03.11.15, 17:50
Staram się o załatwienie pewnej sprawy trochę bokiem, tzn osoba decyzyjna musiałaby wykazać trochę dobrej woli. Podczas rozmowy sama zaproponowała pewne rozwiązanie. Niedawno wysłałam maila z zapytaniem o tą propozycję i niestety odpowiedź była na zasadzie "ale ja nie wiem o co chodzi". Odpisałam przypominając dokładnie sytuację i rozmowę a odpowiedzi brak zupełnie.

Sedno: 9 denarów
Tak jest: paź pucharów
Tak nie jest: wisielec
Wynik: as buław

No i nie wiem kurde, ten wisielec w negacji sugerowałby, że jednak coś robi w mojej sprawie, ale paź pucharów mydli oczy. No i na wyniku as to tylko szansa, ale buławiany a buławy to działanie... A może moje? Nie bardzo mam podkładkę, żeby się przypomnieć przy okazji, mogę jedynie się kontaktować na zasadzie upierdliwej baby a to może przynieść odwrotny skutek ;/
Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: Uda się? 04.11.15, 23:30
      Sedno: 9 denarów
      Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o kasę - tylko nie wiem czy tamtej osoby, czy Twoją.
      Tak jest: paź pucharów
      Jest bardzo emocjonalnie, decyzja będzie pokierowana przeczuciami, intuicją, chodzi o jakiś nowy twórczy projekt lub realizację marzeń. Paź kielichów to dobre i niespodziewane wiadomości, więc bądź dobrej myśli. smile
      Tak nie jest: wisielec
      Nic nie zawiesiło się, nie ma przestoju - myślę, że cała sprawa jest w trakcie analizy, być może budzi też sporo emocji, więc chce ta osoba mieć chwilę na zastanowienie, ale cały czas wszystko jest w toku.
      Wynik: as buław
      Początki, jak przy wszystkich asach, ale as buław mówi o początku sukcesu, dużej pozytywnej energii.
      Nie wiem czy ta sprawa przypadkiem nie będzie przebiegać etapowo. Tak jak by ten początek sukcesu to był pierwszy etap na drodze do celu.
      Nie bądź natarczywa, bo coś się tam w tej sprawie dzieje i są to pozytywne emocje, więc szkoda byłoby to zaburzyć. Poczekaj trochę i w razie czego za tydzień, dwa się delikatnie przypomnij. smile
    • lilijova Re: Uda się? 07.01.16, 20:05
      Chodziło nie tyle o kasę co nadanie sprawie szybszego biegu, nie udało się. Tzn sprawa załatwiona ale nie w takim terminie na jakim mi zależało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka