Dodaj do ulubionych

Zagadka - udzial obowiazkowy :D

03.03.16, 17:06
Tabularasa prosila mnie niedawno o zagadke wiec znalazlam cos. Oczywiscie jest to zagadka randkowa bo tylko to mam w glowie big_grin
Sytuacje zebyscie wiedzieli o czym mowa: przypadkowo poznany facet dosc niezrecznie ale zapytal czy moge dac mu moj email jesli nie czeka na mnie maz i dzieci. Sprawe postawil wyraznie czym mnie zaskoczyl. W mailu znowu zapytal o to samo. Przestalo mi sie podobac takie rzeczowe wyrazanie ale jednoczesnie zaproponowal, ze dnia.. o !8-20.00 on bedzie na premierze. Jesli lubie takie imprezy to milo by bylo gdybym przyszla a po wszystkim mozemy sie udac na randke na ktorej jesli uznam ze mi nie odpowiada to moge go wiecej nieogladac. Bardzo konkretny w slowach, ale premiera to fiu fiu big_grin Zdecydowalam sie pomimo tych jasnych i malo romantycznych sformulowan. Rozne przygody mnie spotykaly ostatnio wiec zapytalam: jak mam sie wobec niego tam zachowywac?
9Mon, XIV
tego nie robic - RMi, VI
wynik Diabel ( Gwiazda, 7 Mon)
rada dla mnie - Spr, RMon, PMon
Co wy na to?
Obserwuj wątek
    • rozmaryn_1 Re: Zagadka - udzial obowiazkowy :D 03.03.16, 18:17
      Ten diabeł może być ostrzeżeniem przed przemocą seksualną, obłapywaniem, molestowaniem...
      Nie jestem pewna, czy w ogóle powinnaś iść. Nie podoba mi się jego zachowanie i te karty. Patrz na tą gwiazdę i 7 monet- on czeka i ma nadzieję... ale nie na romantyczne chwile, bo jakby miłosci szukał, to inaczej by z Tobą gadał, delikatnie a nie tak wprost.
      Rada- najlepiej iść tam na własną ręke, 9 denarowa jest samowystarczalna, ale jak już bys poszła, to płacić za siebie, pokazać mu, że taka premiera jest dla Ciebie miłym wydarzeniem, ale z nóg Cię nie powala, być powściągliwą, ale uprzejmą i bardzo elastyczną- patrzec co się dzieje i dostosowywac do sytuacji.
      Tego nie robić- w żadnym wypadku nie podejmować nieprzemyslanych decyzji, zwłaszcza randkowych, takich, które mają Was zbliżyć do siebie.
      Rada ogólnie- nie kierowac się emocjami, tylko wszystko rozważyc na chłodno. Sprawiedliwość nie boi się wyrzeczeń, jesli są słuszne. Jak facet gdzies Cię zabierze, to bedzie oczekiwał rewanżu, z tym diabłem i obcesowym zachowaniem to jaki to może być rewanż Twoim zdaniem? On zakłada, ze Ty to rozumiesz, że bedziesz musiała się odwdzięczyć- choćby jedną randką, ale randka z diabłem to może być dosłownie przemoc.
      Dwie karty monetowe- rozsądek, zastanowienie, refleksja, powoli podejmowac decyzję, nie spieszyć się, denary to powolność, a nawet siedzenie na tyłku, co tez Ci radzę smile
    • beata25_84 Re: Zagadka - udzial obowiazkowy :D 03.03.16, 18:19
      Rozumiem,ze zagadka dotyczy minionego wydarzenia,impreza juz sie odbyla i chodzi o to jak sie zachowalas wobec pana,czy tam poszlas?
      • misboaa Re: Zagadka - udzial obowiazkowy :D 03.03.16, 21:23
        beata25_84 napisała:

> Rozumiem,ze zagadka dotyczy minionego wydarzenia,impreza juz sie odbyla i chodz
        > i o to jak sie zachowalas wobec pana,czy tam poszlas?

Tak. To jest zagadka wiec karty spelnione a rozwiazanie czeka na was smile
        Mozecie to zrobic w takiej formie jak rozmaryn smile dlatego, ze to byly karty przed premierowa randka wiec ja mialam je zinterpretowane w myslach zeby wiedziec co i ja czyli niewiele. Opisalam dokladnie sprawe/faceta abyscie mieli wglad w historie "przed"i wiedzieli to samo co jak. Beata nie sugeruj sie spotkaniem z panem zza szyby o ktorym tobie opowiadalam bo to nie ten big_grin
        Moge dodac, ze poznalismy sie na evencie na ktorym to ja go zaczepilam bo mialam pewien problem techniczny i on mi to pokazywal z uprzejmosci a nie dlatego, ze mnie wypatrzyl. Rozmowa sie przedluzyla bo stalo sie to doslownie przy wyjsciu wiec szlismy i rozmawialismy po czym okazalo sie ze udajemy sie w ta sama droge. Powiedzial mi gdzie pracuje. Zajecie wydalo mi sie stabilne. Nie wiem czy zrobil to specjalnie. Zainteresowal sie mna dopiero pod koniec i raczej skorzystal z okazji poznania kogos niz polowania big_grin
        Milego wrozenia.
        • beata25_84 Re: Zagadka - udzial obowiazkowy :D 03.03.16, 22:49
          Niebezpieczeństwa nie widzę w tych kartach, bo fakt,że diabeł, ale pozostałe karty nie były groźne. Zresztą to chyba nie był typ, który szukałby kłopotów i okazji do zarobienia w dziób - sama napisałaś,że kilka razy się pytał czy Ty wolna jesteś. Myślę,że on bardziej wychodzi z założenia,że jak nie ta to inna, dla chwili przyjemności, nie warto robić sobie problemów. Nie sądzę też żeby był chamem - jest bezpośredni, bo nie chce krzywdzić, a widocznie już przerobił w życiu wiele znajomości damsko- męskich (najdelikatniej rzecz ujmując) i wie jak to kobiety sobie szybko nadzieje robią, a on nie chce później jazdy mieć z "zakochaną histeryczką". Myślę,że miał ochotę na seks, ale jak mu odmówiłaś, to nie robił z tego problemu, co najwyżej dalej starał się jeszcze bajerować, że a może zdanie zmienisz. wink
      • misboaa Rozwiazanie 11.03.16, 21:12
        Jestem pod wrazeniem zainteresowanie ta zagadka smile Niestety musze powiedziec ze sprawa was przerosla, podobnie jak mnie. Czesciowo odgadlyscie tendencje, ale nie ma to nic wspolnego z tym co sie wydarzylo. Podobnie do was jak zobaczylam Diabla to wszystko bylo dla mnie jasne. Na miejscu okazalo sie ze to byl blad myslenia dlatego wrzucilam to jako zagadke.
