10.08.16, 13:50
Pytanie było: jak wypadłam na interview,jak zostałam odebrana przez osoby,które go przeprowadzały Świat;Mag;Sprawiedliwość Odebrały mnie jako osobę otwarta wesołą,przebojowa,przebiegłą??moze?ale w tej karcie sprawiedliwość to niewiem..Dodam ze cieszylam,sie uśmiechałam,tryskalam energią ale...trzesłam sie jak galareta na talerzu,i w głosie to było strasznie słychać aaaaaa
Obserwuj wątek
    • ucztababette Re: Interview 10.08.16, 17:40
      Raczej nie bedzie roboty z tego
      • rewen14 Re: Interview 10.08.16, 19:38
        No nic,trudno sie mówi,ale walczyłam ze sobą 2dni żeby i czy tam pójść,pierwsze koty za płoty,dzieki smile
    • beata25_84 Re: Interview 11.08.16, 12:12
      Używasz tylko AW? Jeśli tak to spróbuj z całą talią, bo wtedy wróżby są pełniejsze. smile
      Świat to jak by własnie otwarcie horyzontów, więc te poszukiwania pracy, wyjście na rozmowy.
      Mag - widać, że tam ostro czarowałaś, próbowałaś zrobić jak najlepsze wrażenie, oczarować sobą.
      W Sprawiedliwości mogli to jednak przejrzeć, nie dać się nabrać na takie sztuczki. Kwestia tego ile faktycznie umiejętności i wiedzy pokazałaś, bo Sprawiedliwość, to karta która nie krzywdzi- dostaniesz tyle ile dałaś, ale nikt pobłażał nie będzie.
      Nie widzę 100% odpowiedzi na tak czy nie. To zależy jak Ty i jak inni na Twoim tle się zaprezentowali.
      Warto wyciągnąć karty na poszczególne miesiące, ale koniecznie całą talią. Wtedy można się zorientować, w którym miesiącu pracę podejmiesz. Pytanie kiedy rozpocznę pracę i po jednej karcie na jeden miesiąc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka