Dodaj do ulubionych

Interesujący Pan:)

04.07.17, 11:23
Cześć
ale mnie tu dawno nie było ale widzę znajome nicki nadal tutaj sąsmile

Mam prośbę, tak mi się ułożyło, że zaczynam wszystko od nowa i chciałam Was poprosić o rozkład na Pana, który mnie zaczepił na portalu i tak śle sms i śle w ilościach obłędnych. Przez telefon też się fajnie rozmawia, Pan bardzo konkretny, zaintrygował mnie swoją osobą. Chciałam zapytać czy pan ma uczciwe zamiary i czy będzie coś więcej oprócz pisaniny i rozmów?
Ja byk, On skorpion.

Bardzo proszę...
Obserwuj wątek
    • wanilkowa Re: Interesujący Pan:) 18.07.17, 09:46
      Czy mogłabym poprosić o rozkład na tą znajomość? Bardzo mi zależy...
    • alpepe Re: Interesujący Pan:) 19.07.17, 13:30
      Nie jestem specjalistką, w małym krzyżu wyszły mi jako koniec 3 kielichy, czyli miłość, na razie widzę wycie do księżyca, romans w twojej i jego głowie i przestrogę przed rzucaniem wszystkiego, przed radykalną zmianą (czy on mieszka gdzieś daleko?)
      • wanilkowa Re: Interesujący Pan:) 19.07.17, 20:44
        Nie, nie mieszka daleko, około 20 km ode mnie. Trochę ten kontakt jest słabszy teraz ale jest... Kontakt jest sms i rozmowa telefoniczna póki co, nie zaproponował spotkania. Nie wiem ale nieśmiały to On raczej nie jest, przynajmniej tak Go odbieram.
        • alpepe Re: Interesujący Pan:) 21.07.17, 13:12
          Wanilkowa, próbowałam Ci wysłać wiadomość na priva, ale nie da się. Napisz do mnie i podaj mi @.
          • wanilkowa Re: Interesujący Pan:) 21.07.17, 14:35
            Wczoraj już wysłałam wiadomość, bo chciałam się skontaktować z Tobą ale chyba nie doszła
            mój adres: wanilkowa@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka