma swój cel i klapki na oczach. Rycerz buław to krótki termin dlatego warto porozmawiać o swoich oczekiwaniach, o tym co się da zrobić, a czego już niekoniecznie.
      • neceg Re: Operacja nosa przyjaciolki 30.04.14, 20:33
        > > 5. Rezultat: WLADCA+ RYCERZ BULAW + SMIERC
        exiled.angel napisał(a):
        > Zmiana kształtu na pewno będzie, ale warto jeszcze porozmawiać z lekarzem (tak
        > jak już pisałam) żeby nie robić tego na ślepo, nie zdawać się na goły entuzjazm
        > , rycerz buław ma do tego skłonność, ma swój cel i klapki na oczach. Rycerz buł
        > aw to krótki termin dlatego warto porozmawiać o swoich oczekiwaniach, o tym co
        > się da zrobić, a czego już niekoniecznie.
        Dziekuje. Mam teraz spojrzenie na karty z innej perspektywy. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka