Witam. Zadalam pytanie. O co właściwie mu chodzi.? Otóż niedawno odnowilam relacje z Panem z którym kiedyś zapowiadał się gorący romans lecz do niego nie doszło (głębokie przemyslenia). Chcialam utrzymać przyjacielska relacje lecz Pan niestety nie (zapewniał, że chce). Nagle z niewiadomego powodu pod bzdurnym pretekstem urwal kontakt. Zrobiłam celtycki ale nie chce zupelnie sama interpretować. Pomóżcie.
1. Rysunek osoby o którą pytamy. AS KIELICHOW
2. Nasz stosunek do niej. 3 KIELICHOW
3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas. GWIAZDA
4. Nie Świadoma postawa tej osoby wobec nas. 7 KIELICHOW
5. Przeszłość relacji. KRÓL MIECZY
6. Najbliższa przyszłość. KRÓL BULAW
7. Intencje osoby wobec partnerstwa. 2 BULAW
8. Wpływ innych osób. GIERMEK DENAROW
9. Lęki lub obawy tej osoby co do relacji. AS BULAW
10. Dalsza Przyszłość. RYDWAN + MAG + 5 MIECZY
As Kielichow mówi, że odzyly w nim uczucia coś znów zaczęło się dziać w jego głowie, szansa na odnowienie relacji. Moj stosunek 3 Kielichy -Pan zawsze mi się podobał, on jest w związku i ja też. Gwiazda mówi tu o nadziei na romans z jego strony. To jego świadoma postawa. Nieswiadoma to, że idealizuje mnie..zakochał się? Przeszłość relacji to gwaltowne odcięcie i tu Król pokazuje idealnie. .On się odciął (lecz później znowu szukał kontaktu tłumacząc, że nie mógł tego udźwignąć ) Przyszłość Król Bulaw pokazuje, że relacje zależą od niego. Hmm oczywiście ja nie zamierzam sie kontaktować! Intencje wobec partnerstwa..2 BULAW mowi o przygladaniu się i czekaniu na ruch z mojej strony. Wplyw innych osob : GIERMEK DENAROW. .oh z tym wplywem to zawsze jest problem..Moze chodzi o jego dziecko jako wplyw. Lęki lub obawy AS BULAW mam wrażenie, że Tu może chodzić o seks, o to, że nie byłby idealny taki jakim chciałby sie pokazać

..Przyszłość relacji to hmm..Wiadomości widzę w Rydwanie spotkanie w drodze Mag kombinuje a 5 MIECZY pokazuje, że ktoś poczuje sie oszukany.
Pomóżcie Kochane..
Czy dobrze to interpretuje według was?