16.08.15, 19:50
położyłam karty
jaki będzie kontakt z pewnym panem w przyszłym tygodniu? (dodam że od ok. 2 tyg kontakt miedzy nami się urwał. pokłóciliśmy się, napisałam do pana sms, jednak pan milczy)
3 den 10 buław 2 miecze
podczas tasowania wypadła mi 6 mieczy
nie do końca wiem jak to ugryźć
3 den są 3 osoby które kontaktują się ze sobą w celu wykonania jakiejś pracy. - nie łączyły mnie z tym panem sprawy zawodowe
10 buław tak jakby na nie bo pan będzie zajęty pracą
2 mieczy - kontakt dwóch osób, ale tel, sms albo odwrotnie zerwanie kontaktu, niechęć odnowienia kontaktu
no i ta 6 mieczy co mi wypadła podczas tasowania, pan odcina się ode mnie, nie chce kontaktu

Pomożecie mi to jakoś rozszyfrować?

Obserwuj wątek
    • carolina-8 Re: kontakt 16.08.15, 20:25
      hej,
      ja nie widzę tutaj kontaktu w przyszłym tygodniu.
      Dla mnie 2 miecze to wycofanie się, bicie się z myślami. Biorąc po uwagę 10 buław, to jemu może być z tym ciężko-albo Tobie po prostu może być trudno w tej sytuacji..
      6 mieczy to potwierdza, to odseparowanie między ludźmi/odcięcie ale czasem też oznacza fizyczną odległość między dwoma osobami.
    • lilijova Re: kontakt 16.08.15, 21:58
      Mi się też wydaje, że kontaktu nie będzie w przyszłym tygodniu. 3 denary w połączeniu z 10 buław mogą mówić o zawaleniu pracą, ale równie dobrze może mówić o tym sama trójka (albo w ogóle o tym, że pan jest czymś innym zaabsorbowany). Z kolei 10 buław o przytłoczeniu emocjami w związku z kłótnią a 2 mieczy właśnie o zablokowaniu. Pan potrzebuje czasu.
      • lilijova Re: kontakt 16.08.15, 22:04
        Z drugiej strony takie mamy czasy, że tak naprawdę jakby człowiek kontaktu chciał to znajdzie 10 sekund na smsa i zawalenie pracą niewiele ma do rzeczy.

Chociaż niedawno 2 mieczy pokazała mi kontakt. Tzn pytałam o to jaka decyzja zapadnie (karta wyniku, też na trzeciej pozycji), okazało się, że była już podjęta w momencie rozkładu aczkolwiek telefon z informacją dostałam dwa dni później (decyzja pozytywna). Możliwe, że pan też chce cię wziąć na przetrzymanie z premedytacją...
        • dzastirbiber Re: kontakt 16.08.15, 22:14
          Nie raz tak robił...z premedytacja, i wie jak na mnie to działa.
          Widocznie nie jest nam pisane dojście do porozumienia
    • 88ula Re: kontakt 16.08.15, 22:38
      "ta trzecia" - moze byc osoba lub cos o czym nie wiesz jest tak duzym obciazeniem dla pana ze pan odcina sie od ciebie i odchodzi. Nie bedzie kontaktu.: (
      • dzastirbiber Re: kontakt 17.08.15, 06:56
        Dziękuję dziewczyny za interpretacje. To moje pierwsze wróżby z tarota,w zasadzie próby wróżenia smile Jestem pelna podziwu dla Was jak to fajnie interpretujecie, ze to wszystko ma sens.
        Ile pracy przede mną aby dogadać się z moimi kartami i czytać je w taki sposób jak Wy.
    • dzastirbiber Re: kontakt 19.08.15, 19:53
      Wałkuję temat dalej,tym razem robiłam bardziej szczegółowy rozkład kontakt
      1 dlaczego sie nie odzywa - 3 puchar
      2 jego gotowość do rozmowy - paź puchar
      3. moja gotowość do rozmowy - 2 miecze
      4 tak będzie z jego odezwaniem - sąd
      5. dalsza przyszłość - co da kontakt jeśli nastąpi -As denar
      6 rada/ przestroga - Mag

Znalazł sobie kobietę i flirtuje randkuje i mnie ma w nosie (ew. poświeca czas rodzinie znajomym i nie dojrzał do rozmowy)
      Ja nie widzę drogi naorzód, nic nie jestem w stanie zrobić
      sąd - czyli odrodzenie kontaktu
      as den - zmiana na lepsze
      Mag- zabawa/manipulacja

Pomożecie, plissss

Jak uczyłyście się tarota, na kartach dnia?
      • 88ula Re: kontakt 20.08.15, 11:03
        rozumiem ze zalezy ci na Panu ale moj Tarot pokazal, ze Pan jest obciazony jakimis obowiazkami (rodzina, kobieta, praca itp??) Walkowanie tematu nic nie da. Twoje rozklady raczej pokazuja twoja desperacje. Jak widzisz kontaktu nie bylo w czasie pytanym przez ciebie poprzednio.
        • dzastirbiber Re: kontakt 20.08.15, 14:35
          88ula, ale przy okazji siÄ? uczÄ?..a moze prĂłbujÄ? uczyÄ?,jak zwal tak zwal smile
          • 88ula Re: kontakt 23.08.15, 02:37
            to lepiej sie uczyc na innych pytaniach, bo walkowanie tego samego przynosi niezrozumienie w kartach. One wowczas moga pokazac balagan. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka