Dodaj do ulubionych

Urodzinowo

08.04.16, 20:19
witam czy moge prosic o postawienie kart na urodziny olga 10.04,87 co mnie spotka w milosci,finase i zdrowie z gory dziekuje za poswiecony czas
Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: Urodzinowo 09.04.16, 18:21
      Co Cię czeka w najbliższym czasie:
      Miłość
      9 Monet - odwrócona + dociągnięte 8 Monet - odwrócone + 2 Miecze - odwrócone.
      W miłości nie wygląda to dobrze. Czy Ty jesteś sama od dłuższego czasu? Jeśli tak, to w najbliższym czasie nie szykuje się, abyś kogoś znalazła. Jesteś zablokowana, nie pracujesz nad tym aby to zmienić, wyjść na przeciw komuś.
      Jeśli jednak się pomyliłam (czuję,że jesteś singielką) jesteś w związku, to wszystko się opiera na płaszczyźnie materialnej, gorących uczuć nie widzę, duży dystans.

Finanse:
      2 Buław - odwrócona
      Sprawiedliwość - prosta
      6 Buław - prosta
      Chyba pracujesz nad jakimś projektem, to dość wymagające zadanie i będziesz musiała się przyłożyć, bo dostaniesz dokładnie tyle ile włożysz. W tej Sprawiedliwości to bez drastycznych zmian, ale w 6 Buław powinnaś poczuć satysfakcję osobistą, bo to karta zwycięstwa.

Zdrowie
      7 Monet - odwrócona
      4 Buław - prosta
      Król Monet - prosta
      Nie jest źle, ale powinnaś więcej zadbać o odpoczynek, dobre odżywianie, relaks.
    • beata25_84 Re: Urodzinowo 09.04.16, 18:23
      W ramach zapłaty proszę, żebyś przez najbliższy miesiąc częściej tu zaglądała i więcej się udzielała. big_grin
      Spełnienia marzeń Olgo, nie tylko w dniu urodzin! wink
      • niunia7472 Re: Urodzinowo 09.04.16, 19:17
        dziekuje pieknie za postawienie kart wyslalam prywatna wiadomosc na portalu
      • niunia7472 Re: Urodzinowo 09.04.16, 19:22
        Dodam iz jestem samotna zgadza sie dobrze wyszlo pani w kartach,postaram sie czesciej zagladac i udzielac
        • misboaa Re: Urodzinowo 10.04.16, 21:10
          niunia7472 napisała:

> Dodam iz jestem samotna zgadza sie dobrze wyszlo pani w kartach,postaram sie cz
          > esciej zagladac i udzielac
          Niunia, pamietam ze robilam kiedys rozklad dla ciebie. Wtedy tez obiecywalas zagladac. Nie trzeba znac kart ani nawet wykazywac checi nauki tarota, chociaz po to Szkolka istnieje. Czesto tutaj rozmawiamy o zyciu, wlasnych doswiadczeniach wiec napewno miala bys wiele do powiedzienia. Lubimy sie tutaj wszyscy. Czasami nawet sie ze soba nie zgadzamy, ale bardzo rzadko. Ciekawe dlaczego? smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka