ucztababette 15.06.16, 00:24 8den to beda dni tygodnie czy jak? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata25_84 Re: czas-8denarow 15.06.16, 15:29 Denarki to zawsze dłuuugo. Są to najdłuższe kolory w tarocie, w dodatku AM, co u mnie zwalnia bieg wydarzeń w stosunku do AW. W dodatku 8 denarów sama w sobie jest kartą skupienia, pracy powolnej, cierpliwej, gdzie zysk przychodzi z dużym opóźnieniem, o ile robiło się tą pracę dla dobra wspólnego, a nie tylko dla swojego interesu. Denarki to zima, ewentualnie późna jesień. Z pewnością nie dni. Stawiała bym na miesiące. Odpowiedz Link
beata25_84 Re: czas-8denarow 15.06.16, 15:31 Dni to buławy pokazują, kielichy tygodnie, a miecze lata. Fakt, że z tymi buławami i dniami kilka razy mi się sprawdziło. Wszystko też zależy od sposobu skonstruowania pytania, od jego kontekstu. W tych 8 denarach widzę jednak potrzebę uzbrojenia się w cierpliwość i dalszej, metodycznej pracy. Odpowiedz Link
lilijova Re: czas-8denarow 15.06.16, 18:02 Miesiące raczej, chociaż różne wersje są. Najlepiej to chyba ustalić z kartami przed rozkładem, tak myślę Jeszcze z innych metod to może być przełom sierpnia i września albo, jak pisały już dziewczyny, można podejść do tego znaczeniowo i będzie to po prostu długo aż się cel "wypracuje". Odpowiedz Link
ucztababette Re: czas-8denarow 15.06.16, 19:39 Czekam w pracy na referencje. Jedna podobno referencja blokuje mi swobodne poruszanie sie po szkole. Jestem na czerwonej linii i dopoki ta referencja nie przyjdzie hestem uziemiona. A jestem juz uziemiona 8 tygodni i 3dni. Na pewno zle to zrobilam wyciagajac 1 karte ale chodzilo mi glowbie o to zeby wyzai jak dlugo bede jeszcze zakladnikiem czerwonej linijki. Cos mi sie widI ze jednak dIeqczyny macie racje i bede zekac. Tym bardziej teraz kiedy postawilam sie nauczycielce ktorej za nic nie wierzę i to sie juz nie zmieni! Odpowiedz Link
beata25_84 Re: czas-8denarow 15.06.16, 21:47 No to się naczekasz Babette. Zachowuj spokój i staraj się współpracować, bo to też taka rada karty może być. Rób swoje,bo to dla dobra wszystkich, nie daj się prowokować, nie baw się w udowadnianie racji. Tym sposobem i ciężką pracą oraz zaangażowaniem doczekasz tego papierka, ale to potrwa. Odpowiedz Link
ucztababette Re: czas-8denarow 15.06.16, 21:55 Mam okres pribny 6miesiecy. Moze naja wxxystko tylko mnie caly czss obserwuja. Prowokavja greczynki sie udala. Czasem mysle ze to gora robi celowo. A ja patrze na zachowanie greczynki i mi sie przypomina council. Nie moge dyr powiedziec ze panna celowo cos robi i sie nawet nie boi. Ja die odsunelam od niej. Grzecznie odpowiadam ale tu juz nic nie ma. Daeno jedt pogrzeb komunikacji! A czerwoba linis wszystko komplikuje.zle sie to wszystko stalo. Moze lepuej by byko zrby mnie zwolnili. Milczenie tez nie daje efektow! Odpowiedz Link
beata25_84 Re: czas-8denarow 15.06.16, 23:32 Babette ciężko jest walczyć z takimi dwulicowymi osóbkami. Zachowaj jednak spokój, nie bierz do siebie tego co ona gada - wszak co warte słowa takiej osoby. Bije to tym mocniej,że przypomina niedawne zranienie przez council, ale staraj się złapać do tego dystans. W razie czego strugaj głupa, że nie wiesz o co chodzi i bądź miła, ale zdystansowana. Uczciwą rozmową z takimi osobami nie da rady. Reagowanie, to czasem tylko woda na młyn, bo wtedy takie typy uważają, że mają lepszą zabawę. Pamiętaj Babette - rozmowa z głupcem, to jak gra w szachy z gołębiem. Poprzewraca pionki, nawali na szachownicę i będzie uważał, że i tak ma rację. Nie bierz do siebie co gada ta Greczynka!!! A jak będzie Ci ciężko to wizualizuj ją sobie na szachownicy jako gołębia. Odpowiedz Link
misboaa Re: czas-8denarow 28.07.16, 09:10 I jaki czas wyszedl? Przyznam sie ze nie stosuje pytan o czas. Probowalam kilka razy, ale zawsze zamiast kalendarza pokazywala mi sie sytuacja. Nijak to sie mialo do czasu. Odpowiedz Link
ucztababette Re: czas-8denarow 29.07.16, 20:41 Heh. Czarny pasek czyli moja przepustke do wolności dostalam rowno po 3,5 miesiaca czekania.mam juz go trzy pelne dni i moj praca rusYla z kopyta a od dzisiaj mam upragnione 4tyg wakacji. Hurra Odpowiedz Link
beata25_84 Re: czas-8denarow 01.08.16, 22:50 Gratulację Babette! Jak na 8 denarków, 3,5 miesiąca to i tak względnie dobrze. Chyba, że faktycznie o okolice sierpnia chodziło, albo, że to będzie takie w potach zdobywane. Dokładny czas w kartach jest ciężko określić, już prędzej tempo zdarzeń lub kolejność. Odpowiedz Link