Dodaj do ulubionych

7 Bul odwr

12.05.16, 22:23
Czy ktos z was mial ta karte?

Obserwuj wątek
    • tabularasa22 Re: 7 Bul odwr 12.05.16, 22:40
      Ja nie używam odwróconych , a sama jakoś się nigdy nie przekręciła. Na jakie pytanie wypadłą, jeśli można spytać ?
    • aprepope Re: 7 Bul odwr 13.05.16, 23:07
      Zalezy jak sie ktos umowil z kartami - w sensie jakie ma skojarzenia z dana pozycja odwrocona - jakie masz Ty, Misboaa?

Mnie sie to ogolnie kojarzy roznie, zaleznie od tematu, pozycji w rozkladzie, kart sasiednich itd. Moze mowic np. o jakims zniecheceniu, np. "i tak nie dam rady.. pewno nie wyjdzie, to po co mam zawalczyc..", a moze wlasnie wystarczy zmienic nastawienie - piers do przodu i tak dalej, nie "strachac sie", bo strach moze miec wielkie oczy, a i mozemy niedoceniac swoja pozycje i/lub przeceniac przeciwnika/konkurencje, miec kompleksy na jakims punkcie... Ogolnie to srednio lubie te karte, jak zreszta wiekszosc 7-ek, ale czasami ta 7 bulaw nie jest taka glupia wink Ciekawie jest przedstawiona np. w talii Zlotego Brzasku - olbrzym ma zwiazane rece, a duza tarcza w tle informuje mysle o przyblokowanej energii..a w pozycji odwroconej, to mozna klasyczne znaczenie rozumiec roznie, wazne jest tzw. pierwsze wrazenie..dla mnie np. odwrocona 3 mieczy w praktyce jest o niebo mniej przykra, niz w pozycji prostej, a bedzie pewno ktos, dla ktorego pozycja odwrocona bedzie tylko poglebieniem przykrej sytuacji..
    • beata25_84 Re: 7 Bul odwr 15.05.16, 17:39
      Czujesz się atakowana, nie wiesz jak się bronić przed ta sprawą. Ktoś naciska na Ciebie albo rywalizujesz np.o jakiś projekt i konkurencja jest bardzo silna. Wszystko zależy od pytania, wtedy zawsze można więcej napisać, a ogólnie to tak tą kartę widzę.
      • misboaa Re: 7 Bul odwr 17.05.16, 16:16
        Dziewczyny to bylo z rozkladu od Beaty Analizuje, weryfikuje, sprawdzam czy cos juz z niego widac w realu. Pomyslalam ze juz sama ta karta mowi o tym ze niczego nie mozna i nie ma sensu robic czyli potwierdzilo to jak ja tutaj opisalyscie. I tak wszystko rozwali sie wiec szkoda wkladac energie (7B, XVI). Z drugiej strony rowniez zeby samemu nie przykladac reki do rozpadu ( a az mnie nosi by zeby nie sposcic glowy w dol i jako QMi trachnac kogos przez leb he he) tylko dac zrobic komus innemu.
        Niedocenianie siebie i pozycji o ktorym wspomina aprepope nie wiem jeszcze jak w to wpasowac przez XVI. W niej nie ma zadnej pozycji. ?.
    • aprepope Re: 7 Bul odwr 17.05.16, 20:04
      Misboaa, zapytalas tak lakonicznie w tym pierwszym poscie, ze ja juz zaczelam podejrzewac, ze Ty sie zwyczajnie tylko nas tu pytasz, czy my mamy te karte w naszej talii...smile i jak staniemy na glowie, to czy ona bedzie odwrocona wink

Ten, kto te karte wyciagnal, to bedzie wiedzial najlepiej o co chodzilo. Ja jestem niedoinformowna, bo nie znam tego rozkladu, o ktorym wspomnialas, to sie nie moge odniesc wiecej, zreszta ja sie malo co znam.
      • misboaa Re: 7 Bul odwr 18.05.16, 21:51
        Aprepope wlasnie o to mi chodzilo zeby zobaczyc jak innym to/czy wychodzi. Nie o interpretacje rozkladu teraz mi chodzi. Interpretacje dostalam i jej sie wtrzymam. Nie odwracam wiec niczego nie wiem. Zbliza sie termin realizacji czescowej wiec chce napisac weryfikacje. Rzeczy sie dzieja a ja mam swoje przemyslenia.
        Skladam puzzle.
        • aprepope Re: 7 Bul odwr 18.05.16, 23:12
          no ale wiesz - co innego 7 bulaw w pytaniach o prace, a co innego w pytaniach np. o milosc, choc jakie/takie podobienstwa sa...wink a kiedy ten "termin realizacji" wrozby wypada?
          • misboaa Re: 7 Bul odwr 20.05.16, 21:20
            aprepope napisał(a):

> no ale wiesz - co innego 7 bulaw w pytaniach o prace, a co innego w pytaniach n
            > p. o milosc, choc jakie/takie podobienstwa sa...wink a kiedy ten "termin realizac
            > ji" wrozby wypada?

Wiem, ale chodzilo mi o to ze czaami pokazuja sie inne rzeczy niz myslimy. Nie musza byc konkretnie nakierowane na/dziedzine choc jej dotycza. Bardziej energie chcialam wyczuc.
            Termin na koniec miesiaca. Odliczam dni.
    • lalipuna27 Re: 7 Bul odwr 21.05.16, 21:17
      W odrocie może oznaczać brak siły do mierzenia się z przeciwnościami, bezsensowny-nawykowy opór, postawę obronną, odpychanie czegoś/kogoś, sprzeciw dla samego sprzeciwu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka