Dodaj do ulubionych

Witam się

15.12.15, 13:56
Witam . Dopiero zaczynam poznawanie się z tarotem. Do tej pory bardziej interesowałam się numerologią i astrologią, ale do was zawsze zaglądałam po cichu smile
Moją pierwsza talią jest Gilded Tarot Ciro M. Zakochałam się tej talii kilka lat temu, gdy mi z niej wróżono smile
A propos pierwszych doświadczeń i wątku obok - dwa razy alkoholizm wyszedł mi w 9 pucharów. Raz jako osoba w rozkładzie kodów karmicznych i raz jako powód czyjejś nieobecności na umówionym spotkaniu - alkoholowa impreza dzień przed.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • dziewczyna_z_pochodnia Re: Witam się 15.12.15, 14:19
      Cieszę się, że jesteś smile
      • hanna1985 Re: Witam się 15.12.15, 16:31
        Witamy ;D
    • beata25_84 Re: Witam się 16.12.15, 10:06
      Witam serdecznie! smile Miło widzieć taką mądrą duszę w naszych skromnych szkółkowych progach! wink Cieszę się bardzo,że postanowiłaś się ujawnić i mam nadzieję,że pozostaniesz z nami jak najdłużej, wzbogacając nasze szkółkowe rozmowy. smile
      Z tego miejsca też apel do innych podczytujących - śmiało ujawniajcie się! Każda dobra dusza mile widziana na tym forum, które dla mnie osobiście ma niezwykłą atmosferę, gdzie ludzie się wspierają i dzielą doświadczeniami. smile
      • tabularasa22 Re: Witam się 16.12.15, 11:50
        Dziękuję za miłe powitanie. Rzeczywiście atmosfera jest bardzo zachęcająca smile Wyjątkowa jak na fora.
        Na razie poznaję się z moją talią - i ze sobą. Jestem zaskoczona jak potrafi odpowiedzieć, czasem wprost i dosadnie, dosłownie pięścią między oczy, a czasem zamyka się i nic ( lub raczej to ja nic nie rozumiem ). Otrzymuję też lekcję pokory. Czekając na przesyłkę z kartami i książką już widziałam oczami wyobraźni moje przenikliwe wglądy w osoby i zdarzenia , a okazało się to duuuuużo trudniejsze smile zaufanie, wiedza , intuicja - wszystko to wymaga pracy. Ale widzę że warto. Czuję się jakbym miała mądrego przyjaciela, doradcę, mentorkę gdzieś w pobliżu.
        Pozdrawiam
    • bladamery Re: Witam się 16.12.15, 16:03
      Witaj! Miło Cię poznać smile))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka