Dodaj do ulubionych

16.06.2016 Mecze - Euro 2016

15.06.16, 16:56
Anglia (Paź Pucharów) - Walia (Król Pucharów) - godzina 15
Ukraina (4 Puchary) - Irlandia Północna (As Pucharów) - godzina 18
Dla Polski i Niemiec mój rozkład podany jest w temacie odnośnie tego meczu, a nie widziałem sensu robić rozkładu drugi raz.
Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: 16.06.2016 Mecze - Euro 2016 15.06.16, 23:37
      Anglia (Paź Pucharów) - Walia (Król Pucharów) - godzina 15
      Walka powinna być czysta, rywalizacja serdeczna i wyrównana, Walia jednak delikatnie przeważy szalę zwycięstwa na swoją stronę i wygra.

Ukraina (4 Puchary) - Irlandia Północna (As Pucharów) - godzina 18
      Wygra Irlandia Płn., a Ukraina będzie musiała przełknąć porażkę i strasznie jej ego ucierpi na tym.

Co do Polski i Niemiec to już chyba Ci komentarz dałam.
      Mam nadzieję, że nie obstawiałeś zakładów na podstawie kart, bo tarot nie lubi hazardu i potrafi psikusy wtedy płatać. wink
      Oczywiście trzymam kciuki, żebyś wygrał, to co poobstawiałeś. smile
      Tak swoją drogą masz dobrą rękę do kart. Pisałam na "Przywitaj się", ale chyba nie zauważyłeś. Jak się zaczęła Twoja przygoda z tarotem? Długo się już tym zajmujesz?
      • jonasz_koran Re: 16.06.2016 Mecze - Euro 2016 16.06.16, 16:38
        Zajmuję się od niedawna, ale od kilku lat interesuję się ezoteryką, ponieważ często spotykały mnie dziwne sytuacje typu deja vu albo odczuwanie tego, że ktoś mnie obserwuje, a wokół nikogo nie było. Zazwyczaj to odczucie mam w domu, gdy jestem w nim sam. W przeszłości odczuwałem to raz na jakiś czas teraz rzadziej, ale zacząłem zgłębiać temat i coraz bardziej się tym interesować. Przez to po części tutaj jestem.
        • beata25_84 Re: 16.06.2016 Mecze - Euro 2016 16.06.16, 23:16
          Myślisz,że to kwestia odczuwania duchów? Ja bym chyba zawału ostała jaki bym miała coś takiego czuć. wink Natomiast od zawsze wyczuwam energię z kart, od ludzi (po zbliżeniu dłoni) i niektóre osoby potrafią też to ode mnie bardzo silnie czuć. Byłam na początku na kursie z dwupunktu i tam to bardzo silnie się objawiło. Dla mnie dwupunkt, to nie tyle praca z matrycą, z fizyką kwantową, z polem, ale właśnie z energiami.
          Deja vu też mi się zdarzały, ale bardziej jak byłam dzieckiem, teraz już nie pamiętam nic takiego,żeby ostatnio się wydarzyło.
          Czasem zdarzają mi się sny, które się sprawdzają, czasem coś pieprzne na zasadzie impulsu z intuicji, jeszcze się nawet dobrze nad tym nie zastanowię i wtedy takie rzeczy potrafią się sprawdzać. Nie wiem jednak czy to nie kwestia logicznego wyciągania wniosków. Pierwsze takie sytuacje pamiętam,że miałam już w wieku 10 lat.
          Jak byłam mała, to często miałam tak,że przy zasypianiu miałam nagle wrażenie spadania, szarpnięcie i wybudzenie się. Czytałam trochę w necie i gdybym się wtedy nie przestraszyła, to prawdopodobnie na tym polega wychodzenie z ciała podczas snu. Miałam tak jednak tylko jak byłam mała. Teraz już mi się to nie zdarza.
    • tabularasa22 Re: 16.06.2016 Mecze - Euro 2016 16.06.16, 09:35
      Ouu, a u mnie mieczowo smile
      Anglia 10 Mi - Walia - Paź Mi
      Ukraina III Cesrzowa - IP 2 Mi
      Czyżby Walia miała wygrać ? 10Mi wyszło i bodaj na Rosję, i źle się to skończyło. Widać bardzo ciężką przeprawę, dosłownie stawanie na rzęsach i dotkliwa porażkę na koniec. Walia nie wygląda jakoś specjalnie groźnie, ale będzie mega trudna, zaczepna. Myślę że raczej pokojowej atmosfery to nie będzie, tłuc się będą ile fabryka da łącznie z nieczystymi zagraniami. W głowie wiszą mi karne. Wynik korzystny dla Walii.
      A już następny mecz .. hm. Cesarzowa pokazała już raz przegraną Austrii. Gdzieś buszując w necie w poszukiwaniu interpretacji sportowych, wpadłam na określenie, że Cesarzowa jest leniwa, obrosła w piórka. Żeńska, i nie nadająca się do futbolu. Ale jednak AW. Poprzednio mnie to zwiodło, ale to była inna talia smile zastanawia mnie 2 Mieczy, bo to nie jest karta zwycięstwa mimo wszystko tak wprost. Myślę że to będzie bardzo trudny mecz, trener trochę straci głowę co tu robić, jaką przyjąć taktykę, może też oślepnie sędzie i przegapi jakiś faul, albo padnie jakaś inna kontrowersja na korzyść Ukrainy. Suma sumarum nie mam pojęcia jaki wynik, ale coś obstawić muszę tongue_out
      No to jednak Cesarzowa - Ukraina wygra big_grin
      • tabularasa22 Re: 16.06.2016 Mecze - Euro 2016 16.06.16, 21:36
        A jednak ! Anglia rzutem na taśmę zwyciężyła i padła na murawę big_grin Do końca zmagała się z ewentualnym poczuciem wstydu gdyby nie wygrała z Walią smile
        Cesarzowa powtórnie na zieloną trawkę smile hehhe
        Dzisiaj dwa pudła sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka