Dodaj do ulubionych

Krzyż Celtycki na relacje

01.09.15, 01:01
Witam. Zadalam pytanie. O co właściwie mu chodzi.? Otóż niedawno odnowilam relacje z Panem z którym kiedyś zapowiadał się gorący romans lecz do niego nie doszło (głębokie przemyslenia). Chcialam utrzymać przyjacielska relacje lecz Pan niestety nie (zapewniał, że chce). Nagle z niewiadomego powodu pod bzdurnym pretekstem urwal kontakt. Zrobiłam celtycki ale nie chce zupelnie sama interpretować. Pomóżcie.
1. Rysunek osoby o którą pytamy. AS KIELICHOW
2. Nasz stosunek do niej. 3 KIELICHOW
3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas. GWIAZDA
4. Nie Świadoma postawa tej osoby wobec nas. 7 KIELICHOW
5. Przeszłość relacji. KRÓL MIECZY
6. Najbliższa przyszłość. KRÓL BULAW
7. Intencje osoby wobec partnerstwa. 2 BULAW
8. Wpływ innych osób. GIERMEK DENAROW
9. Lęki lub obawy tej osoby co do relacji. AS BULAW
10. Dalsza Przyszłość. RYDWAN + MAG + 5 MIECZY

As Kielichow mówi, że odzyly w nim uczucia coś znów zaczęło się dziać w jego głowie, szansa na odnowienie relacji. Moj stosunek 3 Kielichy -Pan zawsze mi się podobał, on jest w związku i ja też. Gwiazda mówi tu o nadziei na romans z jego strony. To jego świadoma postawa. Nieswiadoma to, że idealizuje mnie..zakochał się? Przeszłość relacji to gwaltowne odcięcie i tu Król pokazuje idealnie. .On się odciął (lecz później znowu szukał kontaktu tłumacząc, że nie mógł tego udźwignąć ) Przyszłość Król Bulaw pokazuje, że relacje zależą od niego. Hmm oczywiście ja nie zamierzam sie kontaktować! Intencje wobec partnerstwa..2 BULAW mowi o przygladaniu się i czekaniu na ruch z mojej strony. Wplyw innych osob : GIERMEK DENAROW. .oh z tym wplywem to zawsze jest problem..Moze chodzi o jego dziecko jako wplyw. Lęki lub obawy AS BULAW mam wrażenie, że Tu może chodzić o seks, o to, że nie byłby idealny taki jakim chciałby sie pokazać uncertain..Przyszłość relacji to hmm..Wiadomości widzę w Rydwanie spotkanie w drodze Mag kombinuje a 5 MIECZY pokazuje, że ktoś poczuje sie oszukany.
Pomóżcie Kochane..
Czy dobrze to interpretuje według was?
Obserwuj wątek
    • 88ula Re: Krzyż Celtycki na relacje 01.09.15, 07:44
      Nie rozumiem dlaczego twoj krzyz ma 12 kart, gdy typowy krzyz ma 10. Do tego bardzo skomplikowalas sprawe na tak drobny "problem". Tobie tylko chodzi o to czy relacja sie odnowi, a pytan co niemiara. Inaczej bym na to patrzyla. Np. pkt 1 - rysunek osoby...- ty sobie odpowiedzlalas "odzyly w nim uczucia...". To nie jest rysunek, to stosunek do ciebie. Wg mnie rysunek tej osoby to charakter i wyszlo As Kielichow, co nalezy czytac, ze Pan jest kochliwy, co nie znaczy, ze kocha wlasnie ciebie. Chyba sprawy naciagasz na swoja strone. Np. pkt 3 Gwiazda - wmowilas sobie, ze Pan ma nadzieje na romans. Wg mnie Pan moze idealizowac sobie wasze stosunki poprzednie i miec nadzieje na ich naprawe, ale to moze byc odlegle (jak gwiazdy) w czasie, i pozostac w sferze marzen tylko. Chyba potrzebny inny, prosty rozklad na przyszlosc relacji, a nie analize niewiadomo czego. smile smile
      • neceg Re: Krzyż Celtycki na relacje 01.09.15, 12:51
        Witam. Bardzo dziękuję za Twoją odpowiedź. To jest typowy krzyz..ja tylko dolozylam na koncu, na dalsza przyszlosc do Rydwanu dwie karty, żeby lepiej zrozumieć dalszą przyszłość. Pytanie jest O co mu właściwie chodzi?Tak zinterpretowalam, poniewaz na jego uczucia do mnie wychodzi mi 2 Kielichy, Gwiazda, As Kielichow...byc może Pan jest kochliwy. Gwiazda wyszła mi również w pytaniu jak on widzi przyszłość relacji i tu sie powtórzyła wiec stąd moje domysły. Bardzo chcialam zrobic analize, ponieważ chcę wiedzieć Gdzie i kiedy pojawil się problem? Pan chcial odświeżyć poprzednie relacje (romans) natomiast ja chce Tylko przyjaźń i nic więcej i to tez mu powiedziałam. Po kilku probach z jego strony o odnowienie poprzednich relacji, napotykajac zdecydowanie moje -Co do przyjaźni odciął się. On jest bardzo dumnym czlowiekiem i nigdy nie pokazuje slabosci. Przeczuwam dlaczego itd to takie oczywiste, ale chcialam zapytać Tarota o to i potwierdzić to lub nie. Dlatego was poprosilam o pomoc. I doceniam inne spojrzenie na rozklad smile
        • 88ula Re: Krzyż Celtycki na relacje 01.09.15, 14:00
          Dziekuje.
          Oby moje karty sie mylily, ale postanowilam sprawdzic Pana, bardzo krotkim rozkladem. (nota bene szkoda,ze nie podalas jego imienia).
          Czego Pan oczekuje - 10 bulaw, oczekuje, ze mu sie poswiecisz, moze zebys wziela na siebie odpowiedzialnosc za rozstanie, no i zebys wziela na swoje bary, to co moze sie zdarzyc.
          Jak widzi wasza relacje - 8 bulaw, szybko, sprawnie bez zobowiazan, z milymi wibracjami.
          Do czego bedzie dazyl - Rycerz monet - mozolnie moze uda mu sie osiagnac z tego korzysc i cos ugrac dla siebie.

Zadna karta milosci, uczuc, czy nostalgii sad sad sad
          Ale moze karty dzis maja zly dzien? Prosze o weryf.
          Pozdrawiam.
          • hanna1985 Re: Krzyż Celtycki na relacje 01.09.15, 14:31
            88ula
            Chcialabym Cie pochwalic, bo kladziesz karty krotko zwiezle i na temat. Naprawde madrze czynisz. Dlugo zajmujesz sie Tarotem?
            • 88ula Re: Krzyż Celtycki na relacje 01.09.15, 15:38
              Dziekuje Hanno. Przyjaznie sie kartami ponad 2 lata, ale wczesniej tez sie tym interesowalam, ale chyba nie bylo odwagi. smile
          • neceg Re: Krzyż Celtycki na relacje 01.09.15, 15:32
            88ula...Dziekuje za poświęcony czas. O to właściwie mi chodziło smile Rozjasnilo mi to sytuaucje. Czyli 10 Bulaw - Pan tak jak napisałaś Oczekiwalby poświęcenia a gdyby coś poszło nie tak zrzucilby wszystko na mnie...Pan należy do grona przyjaciół, dlatego nie zdecydowalam się na ppogłębienie relacji mimo ogromnej chemii.
            8 Bulaw - tak jak napisałaś tu wiadomo, ze o romans chodzi
            Rycerz Monet- na osiągnięcie korzysci bardziej kojarzy mi się GIERMEK Monet, Rycerza tak nie odbieralam ale właściwie dlaczego nie. Rycerz gra na zwłokę, będzie jeszcze próbował, wie, że czas jest jego sprzymierzeńcem.
            88ula- tak się zastanawiam bo tak jak Hanna1985 podoba mi sie Twoja szybka ocena. Skad te kielichy wczesniejsze? Czy pokazywały moje uczucia? Ja tak nie czuję! Przecież to nie zależy od dnia rozkładania kart! Co sądzisz na ten temat powiedz Proszę.
