24.04.18, 14:35
1. Rozkład na moją "relację" z X.
JA:
w głowie: 3 Mieczy
w sercu: Siła
na zewnątrz: Mag
co wnoszę: 10 Pucharów
X:
w głowie: Papież
w sercu: Królowa Mieczy
na zewnątrz: As Buław
co wnosi: 6 Buław
KARTA wspólna: Diabeł
Co dalej: 5 Pucharów + 7 Mieczy + As Pucharów
_ _ _
Ten Diabeł jako karta wspólna oraz po stronie X As Pucharów oraz 6 Mieczy mówią same za siebie, że tu chodzi raczej o zdobycie, uwiedzenie, pożądanie itp. Ale skąd ten Papież w takim razie? wink Ja kontroluję sytuację, ten Mag się zgadza. 10 Pucharów mnie zaskoczyła, bo z X tak wiele mnie różni że tu nawet spełnionego związku nie brałam pod uwagę. Właściwie na nic nie liczę, była jakaś chemia po prostu.
w sercu: Pustelnik
na zewnątrz: Cesarzowa
co wnosi: Kapłanka
ONA:
w głowie: 9 Pucharów
w sercu: Królowa Pucharów
na zewnątrz: Królowa Mieczy
co wnosi: 3 Pucharów
KARTA wspólna: Sąd Ostateczny
Co dalej: 2 Monet + Umiarkowanie + 6 Mieczy
_ _ _
Niby X ma jakąś nową miłość, wszystko fajnie, ale te spojrzenia w moją stronę i teksty rzucane do kogoś (ale jednak przy mnie) o zazdrości. Ostatnio już nie było jej tematu, było tylko tak wymowne spojrzenie że nie wiem co mam o tym myśleć, w co i z kim się X bawi. Ta ich relacja jakaś dziwna wychodzi.

Jak to wygląda według Was z tych rozkładów?
Obserwuj wątek
    • high.priestess3 Re: relacje 04.05.18, 00:19
      Czy według Was te 3 karty, które były w pozycji co dalej (5 Pucharów + 7 Mieczy + As Pucharów)
      można interpretować tak, że X będzie żałować swojego oszustwa, że niby ma nową miłość?
    • mnka7 Re: relacje 11.05.18, 21:54
      Hmm co do rozkładu na jego relacje z inną to nie wiem czy tak bym to zinterpretowała, dość dużo można poczytać iż karty nie zawsze mówią prawdę jeśli pytasz o innych ludzi i wchodzić z butami w ich życie.. poza tym może dopiero zaczęli się spotykać wiec karty głębszych uczuć nie pokażą wink 6 buław to jak dla mnie nie jest karta faceta który się będzie starał o kobietę, on jest zadowolony z siebie, czuje ze ci się podoba i ze to Ty się będziesz starać i tak zapewne jest, mag to inicjatywa tez przecież a nie tylko kontrola wink z Twojej strony jest ta silna chemia (moc), on ma w sercu lód albo po prostu inną kobietę o cechach królowej mieczy. Diabel jako karta wspólna - noo kusi Cię ten pan, tu też jest jakaś dominacja. Myślę że on widzi jakie wrażenie na Tobie robi i może byłby skłonny w jakiś sposób to wykorzystać, ale papież mu na to nie pozwoli. Papież to zasady, moralność. Nawet jeśli czuje ze mógłby Cię mieć a spotyka się z inną to myślę że nic z tego nie będzie, słabe te karty na dalszą przyszłość
      • high.priestess3 Re: relacje 17.05.18, 22:42
        Dziękuję za interpretacje. smile
        Temat innej szybko ucichł i to było chyba jakieś testowanie mnie czy próba wzbudzenia zazdrości, a w sumie to już bez znaczenia. No z tym zadowoleniem z siebie to na pewno racja, X chyba wie jak ze sobą walczyłam (ale tak bardzo do siebie nie pasujemy że szkoda gadać). Inicjatywy wychodziły tylko od X, chociaż sam początek tego jest w sumie dosyć niejasny (moje zachowanie zostało źle zinterpretowane, a potem już potoczyło się...).
        To koniec i mam nadzieję, że nic się już nie wydarzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka