05.09.14, 21:35
Lubię pytania zawodowe, chyba najbardziej wink))
Więc...W jednym z naszych działów jest od niedawna kryzys. Kijowo się układa jeśli chodzi o wyniki, mam wrażenie, że ludzie "nawalają" z każdej strony albo udają, że pracują. Nie dzieje się dobrze.
Spytałam czy da się temu zaradzić i co należy zrobić, żeby wszystko wróciło do normy.
Teraz: 8 kielichów + UMIARKOWANIE
Najbliższa przyszłość: 6 monet + WISIELEC
Dalsza przyszłość: Paź Monet + KAPŁAN
Ostateczny rezultat: 6 buław

Widzę to tak: Obecnie ludzie odchodzą z pracy, ponieważ dzieje się źle. Z umiarkowaniem jak dla mnie oznacza dosłowne zwalnianie - formalne (umiarkowanie, to także bezrobocie, bezczynność, taki moment, w którym nic się nie dzieje, przerwa, może w połączeniu z 8 - zastój).
Dalej - 6 monet oznacza pomoc, wzajemność - z wisielcem może oznaczać po prostu trudności w zaradzenia sytuacji, takie próby wyjścia z silnej stagnacji - nie wiem czy udane...
Paź Monet + Papież. I tu może być może będzie spory przełom...
Może jest mowa o człowieku - o mężczyźnie. Pomyślałam dosłownie o kimś nowym na stanowisku szefa działu...Albo o nowych, pozytywnych decyzjach góry w jakichś kwestiach może. Paź monet obrazuje rozpoczęcie pracy, przedsięwzięcia, kogoś nowego, zarabianie - w połączeniu z papieżem - czyli "starym wyjadaczem", nauczycielem, szkoleniowcem. Dobry zarządca, świetny, doświadczony kandydat. Czy powołany do zmian? Nie wiem póki co.
W ostatecznym rezultacie 6 buław - czyli wyprowadzenie spraw na prostą, symbol zwycięstwa, radości, radości i świętowania. Ja to interpretuję jako definitywny KONIEC KRYZYSU. Czy tak będzie? wink I czy dobrze zinterpretowałam... smile
Obserwuj wątek
    • hanna1985 Re: Kryzys 05.09.14, 22:07
      Umiarkowanie to rownowaga, ludzie odchodza, bo tu jets im zle, szukaja czegos lepszego, widocznie nie ma tam jakiegos wielkiego plusa np.kasy dobrej, ze beda tkwic. 6monet dalje mowi o rownowadze, co tam jest takiego nie fer w tej firmie? Wisielec z ta szostka moze mowic, ze jets to praca przez agencje, dluzszy czas i ten piniadz jest maly lub oznacza niewygodne warunki, w placach czy tez godzinach. Na przyszlosc szykuje sie praktyka i opiekun, dobry opiekun smile Beda dobre warunki lub podwyzka dla pracownikow, moze inny system pracy? Wynik zadawalajacym sukces smile
      • auto_portret Re: Kryzys 05.09.14, 23:55
        Tak, ludzie odchodzą, bo w tym dziale zarabiają na zasadach wynagrodzenia prowizyjnego, a nic się nie kręci tak jak trzeba...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka