Dodaj do ulubionych

3 kielichy, Paź monet ,Sąd

07.06.18, 21:56
Czy skontaktuje ? 3 Kielichy, Paź monet, Sąd

Hmm napisałam do kolegi po południu do tej pory bez oznak źycia ;/ z jego strony.. zapytałam życia się skontaktuje w sumie fajne karty są kontaktowe sąd - zawsze pokazywał mi kontakt taki odnowiony , fajny , 3 kielichy i paź monet to w sumie miły kontakt .
Karty takie kontaktowe wyszły, a wy jak myślicie ?
Jutro dam odpowiedz jak się odezwie lub nie
Obserwuj wątek
    • jolanciak Re: 3 kielichy, Paź monet ,Sąd 07.06.18, 22:10
      ja bym powiedziała, że się odezwie przez sms ale nie aż tak prędko, gdyż jest czymś teraz mocno zajęty i chyba dobrze się przy tym bawi
      • lukrusia Re: 3 kielichy, Paź monet ,Sąd 07.06.18, 22:25
        Było by super bo mam ważna sprawę a bardzo nie mam kogo się doradzić a on by mi pomógł.
        Dziękuję za odpowiedź.
        • lukrusia Re: 3 kielichy, Paź monet ,Sąd 08.06.18, 06:22
          Nie odezwał się wcale brak sms brak dzwonienia sad(
          • jolanciak Re: 3 kielichy, Paź monet ,Sąd 08.06.18, 11:01
            Ale zadalas pytanie w ciągu jakiego czasu się odezwie?bo jeśli nie sprecyzowałas w pytaniu ram czasowych to moim zdaniem jeszcze się odezwie z opóźnieniem
            • lukrusia Re: 3 kielichy, Paź monet ,Sąd 08.06.18, 16:26
              Pytanie było o wczoraj czy się odezwie . W sumie zaskoczyło mnie to bo karty 3 kielichy to zawsze super karta jest możliwość na spotkanie a tutaj kicha wyszła.
              • jolanciak Re: 3 kielichy, Paź monet ,Sąd 08.06.18, 18:38
                no dziwne trochę bo u mnie sąd ostateczny zawsze na kontakt się pokazuje ale często taki po przerwie czyli na odnowienie kontaktu, ale poprzednie karty wg mogły też zasugerować, że nie odezwał się bo był zajęty (paź denarów) czymś przyjemnym może świętowaniem (3 puch) lub po prostu przebywaniem w ciekawym towarzystwie
                • lukrusia Re: 3 kielichy, Paź monet ,Sąd 08.06.18, 18:45
                  Hmm ciekawe, Jolanciak powiem ci ze karty miałam dziwne i choć dlugo juz wróżę bo od 2008r.to byłam wprost pewna że odezwie się do mnie. A on nic zupełnie cisza . Sąd to przecież karta kontaktu kurcze zawsze mi pokazywała kontakt , nawet odnowienie relacji po długim czasie a tu jak by wszystko na odwrót.. Nie rozumiem tych kart..
                  • jolanciak Re: 3 kielichy, Paź monet ,Sąd 08.06.18, 19:04
                    Ja też mniej więcej w tym czasie rozpoczęłam swoją przygodę z tarotem i pamiętam jeszcze czasy dużej aktywności na tym forum, ale czasami niestety także bywało, że karty płatały mi figla lub nie potrafiłam ich właściwie zrozumieć. Niestety jedna karta ma wiele znaczeń więc może w tym przypadku karty tu pokazały jakąś historyjkę i negatywną strony karty Sąd, gdyż karta ta czasami także oznacza zakończenie jakiegoś etapu, cytuję fragment z netu: "Każde wydarzenie ma swój początek i zakończenie, które można porównać do małej śmierci. Rozwód, rozstanie, kiedy umiera związek- są również takim zakończeniem. Sąd pokazuje, że pójdziesz dalej, do przodu. Coś umarło, ale Ty nie poddasz się, nie „zaśniesz”. Bo Sąd to rozpoczęcie nowej drogi." (www.karty-tarota.com.pl/2014/03/sad-zmiany-oczyszczenie/).
                    PS. 10 lat już wróżę, a codziennie uczę się już czegoś nawet o znaczeniu kart...
                    • jolanciak Re: 3 kielichy, Paź monet ,Sąd 08.06.18, 19:08
                      Raz jeszcze wrzucam link do opisu tej karty bo tamten nie działa: www.karty-tarota.com.pl/2014/03/sad-zmiany-oczyszczenie/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka