chalcedonn
17.07.18, 11:08
Znajomi dostali swinke morska w prezencie od kolezanki. Nie mieszkaja razem weic nie moga ustalic z kim swinka ma mieszkac. Gdzie bedzie lepiej swince?
U niej- diabel rycerz bulaw umiarkowanie
Nie planowali swinek wiec nie wiadomo czemu znajoma im ja kupila i zrobil sie z tego klopot. Maja razem jechac na urlop i nie ma nikogo kto sie zaopiekuje zwierzatkiem w tym czasie. swinka wiaze im rece a urlop tuz tuz. rycerz bulaw to pewn ich wyjazd a osoby w diable maja kajdany wiec nie moga ruszyc sie z domu z powodu swinki chyba ze znajda opieke. umiarkowanie jednak moze znaczyc ze jakos sie to pouklada i moze znajdzie sie jakas kolezanka ktora wezmie zwierzatko na ten czas. Bedzie to trudne bo nikt nie chce tej swinki juz pytali.
U niego krol bulaw 3 mieczy 5 mieczy
Swinka to samczyk wiec to ona wyszla w kartach. bedzie czuc sie u niego samotna bo kolega jest sporo poza domem i zacznie obryzac elementy klatki? moze sobie zlamac zab albo zrobic inna krzywde i nikt nie zauwazy w pore.
Jest tez pomysl zeby swinke oddac kolezance ktora ja sprezentowala. Jak zareaguje kolezanka, czy przyjmie ja z powrotem?
moc krolowa mieczy 5 bulaw
Kolezanka zezlosci sie ze nie chca jej prezentu i jeszcze moze im awanture zrobic albo powiedziec cos przykrego?
Wyglada wiec ze najlepiej bedzie jej chyba u pierwszej osoby? jakos przywyknie i wpadnie na pomysl gdzie ta swinke mozna dac na czas wyjazdu.