23.05.17, 22:25
Super ze jestes! big_grin
Czesto myslalam o tym co sie z toba stalo, i nawet mialam kiedys karty postawic na to czy sie jeszcze odezwiesz w Szkolce.
Mam nadzieje, ze bedziesz wpadac jesli juz rzadko to przynajmniej regularnie big_grin
Sciskam
Obserwuj wątek
    • magdalena.1230 Re: asia 23.05.17, 22:57
      Kope lat smile a tak mi się zdawało że kojarzę asię z forum , a jednak dobrze skojarzyłam .
      • asia.33 Re: asia 24.05.17, 14:16
        Tak to ja , buziaki dziewczynki kiss
        • ucztababette Re: asia 24.05.17, 18:25
          A dlaczego ja Cie nie znam?smile)) milo, ale kurde nie pamietam. Stara Ty dusza tu Musisz bycsmile tym bardziej fajnie, jak bociany wracaja na stare deby do swoich gniazdsmile)) przylaczam sie do powitan I pozdrawiam!
          • asia.33 Re: asia 24.05.17, 19:01
            Miło mi a ja chyba Ciebie kojarzę, pisałam jeszcze w 2013 i wcześniej też jakieś 3 czy 4 lata. Baaaardzo dużo dziewczyn gdzieś poznikało. Madzię doskonale pamiętam, mis też , Coill to historia "trzaskania" rozkładów chyba codziennie od pytań zagadek , które bardzo lubiłam i co najważniejsze bardzo trafnie nam to wychodziło.

Co myślicie o tym aby założyć taki kącik czy wątek "zagadkowy" i co tydzień np w niedzielę wieczorem typowany jest zwycięzca , zwycięzca zadaje zagadkę na kolejny tydzień. Każdy uczestnik wkleja swoje karty i do niedzieli musi podać swoją wersję "co poeta miał na myśli".
            To były emocje big_grin W taki sposób poznałam Coill chyba z 7 czy 8 lat temu smile
            • ucztababette Re: asia 24.05.17, 19:12
              Asiu, tym bardziej mi milosmile
              Zagadki byly I sa fajne Wiec powinnismy to kontynuowac!
              Nasza guru zniknela chyba na modlitewne odosobnienie maybe, ale 40dni minie I Abraham Wroci znowu z gorysmile))))))
              • magdalena.1230 Re: asia 25.05.17, 22:21
                Dobry pomysł! To jak chcecie to mozecie wylosowac jedna kartę co wczoraj mnie zaskoczyło? Cos wczoraj bylo w moim miescie o czym ja nie wiedziałam a zaskoczyło mnie pozytywnie. Podpowiem ze lubie to , ale nie wiedzialam o tym wydarzeniu.
                • beata25_84 Re: asia 25.05.17, 23:59
                  As Kielichów - spotkanie towarzyskie, może opijanie czegoś? To ewidentnie było coś miłego smile
                  • magdalena.1230 Re: asia 29.05.17, 22:56
                    To przypadkowe wydarzenie w moim miescie był zespół disxo polo który czesto słucham, ale ze nie interesowalam sie wydarzeniami to nagle niespodzianka slysze a tu ulubiony zespol slychac . Myślałam ze ktos impreze robi i dalam nura na miasto a tam graja na stadionie smile) radoche miałamwink
                    • magdalena.1230 Re: asia 29.05.17, 22:57
                      Koncert zespolu - As kielichow ciekawe w asie smile
                      • misboaa Re: asia 30.05.17, 20:33
                        magdalena.1230 napisała:

> Koncert zespolu - As kielichow ciekawe w asie smile

Czy to nie byla melodia o milosci? smile
                        • beata25_84 Re: asia 02.06.17, 01:08
                          Też mi się właśnie skojarzyło teraz z melodią o miłości, gdy już rozwiązanie padło. smile
                          Ogólnie koncerty to bardziej tłumne karty, jak np.10 kielichów, myślę więc,że tu konkretnie chodzi albo o melodię, albo o uczuciowe skojarzenia z melodią (wspomnienia co robiłaś przy tej piosence).
    • beata25_84 Re: asia 26.05.17, 00:02
      Witaj Asiu smile Też Cię nie pamiętam, miło widzieć,że stara ekipa wraca. Widać, że tarot ciągnie, jak raz się pojawi w życiu, to mimo przerw, krótszych i dłuższych, zawsze wraca jak bumerang. smile
      Świetny pomysł z zagadkami, chociaż u mnie ostatnio krucho z czasem. Będę w miarę możliwości próbowała jednak swoich sił. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka