Dodaj do ulubionych

pomoc z interpretacją

16.02.16, 13:02
hej, w pytaniu o to, czy zejdę się jeszcze z facetem wyszły mi w pozycji prostej Moc jako przeszłość, As Kielichów jako teraźniejszość, Król Buław jako przyszłość. On trwa w związku z inną, który jest w sumie już wymarły, ale boi się chyba odejść i dlatego się rozstaliśmy, chociaż wiem że na pewno mnie kocha. Jaka może być ostateczna odpowiedź?
Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: pomoc z interpretacją 16.02.16, 13:21
      Sprobuj podac najpierw swoja interpretacje. smile Pozniej dorzucimy swoje trzy grosze.wink
      • funeralofhearts23 Re: pomoc z interpretacją 16.02.16, 13:30
        to znaczy... na pewno ta moc mi odpowiada jako karta o przeszłości. ujarzmienie lwa - na pewno. on ma czasem problemy z agresją, wybuchowością, ja umiałam go uspokoić. nie wiem jak zrozumieć as kielichów, bo jakiś miesiąc temu rozstaliśmy się i to dość boleśnie, a to jednak dobra karta. mimo wszystko może oznaczać te uczucia, że i ja i on mamy je do siebie nadal. król buław jako osoba to on w 100%, a wyszła mi jako karta przyszłości. ja chciałabym to zinterpretować jako to, że będziemy razem, że jesteśmy "pisani" sobie, ale nie wiem czy tak to mogę zrobić, zawsze mam problem z ostatecznym osądem jeśli chodzi o tak konkretne pytania...
    • beata25_84 Re: pomoc z interpretacją 16.02.16, 13:57
      Sila jako walka o dominacje w zwiazku,zwlaszcza w swietle tego co napisalas.
      • ucztababette Re: pomoc z interpretacją 18.02.16, 20:57
        ja bym se siana dala z takim chlopem. Jemu to worek do may-kage a nie kobiete. Daj spokoj dziewczyno, tym bardziej ze on sam ma rozdwojenie: z ta czy z tamta. Nie kocham tamtej, ale sie boje. No a spac z dwiema chce? Cos tu nie hallo! Wiecej odwagi do wlasnej samotnosci I szukaj se nowego, ale madrego chlopa
        • funeralofhearts23 Re: pomoc z interpretacją 19.02.16, 05:43
          Z lupą takich smile
          • ucztababette Re: pomoc z interpretacją 19.02.16, 10:04
            Wiec postaw teraz na siebie i samotnosc. Zapewne mloda jestes. Poradzisz sobie jakos bez seksu. Lepsze to i no pobiegac z psem 10kilosow niz wyc do poduszki bo jego kobieta np wlasnie jest w ciazy i teraz to on wyjezdza na dlugie wakacje. Wez sie w garsc. I zacznin piec ciasta jedz znimi do babci. Pojdz ba cmentarz przeczytaj Wedrowke dusz akbo Atlas zbuntoqany. Zacznij inwestować w siebie. Ja sie teraz denerwuhe kiedy zytam posty tego typu no ale obiektywnie rzecz ujmujac masz tu pomoc specjalistyczna od wielu profesjonalistow. My nie tylko tasujemy Riderawink kazdy tu prawie dostal po dupie. Dlatego kazdy wers jest wartosciowy. A propos luoy: wypieprz. Wez sie za siebue. Jmyj twarz i otworz SZEROKO oczy. Dobrego dnia zycze i Tobie i calej tu Ekipie.pozdrawiam
            • funeralofhearts23 Re: pomoc z interpretacją 20.02.16, 18:58
              Dziękuję Ci za ten wpis. Karta na dziś, a raczej na wczoraj pokazała mi, że dostanę od kogoś wsparcie emocjonalne i nie pomyliła się smile
    • beata25_84 Re: pomoc z interpretacją 16.02.16, 14:00
      As kielichow to sympatia,jakas chemia,ktora miedzy Wami zostala.
    • beata25_84 Re: pomoc z interpretacją 16.02.16, 14:11
      Krol Bulaw,to wg mnie pan szuka wrazen,seksu i do tego dazyc moze,ale raczej nie do stalego zwiazku.
    • beata25_84 Re: pomoc z interpretacją 16.02.16, 14:17
      W swietle tego co napisalas i karty Krola bulaw,to on moze dazyc do sytuacji,ze ma dziewczyne i kochanke i nie chce z tego rezygnowac wbrew temu co wam mowi.
    • beata25_84 Re: pomoc z interpretacją 16.02.16, 14:20
      Czy wasze rozstanie bylo spowodowane jego agresja? Jesli tak,to czy na pewno chcesz do tego wracac?
      • funeralofhearts23 Re: pomoc z interpretacją 16.02.16, 14:33
        Nie,nie to było powodem. Ja raczej nie zamierzam niczego robić, żeby do niego wrócić, nie mam z nim kontaktu, usunęłam nr, wszystko. Po prostu już wcześniej się rozstaliśmy, wróciliśmy, znów rozstaliśmy, chciałam wiedzieć, czy to już koniec, czy znów coś nas sprowadzi na siebie, miałam przeczucie że tak i z tego wygląda, że chyba właśnie tak będzie, prawda? on mi też w innych rozkładach, bardziej ogólnych odnośnie mojego życia wychodził jako król pucharów, tak jakby chciał odejść od niej, ale bał się konsekwencji, nie był pewny, czy ja go może nie zostawię i zostanie bez niczego, takie miałam wrażenie.
    • tabularasa22 Re: pomoc z interpretacją 16.02.16, 18:13
      Ojć dziewczyno. Ja to mam chyba dzisiaj bardziej aktywny czytnik międzylinijkowy niż tarotowy.
      Przepraszam, bo możesz sobie nie życzyć uwag, ale nie da się nie zauważyć pewnych rzeczy.
      Skoro trwa w związku z inną, boi się odejść, a odszedł od ciebie to rozumiem, że byłaś tą drugą ? Czy na zmianę ? A dlaczego boi się odejść od niej, skoro ciebie kocha ? Czy maja dzieci ? ślub ? kredyty? mieszkanie ? Co takiego ma do stracenia , że aż się boi, i odrzuca miłość ? Tkwi za to z kimś do kogo tej miłości nie czuje ? A skąd wiesz, że kocha właśnie ciebie na prawdę ?
      Dalej piszesz "on ma czasem problemy z agresją, wybuchowością, ja umiałam go uspokoić." na takie słowa to mi się od razu uruchamia czerwona lampka. Jeśli to ty jesteś odpowiedzialna za łagodzenie jego agresji i wybuchów gniewu, to możesz na 100% być pewna, że nadejdzie dzień, kiedy święty boże nie pomoże, a ta agresja obróci się przeciwko tobie.
      Następnie: " ja chciałabym to zinterpretować jako to, że będziemy razem, że jesteśmy "pisani" sobie", "czy to już koniec, czy znów coś nas sprowadzi na siebie, miałam przeczucie że tak i z tego wygląda, że chyba właśnie tak będzie, prawda?"
      Pachnie mi to niestety myśleniem życzeniowym dziewczyno. Beata ma rację w interpretacji kart. Zwłaszcza ten król buław. Mi też się on nie podoba. To najbardziej charyzmatyczny z króli. On tu rozdaje, karty, decyduje, zdobywa, podrywa i robi co chce.
      Moim zdaniem to dobrze by było popytać tarota też o ciebie, nie tylko o niego. Możesz ten odszukać wątek niejakiej " uhuhana" , tam był omawiany podobny przypadek. Stan kobiety po rozstaniu jest trudny. Trzymaj się.
      • funeralofhearts23 Re: pomoc z interpretacją 16.02.16, 23:43
        Powiem tak, to była bardzo dziwna znajomość. Na moje nieszczęście zakochałam się w nim, zupełnie na przekór logice swojej własnej, coś zupełnie nie wiem, chemicznego.
        Boi się reakcji swojej rodziny, jej rodziny. Są ze sobą dość krótko, ponad rok trochę, ale zamieszkał z nią szybko, po pół roku, bo dał się namówić na to, a krótko potem poznał mnie. Zasadniczo ona niewiele wie o nim, zna go z tej dobrej strony, tak samo jego rodzina, dlatego wiem, że na pewno mnie kocha i tak ciężko mu odpuścić, bo przy mnie mógł być trochę bardziej sobą.
        Mają razem meble na raty itp, nic w sumie bardzo wiążącego, ale chciał ode mnie czasu na uzbieranie pieniędzy, żeby spłacić swoją część w jednej chwili i wyjść z tego mieszkania i już nie wracać. A ja nie chciałam czekać, bo mnie to dobijało.
        Ciężko jest interpretować tarota pod wpływem emocji... Ale zastanawia mnie to, dlatego on wyszedł mi jako przyszłość, bo o tym myślałam tasując karty... Że 3 z nich to przyszłość i pytanie, czy się zejdziemy jeszcze. Mam dziwne przeczucie, że to nie koniec tej historii.
        • tabularasa22 Re: pomoc z interpretacją 17.02.16, 12:23
          na chemię nie ma rady. Ani Tarot, ani rozsądek ani żadna interwencja nie pomogą smile taka natura ludzka. Pozostaje mi życzyć ci wszystkiego dobrego, tak czy siak każdy wybór przyniesie coś dobrego i coś złego. W emocjach rzeczywiście trudno interpretować, ba czasem to wcale nie potrzebne. decyzja i tak podjęta. Jak karty ją wspierają - no to super, czujemy potwierdzenie. A jak karty mówią co innego niż byśmy chcieli - a no to wtedy znajdujemy i tak wytłumaczenie.
          Powodzenia !
          • funeralofhearts23 Re: pomoc z interpretacją 17.02.16, 15:27
            Racja, tak to już jest smile Ale kto wie, co los przyniesie. Nie życzę mu źle, ale kiedyś wyszło mi z kart, że on zapłaci za swoje grzeszki. Jak znam życie to jego luba dowie się o tym i owym, a on wtedy przyleci z płaczem. Tak czy siak nie zamierzam być niczyją kochanką, to nie dla mnie smile Dzięki za odpowiedzi smile
            • 88ula Re: pomoc z interpretacją 17.02.16, 16:00
              Buławy to nic pewnego, jak iskra, która na chwile nagle zatli lub ogień który natychmiast zdmuchnie wiatr, albo zdławi woda. On może zapała chęcią intymnych spotkań seksualnych, ale tak szybko jakby udało mu się zaspokoić swoje żądze, tak szybko zgaśnie w nim energia/emocja do ciebie.
              Moc - energia która pchała was ku sobie, może chemia (jak piszecie), to was trzymało i usilnie, kurczowo trzymaliście się siebie, jak długo się dało. Nie łączyła was miłość w przeszłości, ale uzależnienie od siebie.
              As kielichów często oznacza życie złudzeniami i w świecie marzeń, jak też, że jest się kimś zauroczonym, nie musi oznaczać wielkiej milości, a raczej pobożne życzenia i nadzieje. Odkrycie dodatkowej karty dałoby odpowiedz ku czemu ten As zmierza.
              smile
              • funeralofhearts23 Re: pomoc z interpretacją 17.02.16, 16:14
                No niestety nie wyciągnęłam tej dodatkowej karty, ale w sumie nie dowiedziałam się niczego, czego bym gdzieś w głębi nie wiedziała wcześniej. Dzięki za pomoc smile
    • beata25_84 Re: pomoc z interpretacją 17.02.16, 10:53
      Statystyki pokazuja,ze tylko maly odsetek odchodzi od partnerki do kochanki. Bajki opowiadaja wszyscy.
    • beata25_84 Re: pomoc z interpretacją 17.02.16, 10:58
      Przeczytaj sobie ksiazke "Kochanka-motywy i konsekwencje". Tam jest to dobrze wytlumaczone.
      • funeralofhearts23 Re: pomoc z interpretacją 17.02.16, 12:13
        No nieważne już, ja nie zamierzam być jego kochanką. Chciałam tylko wiedzieć, czy pozycja króla buław jako karta opisująca przyszłość w kontekście zadanego pytania wskazuje na to, że on się jeszcze w moim życiu pojawi.
    • beata25_84 Re: pomoc z interpretacją 17.02.16, 12:39
      Pojawic sie moze i szukac seksu,nie stalego zwiazku.
      • funeralofhearts23 Re: pomoc z interpretacją 17.02.16, 12:51
        No cóż, powodzenia w takim razie mu życzę big_grin
        • beata25_84 Re: pomoc z interpretacją 17.02.16, 23:59
          Masz do niego słabość jak sama napisałaś, więc uważaj. Nie daj się nabrać w razie czego na jego obiecanki, niech da Ci w razie czego konkrety. To nie chodzi o to,że Ty świadomie będziesz chciała zostać tylko kochanką, ale on może Ci obiecywać złote góry i żebyś nie złapała się na to.
          • funeralofhearts23 Re: pomoc z interpretacją 18.02.16, 00:59
            Obiecywał już niejedno, uwierz. I gdybym dała się na to złapać, to teraz bym się z nim spotykała.
            • misboaa Re: pomoc z interpretacją 18.02.16, 22:47
              Pojawic sie pojawi i to z calym ogniem meskosci! Trudno bedzie sie tobie jemu oprzec, tym bardziej, ze teraz juz zyjesz emocjami-nadziejami.
              Zgadzam sie ze wszystkim co napisalay dziewczyny, ale najbardziej podoba mi sie dzis Babette. Prosto. Ostro. Z sensem.
              Teraz moj dodatek. Faceci odchodza do kochanek kiedy zle im z zonami, narzeczonymi, dziewczynami. Nie maja wtedy zadnych delematow bo nikt nie ma tyle sily by sie meczyc w nieskonczonosc. Ani rodzina, ani dzieci, ani kredyty i ksiadz w jednym nie stoja im na przeszkodzie.
              Kredyt na meble? Litosci!!! Mozna sie wyprowadzic i splacac raty z innego adresu. Tak czy nie? Ona go nie rozumie tak jak ty??? Ludzie o tym to nawet Zamachowski czy Janada spiewali juz w ubieglym stuleciu. To jest bajer stary jak swiat.
              Pisze to po to bys zobaczyla jak sprawa wyglada i podjela decyzje jaka uznasz za stosowne opierajac sie na faktach acnie emocjach.
              On jest sexy i tym sie kieruje bo to facet energia! Jesli chcesz by relacja opierala sie na tym to droga otwarta bo przyjemnosci ci przy nim nie zabranie. Wiedz tez, ze ma ciebie z mniej inteligentna, a bardziej za naiwna. Trzeba miec stalowe nerwy i serce z lodu by byc trzecia. Serce zimne dla samej siebie, nie na wyrzuty sumienia bo w kazdym momencie widzisz i czujesz ze jestes mniej wazna. To ty musisz sie dostosowac do kogos, kogo nie lubisz z kazdym dniem jeszcze bardziej.
              Napisalam to poniewaz tkwisz w Asie Pucharow. Liczysz na milosc, a ta karta w zwiazku jaki juz sie zbudowal mowi, ze to zyczenie.
              Krol Pucharow natomiast pokazuje (o ile dobrze zrozumialam tekst) ze on kocha i dlatego nie zrobi nic w twoim kierunku. Dobrze bylo by zobaczyc twoja osobe w kartach oraz jego relacje z nia bo to daje pelny obraz sytuacji oraz twoje miejsce w jego zyciu.

• funeralofhearts23 Re: pomoc z interpretacją 19.02.16, 05:41
                Wymyślał sobie wymówki, bo nie był zdecydowany podjąć ostatecznej decyzji. Nie chodzi o rozumienie go, po prostu o niektórych rzeczach nie wiedziała, o których ja wiedziałam, a mnie to nie przeszkadzało. Jego dziewczyna jest niestety jeszcze bardziej naiwna niż ja, ja naiwna nie byłam. Nie wchodząc w szczegóły, ale to on dążył do związku ze mną, wtedy dowiedziałam się o dziewczynie. I uświadomiłam go, że nie będę tą trzecią. I nie chciałam czekać, więc rozstaliśmy się, niestety on nie odpuścił i nadal do mnie wypisywał, nawet po czasie, prosił o szansę, przychodził. Niestety wyczułam, że nadal nie ma jaj na tyle, żeby odkryć wszystkie karty przed rodziną, przed nią. On udaje idealnego przed całym światem, tak żył cały czas, pozorami, a ja widziałam trochę więcej. Tak czy siak miałam wrażenie, że to nie koniec, że on nie odpuści, więc postawiłam tego tarota i tak jak przeczuwałam, jeszcze da o sobie znać. A to znaczy, że muszę się nastawić na to psychicznie.
                Dzięki za odpowiedź smile
                • misboaa Re: pomoc z interpretacją 19.02.16, 17:01
                  Kochana mozesz go przeciez olac juz teraz. Po co marnowac sily na nastawianie siebie psychicznie. Power zatrzymaj dla jakiegos przystojnego singla. Wiosna sie zbliza. Lada moment pojawia sie tacy na ulicy ?
                  Swoj post powyzej przeczytaj jeszcze raz bo tam jest wszystko dokladnie opisane. Wiesz o co chodzi. Klasyk. Szuka nowej, ale tyly wciaz zabezpieczone. W razie czego "stara" zawsze sie przyda. Moze uda sie nawet dwie?! Kolejny mistrz strategii. ??
                  • funeralofhearts23 Re: pomoc z interpretacją 19.02.16, 17:17
                    Hah, z tym ostatnim to prawda, dlatego nie poszłam na ten układ.
                    Nie o to chodzi, że power smile Po prostu już było raz, że stał pod moimi drzwiami i pukał długo, otworzyłam i spławiłam go, ale nie było łatwo się oprzeć - cholerna chemia. Dlatego muszę go sobie w myślach jakoś obrzydzić, żeby nie kusiło cokolwiek smile
    • beata25_84 Re: pomoc z interpretacją 19.02.16, 08:26
      Misboaa jak zwykle wywalilas wszystko prosto z mostu,to co ja widzialam,ale na okretke staralam sie delikatniej przekazac. wink Jedna uwaga- to byl Krol bulaw,a nie kielichow.
      • funeralofhearts23 Re: pomoc z interpretacją 19.02.16, 15:39
        Król Kielichów wychodził mi wcześniej, kiedy stawiałam tarota. Nie trzeba było na okrętkę, ja sobie zdaję sprawę z tego wszystkiego, co piszecie. Ten rozkład był spowodowany tym moim przeczuciem, że to jeszcze nie koniec, a życie czasem szykuje dziwne niespodzianki i zwroty akcji smile
      • misboaa Re: pomoc z interpretacją 19.02.16, 17:28
        beata25_84 napisała:

> Misboaa jak zwykle wywalilas wszystko prosto z mostu,to co ja widzialam,ale na
        > okretke staralam sie delikatniej przekazac. wink
        Wiem, wiem 😉 Postanowilam w takich wypadkach wypowiadac sie jasniej. Zauwazylam ( nie mowie o kolezance funeral... tylko z wielu innych obserwacji), ze osoby zauroczone czesto probuja chwytac sie ostatniej deski ratunku, jakiegos dwuznacznego slowa i podtrzymywac falszywa nadzieje. To jest szkodliwe. Niepotrzebnie rani, destabilizuje zycie tych osob.
        Poza tym jestem w Szkolce od bardzo dawna. Starzeje sie pewnie i konserwatywnieje. Chyba dlatego kochanka i kochanek tak mnie denerwuja 😉
        Widzialam wiele dramatow kobiet (bardzo fajnych) ktore latami ludzily sie, ze on odejdzie od zony jak tylko cos tam, cos tam bo tak zapewnial. Po latach odchodzil... od kochanki.
        Uwazam, ze jesli ludziom jest razem zle to powinni najpierw zakonczyc wspolne sprawy, najszybciej jak tylko sie da, a potem budowac swoje zycie inaczej. Czasem nie jest latwo od razu zamknac wszystkie sprawy, ale sytuacja ma byc jasno okreslona. Zadnego ukrywania sie po katach, czekania na telefon bez braku mozliwosci zadzwonienia do niego bo on jest akurat u tesciow na obiedzie!!!

• beata25_84 Re: pomoc z interpretacją 20.02.16, 23:48
          Tej komunikacji wprost muszę się Misboaa nauczyć od Ciebie. smile Pracuję nad tym. smile
          Co tego karmienia złudzeniami - właśnie z tego powodu poleciłam jako lekturę książkę - "Kochanka. Motywy i konsekwencję" Mai Langsdorff. Wiele lat temu książka przypadkowo trafiła w moje ręce, a że lubię poznawać męski punkt widzenia i działania, to chętnie przeczytałam sobie.
    • beata25_84 Re: pomoc z interpretacją 19.02.16, 08:33
      Jeszcze jedna sprawa,ta trzecia moze byc taka fajna,bo nie wymaga,zawsze wyrozumiala,na wszystko oko przymknie,wszystko wybaczy,bedzie cierpliwie czekac,ale tak na dluzsza mete funkcjonuje kosztem siebie.
      • hanna1985 Re: pomoc z interpretacją 19.02.16, 09:07
        Facet jest doo dupy i trzeba dac sobie z nim spokoj ;D
      • funeralofhearts23 Re: pomoc z interpretacją 19.02.16, 15:02
        Doskonale sobie zdaję sprawę z tego, niestety ja nie jestem typem kochanki smile
      • misboaa Re: pomoc z interpretacją 19.02.16, 17:31
        beata25_84 napisała:

> Jeszcze jedna sprawa,ta trzecia moze byc taka fajna,bo nie wymaga,zawsze wyrozu
        > miala,na wszystko oko przymknie,wszystko wybaczy,bedzie cierpliwie czekac,ale t
        > ak na dluzsza mete funkcjonuje kosztem siebie.
        Prawda.
        • donbas Re: pomoc z interpretacją 19.02.16, 18:19
          Polecam do poczytania książkę "Kobiety, które kochają za bardzo" autor Robin Norwood. Poradnik dla kobiet zaangażowanych w destrukcyjne uczucie do niedojrzałych emocjonalnie mężczyzn. " Autorka uczy, jak przezwyciężyć własne uzależnienie, odzyskać godność i stworzyć satysfakcjonujący związek. Oraz "Toksyczne namiętności" Susan Forward i Craiga Bucka - Obsesyjna miłość i jej ofiara. Koszmar kochania za bardzo , dręczący zarówno kata, jak i katowanego. Osoba z syndromem obsesyjnej miłości jest terrorystą, niszczącym w szybkim tempie związek, siebie i partnera. Jej żywioły to zazdrość, zaborczość, szantaż i przemoc, zarówno psychiczna, jak i fizyczna. Obsesyjna miłość ma wiele okrutnych twarzy.
          Moc - nie chcesz sie przyznać przed sama soba, ale byla agresja. As Kielichów jak tu juz ktoś napisał to niestety myślenie życzeniowe. Typu: on mnie bije, pije, zdradza ma w d... a ja go i tak chcę bo on mnie napewno kocha. No cóz tak też można. A Krol Buław to przeskurczybyk jest. To taki trochę "prezes-psychopata". Jak ktoś ma mocne nerwy albo jest Królową Mieczy to jak najbardziej tak - romans gwarantuje dobry jeśli nie wyśmienity seks z takim osobnikiem. Reszta Pań, szczególnie tych, ktore emocjonalnie przez przypadek lubią się jednak zaangażować bez sensu, powinna szukać jakiegoś innego tarotowego pana. Absolutnie nie osądzam zakochanej Pani, bo bycie kochanka nie ma tu nic do rzeczy. Można się obsesyjnie zakochać w żonatym czy zajętym. Natura zna tysiące takich przypadków. Ale najgorsze dla zakochanej jest podejście do tego "związku" i ślepa wiara, że on to taki biedny i niezdecydowany i jednak kocha. Droga forumowiczko - Krol Buław nie jest ani biedny, ani niezdecydowany. To niezły manipulant, który przeważnie wie o co mu chodzi i przeważnie zawsze wychodzi na swoje. Większość tu postów nie osądza Cię ale próbuje Cię ochronić przed popełnianiem dalszych głupstw i zmarnowaniem sobie życia. Aby być z Krolem Buław trzeba być niezłą zołzą po prostu. Taka zołza ma po prostu w d... to, że on ma napady agresji czy coś takiego. I nie ma wcale zamiaru cackać się z takim osobnikiem.
          • funeralofhearts23 Re: pomoc z interpretacją 19.02.16, 18:40
            Cóż, trochę jestem taką zołzą, napady agresji mnie nie odstraszały - nie mówię o żadnym biciu ani niczym takim oczywiście. Ale żadna porządna zołza, trochę zaborcza nie lubi być na drugim miejscu smile
            • funeralofhearts23 Re: pomoc z interpretacją 19.02.16, 18:53
              A żeby było śmieszniej, ja wyszłam w tarocie jako królowa buław smile
              • donbas Re: pomoc z interpretacją 19.02.16, 19:47
                No to świetnie. Bo już myślałam, że jesteś z tych co to lubią się udręczać w beznadziejnej miłości. Jesli jest tak jak piszesz, to można tylko pogratulować po pierwsze dobrego seksu z Królem Buław, po drugie, mam nadzieję zdrowego rozsądku.
                • funeralofhearts23 Re: pomoc z interpretacją 19.02.16, 20:24
                  No trzeba przyznać, że seks nie z tej ziemii smile ale jemu to nie wystarczyło, chciał też tego co mam w głowie i może gdyby był sam... Ale nie jest, swoją drogą w tym wszystkim najbardziej szkoda mi jego dziewczyny, kiedyś się boleśnie przekona, że pokochała kogoś innego, niż myślała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka