Witajcie. Raz w miesiącu wyciągam sobie karty na przyszły miesiąc na kilka głównych sfer życia. Będę niezmiernie wdzięczna jeśli ktoś pomoże mi je zinterpretować, a w zamian dam znać za miesiąc czy się sprawdziło lub pomogę w interpretacji kart

Tym razem zapytałam, co istotnego wydarzy się w czerwcu w moim życiu w następujących sferach:
UCZUCIA:
3 Miecze-6 Pucharów-Rycerz Monet.
Początek miesiąca zapowiada się nieciekawie - widać moje cierpienie miłosne z powodu jakiegoś zranienia lub na kimś mocno się zawiodę ;/ Potem sytuacja poprawi się możliwe będzie również odnowienie lub nawiązanie pozytywnej znajomości z kimś z przeszłości lub kogo już znam. Rycerz Monet kojarzy mi się z odpowiedzialnym i pracowitym mężczyzną, raczej to nie będzie romans gdyż inne karty by się wtedy pokazały?
PRACA:
Królowa Mieczy-2 Buław-8 Mieczy.
Nie za ciekawie to wygląda, myślę że te karty odzwierciedliły idealnie moją obecną sytuację w pracy, gdzie wręcz zaczynam się dusić przytłoczona obowiązkami i postawą szefa i marzyć o zmianie pracy. Czyli prawdopodobnie w czerwcu nic się nie zmieni w pracy na lepsze, w dalszym ciągu będę zapracowana i snuć marzenia o odcięciu się od obecnej firmy, ale zmiany pracy nie widać?
OGÓLNIE (inne ważne wydarzenia):
Rycerz Pucharów-3 Buław-2 Monet
Tu mam problem. Nie wiem, może trzeba będzie podjąć jakąś ważną decyzje odnośnie uczuć lub dotyczącą dziecka, ewentualnie uda się pomyślnie załatwić jakąś sprawę dotyczącą uczuć lub dziecka?