            Kojarzysz mi się z Królowa Mieczy wink Taki szybki, trzezwy osąd. Podoba mi się
            • hanna1985 Re: Krzyż Celtycki na relacje 01.09.15, 15:43
              neceg napisalas, ze Pan nalezy do grona przyjaciol, wiec puchary pokaza uczucie sympatii jak powyzej w 3 pucharow. Gdyby pojawily sie tytaj WA z przeqwaga no to mozna by Cie posadzic o zaangazowanie ;D
            • 88ula Re: Krzyż Celtycki na relacje 01.09.15, 15:45
              Mysle Neceg, ze wplyw mialy twoje emocje. sad Gdy mnie cos dreczy prosze innych o rozklad, bo same bzdury mi wychodza. Ale czasem osoba "spoza" bardziej czuje, ze cos tu nie gra.
              • neceg Re: Krzyż Celtycki na relacje 01.09.15, 16:25
                Dzieki dziewczyny..smile Prawdopodobnie to moje emocje byly. Tak Dlugo z Tarotem sie przyjaznie a wciaz Daleka droga do blizszego poznania. lnaczej z kolei Jak klade Karty innej osobie, wtedy jak wiadomo nie ma niedopowiedzen..smile
          • beata25_84 Re: Krzyż Celtycki na relacje 02.09.15, 00:21
            88ula napisała:

> Czego Pan oczekuje - 10 bulaw, oczekuje, ze mu sie poswiecisz, moze zebys wziel
            > a na siebie odpowiedzialnosc za rozstanie, no i zebys wziela na swoje bary, to
            > co moze sie zdarzyc.
            > Jak widzi wasza relacje - 8 bulaw, szybko, sprawnie bez zobowiazan, z milymi wi
            > bracjami.
            > Do czego bedzie dazyl - Rycerz monet - mozolnie moze uda mu sie osiagnac z tego
            > korzysc i cos ugrac dla siebie.
            >
            > Zadna karta milosci, uczuc, czy nostalgii sad sad sad

Dobry, konkretny rozkład tak jak już Hania Ci napisała. smile
            Co do 10 buław to albo tak jak piszesz, albo jeszcze mi przyszło do głowy, że on poprostu uważa, że stworzenie tego związku zbyt dużo pracy i wysiłku będzie kosztowało, tego się spodziewa po tej relacji.
            Co Ty o tym myślisz Ula?
            • 88ula Re: Krzyż Celtycki na relacje 02.09.15, 08:02
              Jakos tego Pana widze, jako osobe zrzucajaca bagaz na innych. W 10 bulawach widze Neceg. Zreszta Pan sie obraza, to chyba narcyzm, a nie dojrzalosc . sad Oj zebym niewykrakala, ze As kielichow to milosc wlasna. Co myslicie?? sad
    • beata25_84 Re: Krzyż Celtycki na relacje 02.09.15, 00:18
      As Kielichów może mówić o tym,że w tej chwili jest w nim dużo uczuć (nie koniecznie doi Ciebie) lub jest poprostu osobą uczuciową tak jak dziewczyny napisały.
      3 Kielichy to zawsze większe grono, więc mogą to być wspólne spotkania ze znajomymi jak wspomniałaś lub oznaka, że jest ktoś trzeci w tej relacji (3 kielichy często pokazują mi takie sytuacje).
      Świadomie ma nadzieję, stara się Ciebie zainspirować, ma pełne zrozumienie sytuacji. Podświadomie (nieświadomie) stara się stworzyć iluzję, każe Ci wybierać między niemożliwymi rozwiązaniami.
      W przeszłości coś się mocno popsuło, bo ten Król mieczy ostro chłodem powiał.
      W najbliższej przyszłości pan może pokazywać się jako osoba żywiołowa, kusić, adorować, bo nie zapominaj,że Król pałek to również energia seksualna (ale to chemia, żądze, nie uczucia).
      2 buławy to tak jak by on nawet chciał być z Tobą w związku, ale to taka karta niezbyt mocna (czasami pokazuję się przy poznaniu się dwojga ludzi, którzy jeszcze nie czują mega uczuć, dopiero zaczynają być ze sobą).
      Nie mam pomysłu na tego giermka denarów, zwłaszcza jeśli on nie ma dziecka... Ktoś go kusi drobnym zyskiem?