        Bylo tak: przyszlam kilka minut przed czasem i zobaczylam ze instalacje zewnetrzne sa juz prawie rozebrane. Nie bylo nikogo z gosci. Widzialam ze jest cos nie tak wiec pomyslalam ze on pomylil godzine i zaraz przyjdzie spozniony. Niestety pan sie nie zjawil. Kiedy stalo sie jasne ze jestem sama i nigdzie bawic sie nie bede, a facet to pranoik wypytujacy sie wciaz o to samo zalala mnie krew!!! Uwierzcie mi ze QMi to pestka. Postanowilam jednak ze tym razem nie bede mila dla nikogo i dam mu popalic ze zapamieta do konca zycia. Ruszylam piechota poniewaz nie moglam sie uspokoic. Przypomnialy mi sie slowa beaty zeby czekolady sie napic big_grin wiec wbieglam jak burza do pierwszej kawiarni. Widze siedzi facet z agencji i przerzuca foty z imprezy. Dopadlam go wiec i pytam. On ze to bylo ponad dwie godz. temu!!! Wtedy przypomnialo mi sie on napisal dziwnie !8-20.00 i ja to odebralam jako osma czyli dwudziesta. Bylam przed osma czyli dwie godziny po czasie bo tak zrozumialam. Zmienilam wtedy nieco emocje i sposob myslenia.Przypomnialy mi sie karty, Spr, jako rada i pomimo ze czulam sie wciaz kompletnie inaczej zapytalam go o co chodzi? Odpowiedzial mi bardzo sucho, ze podal wszystkie szczegoly, lacznie z adresem i ja to potwierdzilam. Kiedy nie pojawilam sie o czasie i nie poinformowalam go ze bede spozniona wszedl do srodka. Wyszedl przed koncem i poszedl do domu ZJESC. Zdarzylo mu sie czekac na kogos kto nie przyszedl i postanowil wiecej nie tracic czasu.
        Odpowiedzial mi rowniez w Sprawiedliwosci big_grin Szczerze, prawdziwie, bez emocji. Dopiero wtedy zorientowalam sie o czym mowily karty. Dobrze zobaczylyscie by nie dac sie poniesc emocjom tylko zachowac rozsadek.
        Podobnie jak wy zalozylam ze do spotkania dojdzie i zapytalam jak sie zachowywac wobec niego. Karty odpowiedzialy dokladnie na pytanie. Nie wzielam pod uwage ze spotkania moze nie byc big_grin Diabel pokazal cale wariactwo jakie temu towarzyszylo. On myslal ze to ja jego wystawilam, zdenerwowany wyszedl przed koncem. Wspominalam wam ze on jest bardzo konkretny. Zaprosil mnie na fantastyczna impreze, podal wszystke szczegoly, ale zrobil literowke w tekscie. Tego nie przewidzielismy oboje.
        I jeszcze jedno- gdyby nie tarot dzis znow psioczyly bysmy na nieodpowiedzialnych facetow, a on moze stawial by karty na to dlaczego trafie na nieodpowiednia kobiete big_grin
        Jak wam sie podoba historia?
        • tabularasa22 Re: Rozwiazanie 11.03.16, 22:20
          Ale cojones big_grinbig_grinbig_grin no i czułam że jakiś figiel. To ci lekcja. Karty się nie mylą - gwiazda i 7 monet,hehhe, pięknie. Tylko wróżki jakieś takieś , hehhe.
          Biorę to na klatę !
    • beata25_84 Re: Zagadka - udzial obowiazkowy :D 03.03.16, 22:43
      Jak mam się wobec niego zachowywać: 9Mon, XIV - Powściągliwość (Równowaga)
      Myslę,że karty doradzały,żebyś była niedostępna, nawet lekko wyniosła, pokazałaś,że na byle co się nie rzucisz, że najpierw się zastanowisz, czy Tobie w tym i z tym dobrze, wygodnie będzie. wink

Tego nie robić - RMi, VI - Kochankowie
      Nie być w gorącej wodzie kąpanym, nie spieszyć się z podejmowaniem wyboru (decyzji) lub/i zacieśnianiem/ spoufalaniem się w znajomości.

Wynik - XV - Diabeł(XVII - Gwiazda, 7Mon)
      Dużo namiętności i zrozumienie,że trzeba z tym wszystkim poczekać. Myślę,że to nie Ty, a facet był napalony, a Ty go stopowałaś, nawet jeśli mimo rady tarota(czego nie robić) żeby się nie spieszyć (wcześniejsze karty), też poczułaś chemię przez chwilę.

Rada - Sprawiedliwość, RMon, Pon
      Działaj moralnie, czekaj na zyski, niech pan pokaże,że chce zainwestować (nie koniecznie finanse, ale czas i zaangażowanie) w ten związek,a nie tylko zabawa mu w głowie.

Dla mnie jest jasne po tych kartach,że tarot doradzał,żebyś zachowywała się jak babka z klasą. Na premierę chyba się wybrałaś,bo ta Gwiazda to nie tylko zrozumienie, ale i wszelkie twórcze sprawy, ale pan się przeliczył w oczekiwaniu na szybki seks.
    • tabularasa22 Re: Zagadka - udzial obowiazkowy :D 03.03.16, 23:08
      Oh my miSS, nie ma lekko. No ale sama się prosiłam.
      Jak się zachowywać ? Dystyngowanie i nizaleznie. Pokazać samowystarczalnosc, dobre samopoczucie we własnej skórze. Pokazać się z dobrej strony. Ubrać się starannie i gustownie. Z szykiem. Nie narzucać się, nie nadskakiwac. Być jednak otwarta, na luzie. W swoich własnych granicach.
      Nie podejmować pochopnych decyzji, nieprzemyslanych wyborów. Trzymać nerwy na wodzy, zimna krew i zero szarzowania. Nie bić po pysku, że tak powiem od razu. Nie dać się sprowokowac.
      Wynik. - po obszernym opisaniu w notatniku o co może chodzić wróciłam do punktu wyjścia : niemoralna propozycja ??i to bardzo. Wielka nadzieja Pana, ale niestety dostał prztyczek w nos. Ewentualnie po premierze randka w kasynie.
      Rada - premiera super, iść i bawić się dobrze. Co ci się należy to należy. Uważaj jednak żeby nie dawać jakichs sprzecznych sygnalow. Żadnych gierek, żadnych aluzji. Powoli, rakiem grzecznie do domu ??

uff mis, czuje ze będzie tu jakiś figiel.
    • ucztababette Re: Zagadka - udzial obowiazkowy :D 04.03.16, 14:43
      Czesc.
      Uwazam ze byłaś. Odpieprzona jak zyd w boze cialo a przynajmniej tak powinnaś byla pojsc.skoro zaczepilas faceta tonmoze mu wpadlas niemilosiernie w oko. Ja tak mialam z pewnym panem i do tej pory za nim tesknie. Niestetysad ale gosc wydaje mi sie tak: spoko, moze ma slabe nerwy zeby bawic sie w podjazy randki pieprzenie o dupie marynie i pewnie sporo za nim to sie nie bawi. Bylas, bylo super, gosc chyba jest gentelmanem i cgcesz sie chyba dalej z nim spotykać albo juz rozwijacie te znajomosc. Podtekst erotyczny jest wiec uwazam ze cos tam zapalilo miedY Wami. Gadaj jak jest bedziemy happy z pozytywowsmile
      • misboaa Re: Zagadka - udzial obowiazkowy :D 04.03.16, 19:02
        Super dziewczyny ze sie bawicie smile Przynajmniej raz moge napisac cos fajnego odnosnie randek smile tzn. mam na mysli fajna zagadke. Do randek chyba zaloze pamietnik.
        To wrzucac rozwiaznie czy jeszcze ktos sie chce pobawic?
    • evro44 Re: Zagadka - udzial obowiazkowy :D 05.03.16, 16:10
      Będziesz się zachowywać rozsądnie tzn. trochę kokieteryjnie trochę dystansu (trochę tajemniczości i niedopowiedzeń jak padną pytania o Twoje związki z mężczyznami) ale ze wskazaniem na pewność siebie, elokwencję i niezależność. W sumie spotkanie wyjdzie obiecująco i nie tylko on ale i Ty sensualnie poczujecie to coś. Jest nadzieja na kolejną randkę. W każdym razie jest oczarowanie. Wiadomo z układu , że nie będziesz agresywna, przemądrzała i nie będziesz opowiadać o byłych narzeczonych. Mam problem z przyszłością czy masz uczciwie ocenić sama przed Sobą na ile ważny jest ten układ dla Ciebie. Co zyskujesz? Dużo tych monet,pan jest zamożny i to Ci imponuje czy odwrotnie, nie dasz się tak łatwo kupić.
      • misboaa Korekata!!!!!!!!!!! 05.03.16, 18:11

> Będziesz się zachowywać rozsądnie tzn. trochę kokieteryjnie trochę dystansu (tr
        > ochę tajemniczości i niedopowiedzeń jak padną pytania o Twoje związki z mężczyz
        > nami) ale ze wskazaniem na pewność siebie, elokwencję i niezależność. W sumie s
        > potkanie wyjdzie obiecująco i nie tylko on ale i Ty sensualnie poczujecie to co
        > ś. Jest nadzieja na kolejną randkę. W każdym razie jest oczarowanie. Wiadomo z
        > ych narzeczonych. Mam problem z przyszłością czy masz uczciwie ocenić sama

Dziewczyny najmocniej was przepraszam. Zrobilam blad w kartach. Czesto pisze w biegu bo lubie zagladac do Szkolki w kazdym momencie dlatego wpadlo mi kilka chochlikow z innego rozkladu. Zmieszaly sie. Spojrzcie prosze jeszcze raz na rozklad. Wiekszosc kart jest ta sama.
        Rozwiazanie bedzie zatem jutro. Nie komentuje w trakcie bo wydaje mi sie ze tego nie potrzebujecie. Wiecie o panu wszystko to co ja wtedy wiec nie ma co dodawac. Dorosly jest. Nie student :p

Tak sie zachowywac - QMi Umiar 10Puch
        nie - 8 Mon, Kochankowie, RBul
        wynik - Diabel (Gwiazda 10Mi 3Mi)
        rada - Spr RMon QBul

• evro44 Re: Korekata!!!!!!!!!!! 05.03.16, 21:21
          nie mog pisa bo klawiatura fiksuje. Fina bdyie innz ni yakladalam. katastrofa, roycyarowanie
          • misboaa Re: Korekata!!!!!!!!!!! 05.03.16, 21:52
            Pisz pisz pisz smile Jutro rozwiazanie, ale moge oczywiscie poczekac dluzej.
          • evro44 Re: Korekata!!!!!!!!!!! 06.03.16, 11:54
            poprawiam wynik spotkania.Tak jak tutaj wspomniały dziewczyny, chyba facet będzie miał lepkie rączki i to Cię bardzo zrani takie przedmiotowe traktowanie. Myślę, że sprowadzisz go na ziemię rzeczowym i niebudzącym sprzeciwu konkretnym i stanowczym nie. Wyjdziesz na kobietę z klasą.
    • beata25_84 Re: Zagadka - udzial obowiazkowy :D 05.03.16, 22:27
      Jak sie zachowac-Krolowa Mieczy,Umiarkowanie,10 Pucharow.
      Miec dystans,zachowac rownowage miedzy chlodem,a wylewnym okazywaniem uczuc. Dobrze bawic sie na premierze,ale miec dystans.
    • beata25_84 Re: Zagadka - udzial obowiazkowy :D 05.03.16, 22:37
      Tego nie robic-8 Mon., Kochankowie, Rycerz Bulaw.
      Nie godzic sie na seksualne zachcianki pana,8 Mon.-jako wklad wlasny,praca nad czyms-jak dla mnie w tym wypadku nie podsycac zaru u pana.
    • beata25_84 Re: Zagadka - udzial obowiazkowy :D 05.03.16, 22:50
      Wynik-Diabel (Gwiazda,10 Mi, 3Mi).
      Chyba zabolalo Cie jak sie okazlo,ze panu nie tyle o Ciebie chodzi,co o seks. On tez mogl byc rozczarowany,bo nie dostal tego co chcial. Spotkanie katastrofa,nie przynioslo szczescia.
    • beata25_84 Re: Zagadka - udzial obowiazkowy :D 05.03.16, 23:07
      Rada-Sprawiedliwosc, R Mon, Krolowa Bulaw.
      Ty powinnas byc pewna siebie,zachowywac sie uczciwie i patrzyc co fakycznie on ma Ci do zaoferowania.
    • tabularasa22 Re: Zagadka - udzial obowiazkowy :D 05.03.16, 23:33
      Czy ty miś jesteś w jakimś odmiennym stanie swiadomosci? Jakieś love ? Czy co ? Hehe, tu pomyłka, tam pomyłka. Fiu Fiu.
      Pomyślałam że powinnaś się trzymać miejsc publicznych. Nie zostawać z facetem sam na sam.
      • hanna1985 Re: Zagadka - udzial obowiazkowy :D 06.03.16, 11:14
        Nie ma kart uczuc. Domniemam, ze sie rozczarowalas i drugiej randki nie bedzie???;D
        • misboaa hania 06.03.16, 17:31
          hanna1985 napisała:

> Nie ma kart uczuc. Domniemam, ze sie rozczarowalas i drugiej randki nie bedzie?
          > ??;D

Zobacz karty z korekty bo na piczatku zrobikam blad.
          • misboaa Re: hania 06.03.16, 17:34
            Dziewczyny o tak krotko? Tylko tyle? Mowcie kiedy dawac odp. Dzis czy jutro?
            • ucztababette Re: hania 06.03.16, 18:04
              Dzisiaj. Juz, teraz, na dwie minuty wstcz. Bosmy bardzo ciekawi wszyscysmileWpisz swoją odpowiedź
              • misboaa babettko 06.03.16, 18:17
                ucztababette napisała:

> Dzisiaj. Juz, teraz, na dwie minuty wstcz. Bosmy bardzo ciekawi wszyscysmileWpisz
                > swoją odpowiedź
                Wpisuj szybko nowy opis i wrzucam. Bylas w drugiej zagadce?
                • ucztababette Re: babettko 06.03.16, 22:24
                  Nie. Why?
                  Pozwol mi sprawdzić
      • misboaa Re: Zagadka - udzial obowiazkowy :D 06.03.16, 18:03
        tabularasa22 napisał(a):

> Czy ty miś jesteś w jakimś odmiennym stanie swiadomosci? Jakieś love ? Czy co
        > ? Hehe, tu pomyłka, tam pomyłka. Fiu Fiu.
        > Pomyślałam że powinnaś się trzymać miejsc publicznych. Nie zostawać z facetem s
        > am na sam.
        Tak moja droga - love odwrocone. Z tego powodu pomieszalo mi sie w glowie 😱
        Gdybys czytala mije watki to wiedziala bys ze mam teraz Smierc w odwrocie. Placze na monitor i dlatego litery mi sie rozmazuja.
    • aprepope Re: Zagadka - udzial obowiazkowy :D 10.03.16, 13:01
      Tak sie zachowywac - Krolowa mieczy, XIV. Umiarkowanie, 10 Pucharow
      Tego nie robic - 8 monet, VI. Kochankowie, Rycerz bulaw
      Wynik - Diabel (XVII. Gwiazda, 10 mieczy, 3 mieczy)
      Rada - Sprawiedliwosc, Rycerz monet, Krolowa bulaw.

Tak sie zachowywac: rozmawiac, badac teren intelektualnie, powstrzymac sie przed ukazaniem calej palety swej uczuciowosci - zachowac umiar miedzy chlodnym podejsciem, a wylewnoscia..
      Tak sie nie zachowywac: nie nastawiac sie na dlugotrwala relacje, nie przywiazywac do tej znajomosci na starcie zbyt duzej wagi, a jednoczesnie nie byc w gorej wodzie kapana.
      wynik: ktos sie tu napali, ale seksu jako takiego na tej premierowej randce nie bylo - zderzenie romantycznosci z realiami sytuacji.
      Rada: ocenic na chlodno sytuacje - facet ma stabilna prace, robi wrazenie solidnego, ale tacy tez szukaja przygody, a dokladniej - Krolowej bulaw, do rozgrzania.

Fajna zagadka - tez jestem ciekawa odpowiedzismile
      • misboaa Re: Zagadka - udzial obowiazkowy :D 11.03.16, 21:30
        Napisalam rozwiazanie, ale wyswietla sie wyzej. Pozdrawiam wszyatkich zaintersowanych smile
        • aprepope Re: Zagadka - udzial obowiazkowy :D 11.03.16, 23:15
          Ja sie przyznam bez bicia, ze choc zauwazylam powyzsza weryfke, to musialam przeczytac dwa razy, zanim moj mozdzek zalapal - nie sadze, ze jakiekolwiek karty na swiecie mogly by to dokladnie pokazac - juz predzej losowo wybrane opowiadanie z jakiegos zbioru opowiadanwink ale szczerze przyznam, ze nie rozumiem - niby super impreza i facet skoczyl..zjesc do domu??? No coz, rozne sa zboczeniawink

Nie moge sie doczekac kolejnej zagadki smile
    • aprepope Ta zagadka, jak ta randka..? 12.03.16, 11:09
      Po weryfikacji Tabularasa tu cos wspomniala, ze przeciez 7 monet i Gwiazda..ale to byl blad, w miedzyczasie skorygowany (jesli dobrze w miedzyczasie zrozumialam..), wiec rowniez i te 7 monet z Gwiazda nie mowily o tej randce...a wiec Tabularaso - to nie powod do "eureki" ;/

W sumie, to bym radzila autorce zagadki wstrzymac sie czasowo i z randkami..i zagadkami..przynajmniej dopoki nie powroci zdolnosc prawidlowego pisania i czytania smile ale z drugiej strony - przynajmniej cos sie dzieje...lepsze to, niz choroby i wojnysmile

To do nastepnej randki, znaczy sie zagadkismile
      • tabularasa22 Re: Ta zagadka, jak ta randka..? 12.03.16, 18:33
        hehhe, fakt Apre, odniosłam się do rozkładu którego nie było, w dodatku który pokazał jak było, hehe, to ci zapętlenie. Arcytrudna zagadka big_grin
        Aby działo się lepiej - może Apre zaproponujesz jakąś zagadkę ? zagadnienie do roztrząsania ?
      • misboaa Re: Ta zagadka, jak ta randka..? 12.03.16, 19:02
        Obowiazuja karty z KOREKTY. Watek jest pewnie szlalony jak cala ta zakrecona historia big_grin
        Aprepope, nie mam pewnosci czy on naprawde poszedl do domu czy tylko tak mi odpowiedzial w pierwszej chwili zeby pokazac co mysli o takim zachowaniu. Zrobil to bardzo chlodno. Pozniej powiedzial mi ze byl zdenerwowany. Nie okazal mi tego jednak. Facet mysl ze zle sie zachowalam. Ja to samo o nim. Wyjasnilismy to smile
        Pytasz o randke z drugiego wpisu?
        • misboaa Re: Ta zagadka, jak ta randka..? 12.03.16, 19:07
          Na przeprosiny z jego strony dostalam piekne, niepublikowane zdjecie z wydarzenia. Umowilismy sie w innym terminie z "potwierdzeniem przybycia". Przyniosl serniczek z najlepszej cukierni smile
    • beata25_84 Re: Zagadka - udzial obowiazkowy :D 13.03.16, 00:09
      Zagadka nieziemska - w życiu bym się nie domyśliła w czym ten Diabeł tak namieszał.
      Jak czytałam całą historię to uśmiałam się. Opowieść z morałem. Super,że udało Wam się sprawę wyjaśnić. smile Widzisz Misboaa, ta gorąca czekolada to jednak dobra sprawa. wink
      • misboaa Re: Zagadka - udzial obowiazkowy :D 14.03.16, 17:01
        beata25_84 napisała:

> Zagadka nieziemska - w życiu bym się nie domyśliła w czym ten Diabeł tak namies
        > zał.
        > Jak czytałam całą historię to uśmiałam się. Opowieść z morałem. Super,że udało
        > Wam się sprawę wyjaśnić. smile Widzisz Misboaa, ta gorąca czekolada to jednak dobr
        > a sprawa. wink

Kochana, nie zdazylam sie napic czekolady bo czekajac w kolejce zobaczylam tego kogos z agencji i zaraz do niego pobieglam. Potem zajelam sie rozliczaniem "delikwenta" 
        Dlatego opisalam wam szczegolowo wszystko to co wiedzialam o panu bo jak zobaczylam Diabla to od razu zaczelam ukladac w glowie plan o tym czego "po kims takim" moge sie spodziewac. Wyszlo mi wszystko tylko nie sernik na przywitanie  ani to ze on trzyma poziom.
        • beata25_84 Re: Zagadka - udzial obowiazkowy :D 14.03.16, 20:29
          Ja się jednak upieram,że wypita, czy nie, czekolada pomogła, bo tak byś pewnie nie weszła do tej kawiarni i byś się nie dowiedziała jak się sprawy mają. Nie byłoby wyjaśniania, tylko Diabeł tańcowałby na całego i się cieszył jak w ludzkich duszach namieszał. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka