blue_kwiatuszek 20.08.14, 00:21 Na zakończenie lata darmowa wróżba /wylosuję dla każdego kartę - podajcie swoje imiona , ale nie zadawajcie pytań do wróżby tylko wybierzcie dziedzinę MIŁOŚĆ CZY FINANSE Wasza blue , Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue_kwiatuszek Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 20.08.14, 00:37 ok zaraz wróżę . Odpowiedz Link
blue_kwiatuszek Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 20.08.14, 00:41 Rada - Cesarz - Księżyc - maja Szukaj mężczyzn innych tzn: odbiegających od tych , którymi byłaś zainteresowana dotychczas . Zmień swoje podejście do miłości , kieruj sie własnymi marzeniami , wewnętrzym głosem .Nie odcinaj relacji tylko dlatego , że ludzie mogą to wyśmiać . Działaj jak Cesarz - bądz pewna siebie , szukaj podobnych ludzi do siebie , odkryj to co ukrywasz , chowasz przed ludzmi - Zapewne masz wiele wdzięku w sobie ale czy potrafisz to pokazać , nie tylko fizycznego ale i aparycji ? Przemyśl to co napisałam i wykorzystaj swoje dobre strony , plusy - '' Wychyl się z towarzystwa'' Odpowiedz Link
maja.1987 Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 20.08.14, 00:46 Dziekuje ślicznie A czy mogłabym jeszcze prosić szybko na finanse a raczej prace zanim nie ma tutaj zbyt wiele próśb? Odpowiedz Link
blue_kwiatuszek Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 20.08.14, 12:24 maja.1987 napisała: > Dziekuje ślicznie > A czy mogłabym jeszcze prosić szybko na finanse a raczej prace zanim nie ma tut > aj zbyt wiele próśb? Natępnym razem będzie druga cześć wróżb - tylko po jednym pytaniu na teraz. Odpowiedz Link
blue_kwiatuszek Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 28.08.14, 22:33 anka3110 napisała: > Anna,Finanse SPRAWIEDLIWOŚĆ SŁOŃCE GŁUPIEC Trudny czas przed tobą , wiele spraw do przemyślenia .Mam wrażenie , że ta sytuacja może być dla ciebie nowa i nie koniecznie wiesz jak się do tego ustosunkować . Jeżeli nie pracujesz to pojawi się szansa na pracę w dobrej atmosferze , jeżeli ktoś zaproponuje jakieś wyjście z obecnej sytuacji , zgódź się bo będzie warto . Odpowiedz Link
blue_kwiatuszek Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 27.08.14, 21:21 debi50 napisała: > Danusia Miłość SIŁA - Opanowanie własnych słabości - Kontrola nad sobą nad tym co czujesz , skierowanie energii na działanie . Dobra prezentacja , ale przede wszystkim opanowanie tego co czujesz że ''kulawieje'' Kobieta na karcie panuje nad zwierzęciem - Potrafisz zapanować nad słabościami a wyodrębnić słabości . Siła to ciekawa karta możliwy seks , przygoda w tym roku . Odpowiedz Link
blue_kwiatuszek Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 27.08.14, 21:18 bronxi napisała: > Ewa Miłość Gwiazda - bezinteresowne branie dawanie to dewiza karty . Uwierz w siebie i doceń siebie ! A przede wszystkim spójrz w innym wymiarze na uczucia , to czym się kierujesz .Spójrz innymi oczami na siebie na swoje życie uczuciowe . Odpowiedz Link
bronxi Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 28.08.14, 07:16 Dziękuję jak mogę się odwdzięczyć? Odpowiedz Link
blue_kwiatuszek Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 28.08.14, 22:37 niunia7472 napisała: > Olga Miłość Diabeł Uważaj na znajomości przelotne gdyż mogą skomplikować twoją sytuację . W miłości jak na wojnie zaglądanie w różne zakamarki , sprawdzanie jest dla ciebie radą . Odpowiedz Link
niunia7472 Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 29.08.14, 08:58 dziekuje slicznie za porade miłego dnia Odpowiedz Link
blue_kwiatuszek Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 28.08.14, 22:39 dorotadel napisał(a): > Dorota - finanse cesarzowa Sytuacja się poprawi , pojawią się szanse , możliwości a nawet czasami prezenty od losu ,Spoczywająca postać Cesarzowej mówi o tym, że moment spełnienia dzieje się teraz. Sytuacja powinna się poprawić . Odpowiedz Link
dorotadel Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 31.08.14, 09:38 Bardzo, bardzo dziękuję. <3 Odpowiedz Link
black.kiara Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 31.08.14, 20:57 blue kwiatuszku nie obiecuj czegoś czego potem nie dostarczasz tym niemniej dziekuje za .. nieuwagę Odpowiedz Link
blue_kwiatuszek Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 31.08.14, 22:04 black.kiara napisała: > blue kwiatuszku nie obiecuj czegoś czego potem nie dostarczasz tym niemniej dzi > ekuje za .. nieuwagę Moja droga nie myśl , że żyję 24 h tylko forum tarotowym , też mam swoje życie , swoje obowiązki . Jeżeli zalezy ci na wróżbie od razu to zapłać za nią pieniądze otrzymasz ją od razu ! Ja wystawiłam darmową wróżbę nie pobieram za nią pieniędzy jeżeli znajduję czas to wchodzę na forum i wróżę za darmo . Wszystko za darmo od razu nie jestem wróżką spełniającą życzenia też mam swoje życie - jest wiele opcji płatnych proszę bardzo zapłać sobie to będziesz miała wróżbę podaną od razu . Baardzo mi przykro że musisz czekać na wróżbę ..... Odpowiedz Link
black.kiara Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 20.08.14, 15:19 Monika- miłość - z góry pięknie dziękuję Odpowiedz Link
blue_kwiatuszek Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 01.10.14, 19:39 black.kiara napisała: > Monika- miłość - z góry pięknie dziękuję KRÓL MONET : Mężczyzna , pojawi się lub jest obecnie spokojny , majętny ; . W miłości powodzenie spotkanie osoby z , którą jest możliwość stworzenia związku stabilizacji . Odpowiedz Link
neceg Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 02.10.14, 20:40 Witam blue_kwiatuszku. Myslalam, ze przed black.kiara jest moja kolej ... Odpowiedz Link
blue_kwiatuszek Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 25.10.14, 20:03 neceg napisała: > Sylwia > Milosc Sylwia przeoczyłam przypadkowo twój wpis , dlatego dokładam karty ; As Kielichów ( dołożone karty ; 8 kijów, Umiarkowanie ] Do końca obecnego roku będziesz pod wpływem Asa Kielichów - energia miłości '' z miłośćią na twarzy ładniej '' czy przypadkiem tak nie jest ?. Jeżeli jesteś samotna to możliwości masz duże na spotkanie drugiej strony , ale as to tylko mała arkana . W każdym razie czujesz uczucie do kogoś lub czujesz , że nadszedł właściwy okres na to aby się z kimś związać . 8Kijów +Umiarkowanie - jeszcze musisz wykazać się cierpliwością , czas próby teraz dzieje się - nowi ludzie poznawani w tym roku mają ciebie w czymś utwierdzić -= tzn jakich facetów wybierać , zwracać uwagę na przyszłość . Na ten rok będziesz żyła uczuciami ale takimi platonicznymi , oczywiście flirt jak najbardziej będzie jeśli się otworzysz na ludzi to tak . Na związek jeszcze musisz zaczekać Umiarkowanie . Odpowiedz Link
neceg Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 27.10.14, 23:26 Ślicznie dziękuję. Zgadza się jestem pod wpływem uczucia As Kielichów..to kiełkuje, flirt narazie nic więcej...zobaczymy jak się potoczy Odpowiedz Link
ksieznapodolska33 Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 20.08.14, 18:33 Imię na L... Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 20.08.14, 18:53 Moja pomysłowa koleżanko - super pomysł ) Odpowiedz Link
blue_kwiatuszek Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 20.08.14, 20:35 ksieznapodolska33 napisała: > Imię na L... Bez imienia nie ma wróżby . Odpowiedz Link
ksieznapodolska33 Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 20.08.14, 20:49 Moje imię jest rzadko spotykane a nie chce sie demaskowac co robimy? Odpowiedz Link
gosia44114 Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 20.08.14, 21:36 witaj i ja bardzo proszę-uczucia Małgosia Odpowiedz Link
blue_kwiatuszek Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 01.10.14, 19:42 gosia44114 napisała: > witaj > i ja bardzo proszę-uczucia > Małgosia Karta 3 Miecze ; Niekoniecznie karta niekorzystna bo zwiastuje przełom również , jeżeli jestes samotna to musisz przejść ten czas aby potem ruszyć z rozwiniętymi skrzydłami . ( dołożone karty Król Kielichów , rycerz kijów ) w przyszłości pojawi się dwoje amantów także uszy do góry ! Odpowiedz Link
gosia44114 Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 01.10.14, 19:47 Kwiatuszku ..to własnie teraz jest ten czas...jest ich dwóch i co dalej ??? Odpowiedz Link
debi50 Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 21.08.14, 23:07 Co myśli ? karty śmierć+zakochani+cesarzowa ..................... Odpowiedz Link
blue_kwiatuszek Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 01.10.14, 19:44 olgab4 napisała: > Olga. Miłość. 6 Mieczy Nowy etap możliwy , wszystko zalezy od ciebie czy zdecydujesz się na zmianę to zalezy również od ciebie przede wszystkim od decyzji podjętych ale i pracy nad osobowością . ZObacz w czym się hamujesz a nad czym możesz pracować . Odpowiedz Link
lukrusia Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 22.08.14, 19:30 debi to darmowa wrózba nie interpretacja Odpowiedz Link
blue_kwiatuszek Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 01.10.14, 19:48 debi50 napisała: > Debi Uczucia 2 Miecze Karta dystansu między ludzmi , za dużo dystansujesz się od mężczyzn .Popracuj na relacjami , inaczej relacje - międzyludzkie jest dużo sposobów aby nawiązać ciekawe , fascynujące kontakty .Popracuj nad sobą nad otwarciem sie do ludzi , rozlużnij się , nie traktuj wszystkiego powaznie , uśmiech też czyni cuda Odpowiedz Link
medyczka.anna Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 01.10.14, 20:05 Blue Kwiatuszku, prosilabym o wrozbe na relacje w Milosci. Pytanie dotyczy mnie Anna i pana K. Dziekuje Odpowiedz Link
blue_kwiatuszek Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 27.08.14, 21:14 Stop , proszę o nie dopisywanie się do darmowej wróżby . Odpowiedz Link
sunshine2113 Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 27.08.14, 21:30 Wiktoria MIŁOŚĆ Odpowiedz Link
blue_kwiatuszek Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 28.08.14, 16:42 sunshine2113 napisał(a): > Wiktoria > MIŁOŚĆ Lista zamknięta , śledzcie szkółkę za jakiś czas dalej rzucę fajny pomysł z wróżbą . Odpowiedz Link
olgab4 Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 01.09.14, 13:53 Blue Kwiatuszku, ja mam nadzieję, że jeszcze się załapałam jesli tak to czekam cierpliwie Odpowiedz Link
magdalena.1230 Wróżby wznowione będą od jutra !!! 01.10.14, 00:05 Otrzymałam wiadomość od Kwiatuszka , od jutra wróżby zostaną wznowione . zaglądajcie na Szkółkę bo odpowiedzi będą do przeczytania . adminka Odpowiedz Link
a.motylek22 Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 01.10.14, 21:05 Jeśli mogę to i Ja poproszę w kwestii Miłości Odpowiedz Link
a.motylek22 Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 02.10.14, 12:08 Zapomniałam podać imienia Aneta - miłość Odpowiedz Link
niunia7472 Re: Uwaga darmowa Wróżba zgłaszajcie się: 02.10.14, 07:14 witam ja poprosze o finase dziekuje slicznie olga Odpowiedz Link
blue_kwiatuszek Re: Narazie proszę się nie dopisywać do listy 02.10.14, 13:12 Kochani narazie nie dopisujcie się do listy . Napiszcie jak sie karty spełniły czy już widać efekty czy może porady pomogły w odnalezieniu drugiego jabłuszka czy finansów ?? Odpowiedz Link
blue_kwiatuszek Re: bezik 25.10.14, 20:06 bezik-1 napisała: > Dorota- milosc 10 Kielichów. Karta nadziei potrzeby wewnętrznej na bycie z kimś. Jeżeli wypada ta karta to dobry znak na przyjażń , uczucia , które dojrzewają i stają się w przyszłości poważną inwestycją na miłość dwojga ludzi . Także fajna karta na spędzanie miło czasu , pogadanie od serca . Odpowiedz Link
blue_kwiatuszek I jak karty się realizują w relu ? 04.10.14, 15:41 Proszę się nie dopisywać do listy , ale napiszcie jak karty się realizują faktycznie czy już jest widoczny wynik w miłości lub finansach ??? dajcie znać .. Odpowiedz Link
neceg Re: I jak karty się realizują w relu ? 04.10.14, 15:46 blue_kwiatuszku Niewiem czy widzialas moj wpis powyzej? Chcialam tylko powiedziec, ze zostalam pominieta. Wyciagnelas karte dla dziewczyny podemna. Wydaje mi sie, ze bylo to przeoczenie. Bardzo prosze nie zapomnij o mnie. Z gory dziekuje Odpowiedz Link
dorotadel Re: I jak karty się realizują w relu ? 27.10.14, 11:27 Blu-Kwiatuszku. Ja pytałam o finanse.Coś się zadziało. Tzn. poziom minimum (za mało, żeby żyć, za dużo, zeby umrzeć) mam zapewniony, ale na życie nie wystarcza i teoretycznie wiem, ze niby mam szansę powalczyć o więcej, ale silne obawy, czy się uda. Zapewniam, ze tu nie chodzi o ekstrawagancje, tylko o podstawy. Staram się wierzyć w moją Cesarzową oby mi sprzyjała nadal! I bardzo mnie natchnąłeś otuchą, Kwiatuszku. > Dorota - finanse cesarzowa Sytuacja się poprawi , pojawią się szanse , możliwości a nawet czasami prezenty od losu ,Spoczywająca postać Cesarzowej mówi o tym, że moment spełnienia dzieje się teraz. Sytuacja powinna się poprawić . Odpowiedz Link
dorotadel Re: I jak karty się realizują w relu ? 27.10.14, 11:31 ...cd....bo ja generalnie "jestem, proszę Pani, na zakręcie". Na wielkim, życiowym zakręcie. I się boję....... więc dziękuję za życzliwość, bo takie okruchy większe i małe dają kopa Odpowiedz Link