      Lęki i obawy - martwi się czy wykaże się jako samiec alfa, dobry kochanek itp.
      Dalsza przyszłość niestety nie wykazuję trwałości tej relacji, nawet jeśli na chwile coś się ruszy i będzie czarująco, to kończy się kłótniami i może się okazać, że zostaniesz bez znajomego, kochanka i partnera, bo całą relację w łeb weźmie.sad
      Chemia jak piszesz jest, uczuć brak, nic dobrego z tego nie będzie, więc odradzam. sad
      • neceg Re: Krzyż Celtycki na relacje 02.09.15, 01:36
        Dziekuje beata...pięknie rozpisane. Kontakt z nim trzymalam, ponieważ zwyczajnie się zauroczylam na początku..fajne rozmowy, dreszczyk emocji..kilka spotkań ale kontakt internetowy głównie i coś mnie wstrzymywalo od tego ostatniego kroku..wejścia w ten romans..kiedy się urwało między nami..Co pokazuje Król Mieczy..to były rozważne rozmyślania..nie pasowało mu, że ciągle odwlekalam spotkania i musi wiecznie czekać aż odpiszę do tego dostosować się kiedy mi pasuje itd stąd 10 bulaw..za dużo zachodu..wciąż niezdecydowana..kiedyś bez wyjasnienia urwalam kontakt na 4.msc..Pan pierwszy się mimo wszystko odezwał..Król Mieczy
        Chciałabym być Tą co utrze mu nosa trochę..uwazam, że jest za bardzo pewny siebie i jak widziałam te kielichy i Gwiazdy przy nim to myślałam sobie- a masz.za swoje..miałam nadzieje,że trochę cierpi, bo mu się należy..
    • beata25_84 Re: Krzyż Celtycki na relacje 02.09.15, 00:25
      Ula, w każdym bądź razie zauważ, że Twój rozkład pokrywa się w ogólnym rozrachunku z krzyżem celtyckim Neceg. W obu przypadkach brak uczucia i marne perspektywy dla relacji.
      • 88ula Re: Krzyż Celtycki na relacje 02.09.15, 08:06
        Masz racje Beata, ale od poczatku czulam dziwnosc do tego krzyza, i podjelam tylko 2 najbardziej - dla mnie - razace watki. Nad reszta sie juz nie pochylilam. smile Ale dla mnie wieje chlodem. Dziekuje.
        • neceg Re: Krzyż Celtycki na relacje 02.09.15, 12:59
          88ula 02.09.15, 08:06
          Masz racje Beata, ale od poczatku czulam dziwnosc do tego krzyza, i podjelam tylko 2 najbardziej - dla mnie - razace watki. Nad reszta sie juz nie pochylilam. smile Ale dla mnie wieje chlodem.
          88ula..
          Teraz tp juz chce ocenic tylko rozklad bez wdrazania moich poprzednich emocji. Dla Ciebie z calego rozkladu wieje chlodem. Napisz mi troche skad Twoja ocena, prosze?
          Jedyna chlodna karta tu to Przeszlosc relacji: KROL MIECZY, tu sa kielichy i bulawy i rowniez w Twoim rozkladzie wyszly Bulawy...to jak tu moze wiac chlodem?
          Czy Gwiazde nazywasz, ze Chlodem Wieje? hmm raczej nie to woda, emocje ale nie chlod!
          Moje pytanie wynika tylko i wylacznie z Checi poznania Twojego punktu widzenia, a nie z moich emocji (nazwijmy to tak) do tego Pana.
          • neceg Re: Krzyż Celtycki na relacje 02.09.15, 13:01
            Przepraszam powinnam zaznaczyc, ze pierwsze dwa wersy to Ty napisalas..za szybko wyslalam.
            • 88ula Re: Krzyż Celtycki na relacje 03.09.15, 04:12
              No tak. Mialam na mysli brak milosci do ciebie, raczej pan ma do siebie. Zle sie wyrazilam w pospiechu przed wyjazdem. A chcialam szybko odpowiedziec.
              • neceg Re: Krzyż Celtycki na relacje 03.09.15, 15:48
                Teraz wszystko się zgadza. .Dziękuję za odpowiedź. .smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka